Κυριακή, Φεβρουαρίου 15, 2009

SUPERLEAGUE - 22η αγωνιστική" Νέα γκέλα για Παναθηναϊκό...


Ηρακλής-Παναθηναϊκός 0-0
Νέο εκτός έδρας "στραβοπάτημα" για τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι σε αγώνα για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ που έγινε στο Καυτανζόγλειο, αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) με τον Ηρακλή και απομακρύνθηκαν ακόμη περισσότερο από την υπόθεση τίτλος, αφού η διαφορά που τους χωρίζει από τον Ολυμπιακό ανέβηκε στους 14 βαθμούς (57 έναντι 43).

Πανθρακικός-Λάρισα 0-1

Η ξέφρενη πορεία της Λάρισας προς τα πλέι οφ συνεχίζεται, με τους βυσσινί να επικρατούν 1-0 εκτός έδρας του Πανθρακικού, να αποκτούν πλέον διαφορά από τους διώκτες της πέμπτης θέσης (-3 ο Άρης, -5 ο Πανιώνιος) και να σπάνε ένα μοναδικό ρεκόρ. Σκόρερ του "χρυσού" γκολ ο Στέλιος Γιαννακόπουλος.

ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης 1-1

Το βαθμό της ισοπαλίας, όπως και στον αγώνα του α' γύρου, μοιράστηκαν στο Παγκρήτιο ο ΟΦΗ και ο Αστέρας Τρίπολης, που έμειναν στο 1-1.
Πανσερραϊκός-Ξάνθη 1-0

Ο Πανσερραϊκός με γκολ του Παπάζογλου στο 89' πήρε μία σπουδαία εντός έδρας νίκη κόντρα στην Skoda Ξάνθη επικρατώντας στο "Δημοτικό Στάδιο των Σερρών" με 1-0.



NBA: O Νέιτ Ρόμπινσον κέρδισε τις εντυπώσεις


Ένας… κοντός, ο Νέιτ Ρόμπινσον, ήταν ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού καρφωμάτων στο All Star Game που διεξάγεται στο Φίνιξ, ενώ ο Ντικουάν Κουκ κέρδισε στον αντίστοιχο διαγωνισμό των τριπόντων.

Ο ύψους μόλις 1,78μ. άσος των Νικς, φορώντας καταπράσινη εμφάνιση της ομάδας της Νέας Υόρκης, κέρδισε τις εντυπώσεις καρφώνοντας πάνω από τον πανύψηλο (2,11μ.) Ντουάιτ Χάουαρντ, περσινό νικητή και αντίπαλό του στον τελικό.