Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 25, 2009

ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ για 15-20 ημέρες ο Φιλομένο

Ο Λούσιο Φιλομένο θα μείνει εκτός δράσης για 15-20 ημέρες, αφού οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε «έδειξαν» πως υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στους προσαγωγούς. Αυτό σημαίνει πως ο Αργεντινός επιθετικός θα χάσει τους αγώνες με Ατρόμητο (27/9) και Ηρακλή (5/10), ενώ αναμένεται να επανέλθει στην εντός έδρας αναμέτρηση της έβδομης αγωνιστικής απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (17/10).

Στο στόχαστρο και της Γιουνάϊντεντ ο Τοροσίδης !

Οι τελευταίες εκπληκτικές εμφανίσεις του Βασίλη Τοροσίδη με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη δεν έχουν περάσει απαρατήρητες στην Ευρώπη. Ο Έλληνας μέσος των πρωταθλητών κάνει εκπληκτικά πράγματα την τελευταία βδομάδα με αποτέλεσμα να προσελκύσει το ενδιαφέρον σκάουτερ μεγάλων ομάδων σε όλη την Ευρώπη.

Τελευταίος μεγάλος ευρωπαϊκός σύλλογος που φέρεται να έχει βάλει για τα καλά στο «μάτι» τον Βασίλη Τοροσίδη είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Κύκλοι μάνατζερ από την Αγγλία ανέφεραν ότι ο διεθνής παίχτης έχει μπει στο «στόχαστρο» του σερ Άλεξ Φέργκιουσον!

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συνεργάτης του πολύπειρου τεχνικού θα βρεθεί στο «Emirates» την προσεχή βδομάδα προκειμένου να παρακολουθήσει τον «Τόρο» στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Την ίδια ώρα λέγεται πως κι άλλες ομάδες από το Νησί έχουν αναθερμάνει το ενδιαφέρον τους για τον άσο του Ολυμπιακού, όπως η Μπλάκμπερν.

Στέλνει σκάουτερ ο Βαλβέρδε

Την ίδια ώρα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που ξέρει πολύ καλά από τη θητεία του στον Ολυμπιακό τις ικανότητες του Βασίλη Τοροσίδη, στέλνει αύριο σκάουτερ στο «Καραϊσκάκη» για τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Εξάλλου, ο «Τόρο» ήταν από τους αγαπημένους παίκτες του Ισπανού τεχνικού και σίγουρα θα τον ήθελε μαζί του στην Βιγιαρεάλ των τόσων προβλημάτων.

Γιουβέντους, Μαρσέιγ και άλλες

Παράλληλα, οι ευρωπαϊκές «σειρήνες» δεν σταματούν εδώ και για τον Έλληνα διεθνή. Η Γιουβέντους από την Ιταλία και η Μαρσέιγ από τη Γαλλία είναι δυο ομάδες που έχουν στείλει πολλάκις σκάουτερ να παρακολουθήσουν τον «Τόσο» σε ματς του Ολυμπιακού και πλέον θεωρείται βέβαιο ότι αυτό θα ξαναγίνει.

Το αξιοσημείωτο, ωστόσο, είναι ότι οι παραπάνω ομάδες είχαν «τσεκάρει» τον Τοροσίδη ως δεξιό μπακ (ενώ ιταλικά δημοσιεύματα τον έφερναν πέρυσι ως τον ιδανικό στόπερ για τη «Μεγάλη Κυρία»!), ενώ τώρα ο άσος των Πειραιωτών διαπρέπει ως χαφ και ακόμη ως επιθετικός, γεγονός που τον κάνει ακόμη πιο... προσελκύσιμο!

Ακόμη και η Μπάγερν Μονάχου, που ετοίμαζε επίσημη πρόταση μέσα στο καλοκαίρι, θεωρούσε τον Τοροσίδη ως τον καταλληλότερο αντικαταστάτη του Σανιόλ για το δεξί άκρο της άμυνας, ενώ και η Πάρμα είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον καθώς ο προπονητής της, Φρανσέσκο Γκουιντολίν, τον ήθελε επειδή είναι πολυθεσίτης.

Η ρήτρα και η προσήλωση

Πάντως, ο Ολυμπιακός με μια σοφή κίνηση το καλοκαίρι φρόντισε να «δέσει» τον παίκτη με νέο τετραετές συμβόλαιο και ρήτρα ύψους 7 εκ. ευρώ. Ακόμη, ο ίδιος φαίνεται να μην επηρεάζεται από το έντονο ενδιαφέρον που προκύπτει από το εξωτερικό και δηλώνει προσηλωμένος στον Ολυμπιακό με τον οποίο στοχεύει στις κατακτήσεις κι άλλων τίτλων...

sportdog.gr

Ο γκολκίπερ της Γκέτεμποργκ μετακινεί τα δοκάρια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα απίστευτο περιστατικό με δράστη τον τερματοφύλακα της Γκέτεμποργκ εξελίχθηκε στο αγώνα με την Έρεμπρο. Ο 30χρονος Δανός "συνελήφθη" από την τηλεοπτική κάμερα να μετακινεί τα δοκάρια λίγα λεπτά πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με την Έρεμπρο.

Το γεγονός υπέπεσε στην αντίληψη του διαιτητή Στέφαν Γιόχανσον στο 20ο λεπτό του αγώνα! Μάλιστα, χρειάστηκε να διακόψει το ματς για να επαναφέρει τα γκολπόστ στη σωστή τους θέση.
"Το είδα και τον προειδοποίησα, όμως δεν ήταν εύκολο να βρω κάποιον κανονισμό για να τον τιμωρήσω. Δεν μου έχει ξανατύχει" παραδέχθηκε ο "άρχων" του αγώνα.

Ο Κρίστενσεν με παροιμιώδη αφέλεια ομολόγησε πως έχει επαναλάβει την ίδια ενέργεια ουκ ολίγες φορές στην καριέρα του μη διστάζοντας να αποκαλύψει το μυστικό του.

"Σε αρκετά γήπεδα τα δοκάρια δεν είναι στερεωμένα στις βάσεις τους. Έτσι μπορείς να τα μετακινήσεις όσα εκατοστά επιθυμείς. Έμαθα το κόλπο από έναν φίλο μου τερματοφύλακα πριν από αρκετά χρόνια και από τότε το κάνω σποραδικά".






ΠΑΟ: Εκτός για 20 μέρες ο Πετρόπουλος !

Τις υπηρεσίες του Αντώνη Πετρόπουλου για 20-30 ημέρες θα πρέπει να στερηθεί ο Παναθηναϊκός. Ο νεαρός επιθετικός υποβλήθηκε το πρωί σε επέμβαση αφαίρεσης σκωληκοειδίτιδας και όπως είναι φυσικό θα χάσει τα επόμενα παιχνίδι της ομάδας του, ανάμεσα στα οποία και το ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Μετά την εξέλιξη αυτή δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να πάρει περισσότερες ευκαιρίες ο Ρουκάβινα, ενδεχομένως και ο Μάντζιος, αφού δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για την επιθετική γραμμή.