Τρίτη, Μαρτίου 10, 2009

CHAMPIONS LEAGUE - ΦΑΣΗ ΤΩΝ "16" : Aποτελέσματα


Οι αγγλικές ομάδες επιβάλλουν το δικό τους νόμο και φέτος στο Champions League. Στα προημιτελικά προκρίθηκε η Τσέλσι μετά το 2-2 στο «Ολίμπικο» του Τορίνο απέναντι στη Γιουβέντους και σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα στο Λονδίνο.

Πανηγυρικά προκρίθηκε στην επόμενη φάση και η Λίβερπουλ διπλασιάζοντας τις νίκες της επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 4-0 στο «Άνφιλντ». Εκτός προημιτελικών για μία ακόμη χρονιά η «βασίλισσα».

Διέσυρε και στο Μόναχο τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας η Μπάγερν με 7-1 και προκρίθηκε με συνολικό σκορ 12-1!

Τα αποτελέσματα:

Μπάγερν Μονάχου-Σπόρτινγκ Λισαβόνας 7-1
(7’, 34’ Ποντόλσκι, 39’ αυτ. Πόλγκα, 43’ Σβαϊνστάιγκερ, 74’ Φαν Μπόμελ, 82’ πεν. Κλόζε, 90’ Μίλερ-42’ Μουτίνιο)

Γιουβέντους-Τσέλσι 2-2
(19’ Ιακουίντα, 74’ πεν. Ντελ Πιέρο-45+1 Εσιέν, 83’ Ντρογκμπά)

Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης 4-0
(16’ Τόρες, 28’ πεν., 47’ Τζέραρντ, 88’ Ντοσένα)

Παναθηναϊκός-Βιγιαρεάλ: 1-2


Το πάρτι του ΟΑΚΑ δυστυχώς δεν κράτησε όλο το βράδυ, αφού ο Παναθηναϊκός προδόθηκε από στιγμιαία λάθη αλλά και την εκπληκτική κυκλοφορία της μπάλας από την Βιγιαρεάλ, ηττήθηκε με 2-1 και αποχαιρέτησε το Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς το όνειρο της οκτάδας δεν έγινε πραγματικότητα.

Οι Ισπανοί άνοιξαν το σκορ με τον Ιμπαγκάσα στο 49', το "τριφύλλι" απάντησε άμεσα με τον Μάντζιο στο 55' αλλά ο Γιορέντε στο 70' έδωσε το εισιτήριο στο "κίτρινο υποβρύχιο".

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χενκ Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Νίλσον, Βαβζίνιακ (86' Ρουκάβινα), Βύντρα, Σαριέγκι, Σιμάο, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Γκάμπριελ (74' Χριστοδουλόπουλος), Μάντζιος

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Ντ. Λόπεθ, Γκοντίν, Καπντεβίγια, Εγκουρέν, Καθόρλα, Ιμπαγάσα (75' Μπρούνο), Νιχάτ (46' Γιορέντε), Άνχελ (29' Βέντα), Σένα, Φουέντες, Ρόσι.

TA GOAL



ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ LIVE STREAMING

Watch live video from champions_tv's channel on Justin.tv

Watch live video from Greek SuperLeague on Justin.tv

Κλείνει 84 χρόνια ο Ολυμπιακός !


Ο Ολυμπιακός "κλείνει" σήμερα Τρίτη (10/03), 84 χρόνια ζωής, σε μία χρονιά που είναι κοντά στην κατάκτηση ενός ακόμα νταμπλ, αλλά η αβεβαιότητα στο θέμα παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε, είναι εκείνο που ανησυχεί τους φίλους της ομάδας. Σύντομα τα λένε Βάσκος και Κόκκαλης, για να παρθούν οριστικές αποφάσεις.

Είναι δεδομένο, πως ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, δεν… καίγεται πλέον, να κρατήσει το Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού, αλλά σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί την αποπομπή του. Ο Βάσκος έχει κάνει σημαντική δουλειά, η οποία αναγνωρίζεται από πολλούς στη διοίκηση της ομάδας, όμως όλα θα κριθούν από το κλίμα της συνάντησης-συζήτησης.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης θα αφήσει τον έμπειρο τεχνικό, να… ξεδιπλώσει τις σκέψεις του για την επόμενη σεζόν και αναλόγως θα κινηθεί. Οι πιθανότητες να παραμείνει ο πρώην προπονητής της Εσπανιόλ, είναι αρκετές, μα τα σενάρια από την Ισπανία, για ενδιαφέρον της Σεβίλλης, δυσκολεύουν την κατάσταση, αν όντως ισχύουν.

Ρεπορτάζ της εφημερίδας "Εξέδρα", κάνει λόγο για ερχομό του Φατίχ Τερίμ το καλοκαίρι. Όπως αναφέρει το κείμενο, ο Βασίλης Γκαγκάτσης θα γίνει σύντομα το "δεξί χέρι" του προέδρου της ΠΑΕ, στον οποίο έχει προτείνει ανεπιφύλακτα τον Τούρκο κόουτς.

Βαλβέρδε και Κόκκαλης, θα μιλήσουν και για το Λέτο, που όπως σας έχουμε ενημερώσει, δηλώνει έτοιμος για μια νέα αρχή, γεγονός έχει σχολιαστεί θετικά στο εσωτερικό της ομάδας. Ο Αργεντινός είναι δύσκολος χαρακτήρας και κάθε κίνηση, θα γίνει με γνώμονα το καλό του Ολυμπιακού.

Τέλος, την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, φέρεται να σκέφτεται ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, που ίσως μέσα στους επόμενους μήνες, τοποθετεί δημοσίως πάνω στο θέμα. Ο αρχηγός των ερυθρολεύκων, βλέπει πως δύσκολα θα αντέξει να συνεχίσει και θα… δώσει χώρο στα νέα παιδιά, που περιμένουν την ευκαιρία τους.