Πέμπτη, Μαΐου 21, 2009

Λαμπάν: Υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό

Ο Γάλλος μέσος της Ανόρθωσης μίλησε σε ιστοσελίδα(francefootball.com) της πατρίδας του και αποκάλυψε πως οι «ερυθρόλευκοι» τον παρακολουθούν, δίχως πάντως να υπάρχει ακόμα κάτι επίσημο...

«Υπάρχει ένα ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά δεν έχω επικοινωνήσει, όμως, ξέρω ότι με παρακολουθούν. Στην Ελλάδα γνωρίζουν την αξία του κυπριακού πρωταθλήματος. Όχι, όμως και στη Γαλλία. Είναι προτιμότερο να παίζω σε μια από τις τρεις καλύτερες ομάδες της Κύπρου, παρά σε μια μικρομεσαία της Ελλάδας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Λαμπάν, ενώ… έβαλε στο κόλπο για το μέλλον του και δύο ιταλικές ομάδες:

«Έμαθα ότι δύο ιταλικές ομάδες, η Τορίνο και η Παλέρμο θα ενδιαφέρονταν, αλλά δεν ξέρω τίποτα περισσότερο».

Έρχεται το Σαββατοκυρίακο ο Κετσπάγια

Μεσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας πρόκειται να συναντηθεί την Δευτέρα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτης Κόκκαλης.

Το κρίσιμο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Τελείωσε μετά από 3 ώρες το πολυαναμενόμενο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον Νίκο Πατέρα να δηλώνει πως θα ξοδευτούν το λιγότερο 20 εκατ. σε μεταγραφές και να τονίζει πως θα μείνει στην θέση του προέδρου, όπως και ο Χενκ Τεν Κάτε στην θέση του προπονητή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού: "Το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να μου αναθέσει και τη δεύτερη χρονιά την προεδρία. Έτσι θα παραμείνω πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να παραμείνουν ο Τεν Κάτε και ο Αντωνίου. Επίσης, το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να εγκρίνει τις προτάσεις των Τεν Κάτε και Αντωνίου για τις μεταγραφές, ενώ το μπάτζετ αναμένεται να φτάσει στα 20 εκατομμύρια ευρώ. Οι αποφάσεις ήταν ομόφωνες.

Βασικός όρος για να παραμείνω στην προεδρία ήταν να ελαχιστοποιηθούν από τους μετόχους οι "καλοπροαίρετες" παρεμβάσεις. Οι μέτοχοι, για το καλό του Παναθηναϊκού, όσες λιγότερες δηλώσεις κάνουν, τόσο το καλύτερο. Με τη συμβολή των κ.κ. Βγενόπουλου, Βαρδινογιάννη και Γιαννακόπουλου, αλλά και των υπόλοιπων μετόχων θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους του Παναθηναϊκού.

Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους του Παναθηναϊκού για ό,τι έχουν κάνει για την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός πολεμάει σε δύο μέτωπα, το αγωνιστικό και το εξωαγωνιστικό. Θα προσπαθήσουμε και στα δύο μέτωπα να βγούμε κερδισμένοι. Η επόμενη μέρα ξημερώνει με τις καλύτερες προοπτικές
".

O πρώτος που βγήκε από το κτήριο ήταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποχώρησε στις 19:50 και έφυγε βιαστικά χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Πέντε λεπτά αργότερα εμφανίστηκε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δηλώνοντας: "Αυτό που εύχομαι είναι να κερδίσει ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ το βράδυ. Άλλοι είναι υπεύθυνοι να μιλήσουν για το ποδόσφαιρο". Σε ερώτηση αν υπήρχε ενότητα και ομοφωνία στο ΔΣ απάντησε: "Υπάρχει ενότητα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ".

Mπάσκετ: Ωρα... αιωνίων

Εδώ και περίπου εννιά μήνες όλοι το ήξεραν και όλοι το περίμεναν. Η μεγάλη ώρα για τους τελικούς της Α1 έφτασε και την Πέμπτη ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των τελικών. Το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο και η επιθυμία των δύο για τον τίτλο μεγάλη.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη μέση εδώ και καιρό κι έτσι θα είναι από τον πρώτο τελικό. Απών θα είναι και ο Ιγκόρ Μιλόσεβιτς.

Για τον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Διαμαντίδης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα είναι κανονικά στη διάθεση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

ΩΡΑ: 9:30μ.μ.
Διαιτητές: Ζαβλανός-Σχινάς-Γκόντας

Μπαλοτέλι Λουκ!

ΤΟ ΝΕΟ ΛΟΥΚ ΤΟΥ ΜΠΑΛΟΤΕΛΙ











Κύπελλο UEFA: Το Κύπελλο UEFA στη Σαχτάρ!

Μετά από μια όμορφη αναμέτρηση, η Σαχτάρ Ντόνετσκ κατάφερε να κερδίσει στην παράταση τη Βέρντερ Βρέμης με 2-1 και κατέκτησε το φετινό Κύπελλο UEFA, ο τελικός του οποίου διεξήχθη στο "Σουκρού Σαράτσογλου" της Κωνσταντινούπολης.

Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Λουίς Αντριάνο (25') και Ζάντσον (97') ενώ για τους Γερμανούς, με τους οποίους αγωνίστηκε στην παράταση και ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ισοφάρισε προσωρινά ο Νάλντο (35'). Η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης έληξε 1-1.

Η Βέρντερ έπαιξε με τρεις σημαντικότατες απουσίες, αφού δεν έπαιξαν οι Ντιέγκο (τιμωρημένος), Ούγκο Αλμέιδα (τιμωρημένος) και Μερτεζάκερ (τραυματίας). Η Σαχτάρ δεν είχε στη διάθεσή της τον Χούμπσμαν.

Διαιτητής: Λουίς Μεδίνα Κανταλέχο (Ισπανία).

Κίτρινες: Σρνα, Λεβαντόφσκι, Ιλσίνιο - Φρινγκς, Φριτς, Τζιόλης, Μπένις.

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Λουτσέσκου): Πιατόφ, Σρνα, Κούτσερ, Τσιγκρίνσκι, Ρατ, Λεβαντόφσκι, Φερναντίνιο, Ιλσίνιο (100' Γκάι), Ζάντσον (112' Ντουλιάι), Γουίλιαν, Λουΐς Αντριάνο (90' Γκλάτκι).

Βέρντερ Βρέμης (Σάαφ): Βίζε, Φριτς (95' Πασάνεν), Πρεντλ, Νάλντο, Μπένις, Νίμεγερ (103' Τζιόλης), Μπάουμαν, Φρινγκς, Οζίλ, Πιζάρο, Ρόζενμπεργκ (78' Χουντ).