Τετάρτη, Απριλίου 08, 2009

Champions League: Καθάρισαν Μπαρτσελόνα και Τσέλσι


Θέση στον ημιτελικό έκλεισαν από τον πρώτο προημιτελικό Τσέλσι και Μπαρτσελόνα.

Οι Μπλε πέρασαν σαν σίφουνας από το «Ανφιλντ», επικρατώντας 3-1 της Λίβερπουλ, χάρη σε δύο γκολ του Ιβάνοβιτς και ένα του Ντρογκμπά, ενώ οι Ρεντς είχαν προηγηθεί με τον Τόρες.

Η Μπαρτσελόνα έριξε νέα… σφαλιάρα στην Μπάγερν, σημειώνοντας τέσσερα γκολ σε ένα ημίχρονο, ρίχνοντας ταχύτητα στην επανάληψη.


Τα αποτελέσματα:


Μπαρτσελόνα-Μπάγερν Μονάχου 4-0
(7', 38' Μέσι, 13' Ετό, 43' Ανρί)

Λίβερπουλ-Τσέλσι 1-3
(6' Τόρες - 39', 62' Ιβάνοβιτς, 67' Ντρογκμπά)

Κύπελλο hellas online: Πανσερραϊκός-ΑΕΚ 0-0


Τη θέση της στον τελικό του Κυπέλλου της 2ας Μαΐου εξασφάλισε η ΑΕΚ, καθώς στον δεύτερο ημιτελικό απέσπασε 0-0 στις Σέρρες από τον καλύτερο σήμερα Πανσερραϊκό και, με τη νίκη 3-1 που είχε πετύχει στο πρώτο ματς, πήρε την πρόκριση.

Οι γηπεδούχοι τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Γαλανόπουλου στο 90'.

Πανσερραϊκός (Ούγκο Μπρος): Κηπουρός, Βοσκόπουλος, Παπάζογλου, Πιπίνης, Γαλανόπουλος, Μιλένκοβιτς, Αμπουμπακαρί, Γεωργιάδης (68' Γκούρτσας), Διγκόζης (69' Κωνσταντινίδης), Μπαϊκαρά, Μπράιτ (68' Τάντιτς).

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Αλεξόπουλος, Μαϊστόροβιτς, Γεωργέας, Χουανφράν, Ενσαλίβα, Πελετιέρι, Ταχτσίδης (58' Μαντούκα), Σκόκο (89' Ντιουφ), Τζιμπούρ (79' Καφές), Μπλάνκο.

Στη Μπρόντμπι ο Μίκαελ Νίλσον!


O Mίκαελ Νίλσον θα συνεχίσει την καριέρα του στη Δανία και τη Μπρόντμπι, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο που θα ισχύσει από την 1η Ιουλίου.

Ο άσος του Παναθηναϊκού αιφνίδιασε ακόμα και τους συμπατριώτες του με την συμφωνία του, με τον σύλλογο της Δανίας.

Όπως τονίζεται στην ιστοσελίδα της Μπρόντμπι, ο Σουηδός διεθνής θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια στους "Drengene fra Vestegnen".

Το συμβόλαιο του 30χρονου αμυντικού μέσου τίθεται σε ισχύ από την 1η Ιουλίου. "Διαθέτουμε μία δυνατή ομάδα με μεγάλες δυνατότητες και ταλέντο.

Ο Νίλσον είναι παίκτης, ο οποίος με την ποιότητα του μπορεί να βοήθησει τον σύλλογο να πάει ακόμη πιο ψηλά και είμαι προφανώς χαρούμενος που τον αποκτήσαμε.

Διαθέτει ένα εξαιρετικό βιογραφικό, με μεγάλη εμπειρία σε συλλόγους, στην εθνική ομάδα αλλά και το Τσάμπιονς Λιγκ" τόνισε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου από την Κοπεγχάγη, Άντερς Μπιέρεγκαρντ.

Champions League: Προβάδισμα Πόρτο και Άρσεναλ


Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε η Πόρτο, παίρνοντας ισοπαλία 2-2 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Ολντ Τράφορντ", σε ένα συναρπαστικό αγώνα για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα γκολ των φιλοξενούμενων, που ήταν καλύτεροι στη συνολική διάρκεια του αγώνα, πέτυχαν οι Ροντρίγκες (4') και Μαριάνο (89'), ενώ για τους πρωταθλητές Αγγλίας σκόραραν οι Ρούνι (15') και Τέβεζ (85').

Προβάδισμα για πρόκριση στους ημιτελικούς πήρε η Άρσεναλ, που απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τη Βιγιαρεάλ στο "Μαδριγάλ". Ο Σένα έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 10', ενώ ο Αντεμπαγιόρ ισοφάρισε για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ στο 66'.

Οι επαναληπτικοί θα γίνουν στις 15 Απριλίου.