Πέμπτη, Ιανουαρίου 08, 2009

Ψάχνουν για επιθετικό στον ΠΑΟ


Στον Παναθηναϊκό θέλουν έναν επιθετικό… ολκής και αναζητούν την ιδανική λύση, από τη στιγμή που και η μεταγραφική προτεραιότητα του προπονητή, Χενκ Ρεν Κάτε, είναι ένας πολύ καλός φορ. Έχουν εντοπιστεί κάποιοι "στόχοι", αλλά δεν υπάρχει ακόμα επίσημη κρούση.

Μπορεί να ακούγεται εδώ και μήνες, η άποψη πως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται επειγόντως κεντρικό αμυντικό, αλλά φαίνεται ότι ο Ολλανδός κόουτς έχει στο μυαλό του ως προτεραιότητα, τη μεταγραφή ενός σέντερ φορ, που θα λύσει τα όποια προβλήματα υπάρχουν.

Οι σκάουτερ της ομάδας έχουν εντοπίσει πιθανούς στόχους και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις. Ο καιρός περνάει και καμία μεταγραφή δεν έχει ανακοινωθεί από το "τριφύλλι", που έχει μείνει πίσω στο πρωτάθλημα, έχοντας απόσταση εννέα βαθμών από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Ξαναβλέπει Γκαλέτι η Γιουβέντους, βλέπει Ζαιρί ο Ολυμπιακός


Η Γιουβέντους θα ξαναέρθει στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", για να παρακολουθήσει τον Αργεντινό σταρ του Ολυμπιακού, Λουτσιάνο Γκαλέτι.

Στα επίσημα του " Καραϊσκάκη", θα βρεθεί ο σκάουτερ της "Γιούβε", Μαρίνο Φραντσέσκο, για να δει ξανά από κοντά το Λουτσιάνο Γκαλέτι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, έρχεται έχοντας στο μυαλό του και τον Ντιόγο, που δημιουργεί πολύ καλό "όνομα" στην Ευρώπη.

Όσον αφορά στον αμυντικό μέσο της Ρόζενμποργκ, Τετέι, ο Ολυμπιακός προσπαθεί να ρίξει τις απαιτήσεις της νορβηγικής ομάδας, για να αποκτήσει το νεαρό άσο, που έχει δηλώσει πως θέλει να μεταγραφεί στην ομάδα του Πειραιά και… πιέζει από τη μεριά του για άμεσες εξελίξεις.

Ακόμα ένας παίκτης που αρέσει, είναι ο Ζαϊρί του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικό παιχνίδι κόντρα στους πρωταθλητές και ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, σχημάτισε πολύ καλή εικόνα για το Μαροκινό μέσο, που μπορεί άνετα να αγωνιστεί ως αλλαγή του Γκαλέτι στη δεξιά πλευρά.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ: Συντριβή για Πανιώνιο

Άπιαστο όνειρο φαίνεται πλέον για τον Πανιώνιο η πρόκριση στην φάση των "16" της Ευρωλίγκα μετά τη βαριά ήττα, 80-57, από την Παρτιζάν στη "Χάλα Πιονίρ" του Βελιγραδίου, για την 9η και προτελευταία αγωνιστική του δ’ ομίλου.

Στην πατρίδα του τεχνικού της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Αλεξάνταρ Τριφούνοβιτς, οι κυανέρυθροι γνώρισαν την 6η ήττα τους, ενώ η σερβική ομάδα πανηγύρισε την 4η νίκη της και έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης.

Δεκάλεπτα: 30-9, 44-33, 59-42, 80-57.

Παρτιζάν (Ντούσκο Βουγιόσεβιτς): Τέπιτς 11 (3), Μιλόσεβιτς, Ράσιτς 6 (2), Τρίπκοβιτς 12 (4), Βελίτσκοβιτς 4, Λάσμε 12, Βίτκοβατς, Μπέσοβιτς, Μπόζιτς 9 (3), Βέσελι 19, Βράνες 7.

Πανιώνιος (Αλεξάνταρ Τριφούνοβιτς): Ξανθόπουλος 2, Τσβέτκοβιτς 10 (1), Ζορόσκι 12 (1), Γεωργαλής 1, Καλαμπόκης, Μάιλς 14, Ραίτσεβιτς 1, Κένταλ 3, Γιαννούλης, Μπάξτερ 11, Ντικούδης 3.