Τρίτη, Οκτωβρίου 21, 2008

Champions League: Αποτελέσματα 3ης Αγωνιστικής (Τρίτη)


Η Γιουβέντους ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής στον 8ο όμιλο του Champions League. Η «Μεγάλη Κυρία» νίκησε με 2-1 την Ρεαλ και τώρα βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου

Μεγάλη νίκη με 3-0 πέτυχε η Μπάγερν επί της Φιορεντίνα ενώ σπουδαίο παιγνίδι έγινε στο «Μαδριγάλ» με την Βιγιαρεάλ να διαλύει με 6-3 την Ααλμποργκ. Νίκες για Μάντσεστερ, Λιόν, Άρσεναλ και Ντιναμό στα υπόλοιπα παιγνίδια. Ισοπαλία στην Ρωσία για Ζενίτ και Μπάτε.

Τα αποτελέσματα:

*Πατήστε πάνω στα ονόματα των ομάδων για να δείτε τα γκόλ σε Βίντεο

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Villareal-Aalborg 6-3

(28 Ρόσι, 33 Καπτεβίγια, 67,70, 84 Λορέντε, 79 Πιρές – 19 Σαγκανόφσκι, 36 Ενεβόλτσεν, 77 Γιόχανσον)

Manchester utd - Celtic 3-0

(30, 51 Μπερπάτοφ , 76 Ρούνεϊ)

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Bayern Munich - Fiorentina 3-0

(4 Κλόζε, 25 Σβαϊστάϊνγκερ, 90 Ζε Ρομπέρτο)

Steaua - Lyon 3-5

(8 Αρθούρο, 11 Γκόϊαν, 45 Πέτρε – 23 Κεϊτά, 33, 71 Μπενζεμά, 69 , 90 Φρέντ)

7ος ΟΜΙΛΟΣ

Fenerbahce - Arsenal 2-5

(19 Σιλβέστρ (α.γ), 78 Γκουϊθα – 10 Αντεμπαγιόρ, 11 Γουλκότ, 22 Ντιαμπί, 49 Σόνγκ, 90 Ράμσεϊ)

Porto - Dynamo Kyiv 0-1

(27 Αλίγιεφ)

8ος ΟΜΙΛΟΣ

Zenit - Bate 1-1
(80 Τεκκέ – 52 Νεκχατσίκ)

Juventus-Real Madrid 2-1
(5 Ντελ Πιέρο, 49 Αμάουρι – 66 Φαν Νιστερλόϊ)


Oι Βαθμολογία των ομίλων

Group EPldPts
Man. United37
Villarreal37
Celtic31
AaB31
Group GPldPts
Arsenal37
Dynamo Kyiv35
Porto33
Fenerbahçe31
Group FPldPts
Bayern37
Lyon35
Fiorentina32
Steaua31
Group HPldPts
Juventus37
Real Madrid36
BATE32
Zenit31


*Πατήστε πάνω στα ονόματα των ομάδων για να δείτε τα γκόλ σε Βίντεο

Κετσπάγια: "ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ"


Ο Τιμούρ Κετσπάγια, στη συνέντευξη Τύπου την Τρίτη ενόψει της αναμέτρησης με την Ίντερ για το β’ όμιλο του Champions League, παρουσιάστηκε για άλλη μια φορά λακωνικός, μετρημένος, προσγειωμένος αλλά προπαντός απαιτητικός.

Κατέστησε σαφές πως η Ανόρθωση θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα. "Δεν είμαστε το φαβορί, όμως, ούτε και στα προηγούμενα παιχνίδια ήμασταν το φαβορί", είπε σε κάποιο σημείο των δηλώσεών του, για να σπεύσει να προσθέσει με νόημα: "Αποδείξαμε ότι δεν μετράει ποιός είναι το φαβορί σε ένα παιχνίδι".

Και συνέχισε: "Ξέρουμε τι πρέπει να προσέξουμε, είδαμε την Ίντερ και στο τελευταίο παιχνίδι με τη Ρόμα και ελπίζουμε αύριο να παρουσιαστούμε πολύ καλά διαβασμένοι ώστε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα".

Ο εκ των αρχηγών της Ανόρθωσης, Νίκος Κατσαβάκης, δεν έδειξε να τον απασχολεί το όνομα του αντιπάλου. Όταν ρωτήθηκε από συνάδελφο, αν έχει συνειδητοποιήσει πως πιθανόν να κληθεί να μαρκάρει ίσως τον καλύτερο στράικερ του κόσμου, απάντησε χωρίς δισταγμό και με εντυπωσιακή φυσικότητα: "Σίγουρα. Και δεν είναι μόνο ο Ιμπραΐμοβιτς. Έχει κι άλλους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές η Ίντερ που θέλουν προσοχή".

ΜΟΥΡΙΝΙΟ: "ΚΡΙΣΙΜΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ" "Συγχαρητήρια στον Κετσπάγια"


Ο Ζοσέ Μουρίνιο, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το απόγευμα της Τρίτης ενόψει του αγώνα με την Ανόρθωση για τον β' όμιλο του Champions League, έκανε κολακευτικά σχόλια για την Ανόρθωση και τον Τιμούρ Κετσπάγια:

"Είναι καλή ομάδα και το είδαμε με τη Βέρντερ και τον Παναθηναϊκό. Για να έχει τέσσερις βαθμούς, σημαίνει ότι είναι πολύ καλά οργανωμένη. Είναι πολύ δυνατοί στην τακτική και δεν είναι εύκολο να παίζεις απέναντί τους".

Σε άλλο σημείο των τοποθετήσεών του είπε: "Συγχαρητήρια στον Κετσπάγια που κατάφερε φτιάξει τόσο καλή ομάδα. Έχει δουλέψει πολύ σκληρά".

Έκανε ιδιαίτερη μνεία και στον Μπεκιάι, τον οποίο παρακολούθησε, όπως είπε, στον αγώνα Πορτογαλία – Αλβανία.

Παράλληλα στάθηκε στην κρισιμότητα της νίκης για την Ίντερ, ιδιαίτερα μετά την ισοπαλία με τη Βέρντερ Βρέμης για την 2η αγωνιστική.

"Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι για μας, αν νικήσουμε φτάνουμε τους επτά βαθμούς. Θέλουμε να κερδίσουμε τον όμιλο αλλά αν αποτύχουμε αύριο τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα. Πρέπει να νικήσουμε και δεν έχουμε άλλη επιλογή", είπε ο τεχνικός των "νερατζούρι".

Μετά τη σπουδαία νίκη κόντρα στη Ρόμα και τη νίκη 4-0, ο Μουρίνιο αναφέρθηκε στις συνέπειες που θα έχει το παιχνίδι για την Serie A στο ματς κόντρα στην Ανόρθωση: "Δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσουμε μετά τη νίκη απέναντι στη Ρόμα. Αν παίξουμε άσχημα, πάντως, δεν θα είναι η πρώτη φορά. Ασφαλώς δεν θέλουμε κάτι τέτοιο να συμβεί αφού δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη στο Champions League. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς από την Ανόρθωση".

Στα αγωνιστικά νέα της Ίντερ, οι Λουίς Φίγκο (πρόβλημα στο πόδι), Μάξουελ (πρόβλημα στη γάμπα) και Πατρίκ Βιεϊρά (πρόβλημα στη γάμπα) είναι εκτός. Οι Μάρκο Ματεράτσι και Αντριάνο ίσως επιστρέψουν, αφού έμειναν εκτός αποστολής για τον αγώνα με τη Ρόμα. Ο βετεράνος τερματοφύλακας Φρανσέσκο Τόλντο θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια, όπως δήλωσε σήμερα Τρίτη ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Χωρίς Βίζε στην Αθήνα η Βέρντερ


Χωρίς τον βασικό της τερματοφύλακα, Τιμ Βίζε, θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό η Βέρντερ Βρέμης την Τετάρτη (22/10) στο ΟΑΚΑ.

Ο 26χρονος πορτίερο τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση της γερμανικής ομάδας πριν από την αναμέτρηση της Τετάρτης, με αποτέλεσμα ο Τόμας Σάαφ να τον αποκλείσει από την αποστολή.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, κάτω από τα δοκάρια της ομάδας της Βρέμης θα καθίσει ο Κρίστιαν Φάντερ.

Το αθλητικό blog της Φθιώτιδας


Aπο σήμερα προσθέτουμε στα ενδιαφέροντα blog "Το αθλητικό blog της Φθιώτιδας". Νέο και ωραίο με πολύ καλές αναρτήσεις για τα αθλητικά δρώμενα της Φθιώτιδας, και όχι μόνο.....

http://fthiotida.wordpress.com/