Τετάρτη, Μαρτίου 18, 2009

Δεν κλήθηκε Εθνική ο Ίβαντσιτς!


Εκτός αποστολής της Αυστρίας για το παιχνίδι με τη Ρουμανία για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου έμεινε ο Άντρεας Ίβανσιτς.

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, Ντιτμάρ Κονσταντίνι, δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τον αρχηγό της ομάδας, που μετράει 49 συμμετοχές με τη φανέλα με το εθνόσημο. Ο "Ιβ" δεν διανύει και την καλύτερη σεζόν φέτος, καθώς ακόμα και στον Παναθηναϊκό δεν παίρνει πολύ χρόνο συμμετοχής.

Παρά την απουσία του άσου των πρασίνων, η 23αδα της Αυστρίας έχει ελληνικό χρώμα. Ο Κοσταντίνι έχει καλέσει τον Γιούργκεν Μάχο της ΑΕΚ καθώς και τον Μίκαελ Γκσπούρνινγκ της Ξάνθης.

Ολυμπιακός: Εκτός Α1 ο Πάργκο !


Ο Παναγιώτης Γιαννάκης αποφάσισε να βγάλει τον Τζανίρο Πάργκο από το ελληνικό πρωτάθλημα, για να επιστρέψει ο Τζος Τσίλντρες.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού σκεπτόμενος ότι ο Αμερικανός δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, ενώ ο Λιν Γκριρ ξέρει τις ελληνικές απαιτήσεις, κατέληξε στη συγκεκριμένη απόφαση.

Πλέον, ο Τζος Τσίλντρες επιστρέφει και επίσημα στην Α1 από το ματς με την ΑΕΛ και μετά, ενώ ο Πάργκο θα παίζει μόνο στα παιχνίδια της Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός την Πέμπτη θα ενημερώσει και τον ΕΣΑΚΕ, για να διευθετηθούν και οι τελευταίες διαδικασίες και λεπτομέρειες.

Κύπελλο hellas online:AEK-Πανσερραϊκός 3-1


Κοντά στην πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας είναι η ΑΕΚ, μετά το 3-1 επί του Πανσερραϊκού στο ΟΑΚΑ, στον πρώτο ημιτελικό. Δύο γκολ πέτυχε ο Ραφίκ Τζεμπούρ (20', 38') και ένα ο Μαϊστόροβιτς (40') για τους "κιτρινόμαυρους", ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Μάρκο Αουρέλιο (24'). Η ρεβάνς θα γίνει τον επόμενο μήνα (δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία) στις Σέρρες.

ΑΕΚ (Μπάγεβιτς): Σάχα, Γεωργέας, Μαϊστόροβιτς, Κυργιάκος, Χουανφράν, Ενσαλίβα, Καφές, Ταχτσίδης (67' Πελετιέρι), Σκόκο (76' Εντίνιο), Μπλάνκο (88' Πλιάτσικας), Τζεμπούρ.

Πανσερραϊκός (Μπρόος): Κηπουρός, Καλλιμάνης, Βοσκόπουλος, Παπάζογλου, Αουρέλιο (46' Πιπίνης), Μπαϊκαρά (72' Κωνσταντινίδης), Μιλένκοβιτς, Αμπουμπακαρί, Μπούλε (72' Ζουντί), Μπανγκουρά, Ανάκογλου.

Κύπελλο hellas online: Δύο αγώνες για τον τελικό













Το Κύπελλο hellas online πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία και η αντίστροφη μέτρηση για την άναδειξη των δύο ομάδων που θα διεκδικήσουν τον τίτλο στον τελικό έχει ξεκινήσει.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (21:15
-Alpha)
ΑΕΚ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(19:00-Alpha)

Παναθηναϊκος: Οι μεταγραφικοί στόχοι


Τον 29χρονο Ρουμάνο κεντρικό αμυντικό, Ντορίν Γκοιάν, έχει βάλει στο στόχαστρο του ο Παναθηναϊκός. Εκτός αυτού πολλά ακόμη ονόματα κάνουν παρέλαση για λογαριασμού των πρασίνων ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Κριστόφ Βαζέχα παρακολούθησε το Σαββάτο τον έμπειρο αμυντικό της Στεάουα Βουκουρεστίου, ο οποίος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και το καλοκαίρι ενδέχεται να γίνει πρόταση για να αποκτηθεί.

Ο σκάουτερ του Παναθηναϊκού τόνισε στο ρουμανικό Τύπο: "Είναι αλήθεια ότι ήρθα στη Ρουμανία για να δω τον Γκοϊάν, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω αυτή τη στιγμή για την πιθανότητα πρότασης στον παίκτη στο άμεσο μέλλον."

Το συμβόλαιο του Ρουμάνου λήγει το καλοκαίρι του 2010 και αποτελεί βασικό μέλος στην Εθνική και στη Στεάουα.

Ονοματολογίας συνέχεια...

Εστογιανόφ, Μάκος και Λεονάρντο συνθέτουν τους παίκτες από την ελληνική αγορά που βρίσκονται στη λίστα των πρασίνων. Για τους δύο πρώτους, πάντως, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη, αφού η ομάδα της Πλατείας δε πρόκειται να τους αφήσει με ένα ασήμαντο ποσό.

Στους "4" του FA Cup η Άρσεναλ, 2-1 τη Χαλ!


Πραγματοποιώντας σπουδαία ανατροπή στο τελευταίο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης, η Άρσεναλ επικράτησε με 2-1 της Χαλ στο "Emirates Stadium" και "έκλεισε" θέση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, εκεί που θα αντιμετωπίσει την συμπολίτισσα Τσέλσι.

Οι "τίγρεις" πήραν κεφάλι στο σκορ στο 13' με το δυνατό αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή του Νικ Μπάρμπι, το οποίο κόντραρε στον Τζουρού και πέρασε πάνω από τον γκολκίπερ Φαμπιάνσκι, όμως παρά το γεγονός ότι "κοίταξαν στα μάτια" τη μεγάλη αντίπαλό τους, λύγισαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 74', η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ έφερε το ματς στα ίσια, με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι να στέλνει από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα, μετά από ωραία συνεργασία Μπέντντερ-Αρσάβιν που αποδιοργάνωσε την αντίπαλη άμυνα, ενώ το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 84', με κεφαλιά του Γουίλιαμ Γκαλάς σε κενή εστία.

Να σημειωθεί πως η Άρσεναλ θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι σε μονό αγώνα στο "Γουέμπλεϊ" (18 η 19 Απρίλη), ενώ στο ίδιο γήπεδο θα φιλοξενηθεί και ο έτερος ημιτελικός, μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Έβερτον.