Τρίτη, Σεπτεμβρίου 22, 2009

Oλυμπιακός; Ενθουσιασμένος ο Ζίκο !

Ενθουσιασμένος με τον Ολυμπιακό δήλωσε ότι είναι ο Ζίκο στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού.

«Από την Μόσχα για το Ρίο, σταμάτησα στην Ελλάδα», είναι ο τίτλος του κειμένου που αναφέρει πως «ήμουν στο Παρίσι με τον αδερφό μου τον Εντού και ήμουν έτοιμος να επιστρέψω στο Ρίο, ώσπου δέχτηκα πρόταση από τον Ολυμπιακό και βρέθηκα στην Ελλάδα».


Κάνει μάλιστα, αναφορά και στους Βραζιλιάνους που έχουν περάσει από το λιμάνι, επισημαίνοντας ότι «στο παρελθόν έχουν παίξει μεγάλοι Βραζιλιάνοι παίκτες σε αυτή την ομάδα, όπως ο Ριβάλντο, ο Ζιοβάνι, ο Ζε Ελίας. Τώρα υπάρχουν οι Λεονάρντο, Ντουντού και Ντιόγκο», ενώ συνεχίζει:

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και σε ένα κλαμπ υψηλού επιπέδου. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλες ομάδες και σε μπάσκετ, βόλεϊ και πόλο. Οι άνθρωποι είναι υπέροχοι στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες».

Επιπλέον, ο Ζίκο χαρακτηρίζει την Αθήνα ως μια μοντέρνα και ιστορική πόλη, ενώ για το δύσκολο πρόγραμμα που τον περιμένει σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, σχολιάζει:

«Έχουμε πέντε πολύ σημαντικά παιχνίδια σε 14 μέρες για το ελληνικό πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Ένα απ' αυτά είναι με την Άρσεναλ στο Λονδίνο».

ΠΑΟ: 20 μέρες εκτός Μαρίνος, Σπυρόπουλος

Οι αρχικοί φόβοι των ανθρώπων του Παναθηναϊκού αναφορικά με τον βαθμό τραυματισμού του Νίκου Σπυρόπουλου και του Στέργου Μαρίνου, επιβεβαιώθηκαν την Δευτέρα (21/9) από το ιατρικό επιτελείο του "τριφυλλιού".

Οι δύο παίκτες θα απουσιάσουν για ένα χρονικό διάστημα τριών εβδομάδων δημιουργώντας σημαντικό κενό στα αμυντικά άκρα της ομάδας. Ο Σπυρόπουλος που τραυματίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Αρη διαγνώστηκε ότι υπέστη θλάση στον δεξί δικέφαλο, ενώ νεαποκτηθείς Μαρίνος που τραυματίστηκε και αυτός στα πρώτα λεπτά της συγκεκριμένης αναμέτρησης τελικά γύρισε το γόνατο του.