Σάββατο, Δεκεμβρίου 13, 2008

Premier League: Φουλ των "Χ"













Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής:


Σάββατο
Μίντλεσμπρο - Άρσεναλ 1-1 (17' Αντεμπαγιόρ / 29' Αλιαρντιέρ)
Άστον Βίλα - Μπόλτον 4-2 (25' και 67' Αγκμπονλαχόρ, 40' αυτ. Ντέιβις, 78' Γιανγκ / 17' Ελμάντερ, 86' Ντέιβις)
Λίβερπουλ - Χαλ 2-2 (24' και 32' Τζέραρντ / 12' ΜακΣέιν, 22' αυτ. Κάραχερ)
Μάντσεστερ Σίτι - Έβερτον 0-1 (92' Κάχιλ)
Στόουκ - Φούλαμ 0-0
Σάντερλαντ - Γουέστ Μπρομ 4-0 (22' και 24' Τζόουνς, 40' Ρέιντ, 47' πέν. Σισέ)
Γουΐγκαν - Μπλάκμπερν 3-0 (10' Χέσκεϊ, 12' Βαλέντσια, 77' Κέιτερμοουλ)
Τότεναμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0

Κυριακή
Πόρτσμουθ - Νιούκαστλ (15:30)
Τσέλσι - Γουέστ Χαμ (18:00)

Αστέρας Τρίπολης-Ηρακλής 1-2


Ο Ηρακλής, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο τις ευκαιρίες του, "άλωσε" την Τρίπολη, επικρατώντας με 2-1 του Αστέρα. Επστάιν και Κονέ τα γκολ του "γηραιού" ενώ για τους Αρκάδες, που γνώρισαν την πρώτη εντός έδρας ήττα, μείωσε ο Φιλομένο.

Συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης: Αμπάρης, Φλάβιο, Μαρσελάο, Εστέβες (73' Ντουαλά), Μπαστία (69' Ερέρος), Ζαϊρί, Καρντόζο, Λαζαρίδης, Φιλομένο, Τσέζαρεκ

Ηρακλής: Κοβαλέφσκι, Κατσαμπής, Παπαζαχαρίας, Σαρακατσάνος, Φούφουλας, Γιαννούλης, Περπερίδης (12' Γκαρσία), Παπαστεριανός, Επσταϊν (61' Κονέ), Γιάντσης (88' Ιωαννίδης), Κωνσταντίνου

ΠΑΟΚ - Ξάνθη 1-0


Έστω και δύσκολα, ο ΠΑΟΚ πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο κόντρα στην Ξάνθη με 1-0. Οι παίκτες του Σάντος έχασαν σωρεία ευκαιριών αλλά δεν κατάφερε να πετύχει περισσότερα τέρματα ελέω Γκσπούρνιγκ και αστοχίας. Το γκολ για την ομάδα του Δικεφάλου πέτυχε ο Ιμπραήμ Μπακαγιόκο.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ:
Χαλκίας, Αντόνιο, Δάρλας, Κονσεϊσάο, Αναστασάκος (Μαλεζάς 84'), Κοντρέρας, Ίβιτς, Βερόν, Λάκης (Κωνσταντινίδης 80'), Μπαλάφας (Μπακαγιόκο 61'), Σνάουτσνερ.

Ξάνθη: Γκσπούρνινγκ, Παπαδημητρίου (Αγκάλι 33'), Τζιωρτζιόπουλος (Ταϊντέρ 66'), Ντοριβάλ, Γκρέζλακ (Κιντάνα 77'), Λαμπριάκος, Σουάνης, Φλίσκας, Βάλλας, Κωστούλας, Φεριέ

Λάρισα-Ολυμπιακός 1-1


Το 4ο συνεχόμενο γκολ του Φερνάντο Μπελούτσι σε αγώνα πρωταθλήματος, δεν έφτασε στον Ολυμπιακό ώστε να φύγει από τη Λάρισα με τη νίκη έπειτα από 21 χρόνια καθώς ο Σολάνο ισοφάρισε στο 74', δευτερόλεπτα πριν αποβληθεί.

Από ένα καλό ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες στο Αλκαζάρ. Η Λάρισα σαφώς ανώτερη στο πρώτο μέρος, δεν κατάφερε να σκοράρει και η ανάπαυλα βρήκε τις ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα. Το τέταρτο συνεχόμενο γκολ του Μπελούτσι σε αγώνες πρωταθλήματος, έβαλε μπροστά τον Ολυμπιακό στο 52', όμως ο Σολάνο με πολύ όμορφο τέρμα στο 74' έφερε την αναμέτρηση στα ίσα. Δευτερόλεπτα αργότερα, ο Περουβιανός άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες, καθώς πανηγύρισε σηκώνοντας τη φανέλα του, με αποτέλεσμα να δεχτεί την δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβληθεί. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και έτσι ο Ολυμπιακός έμεινε για 22ο χρόνο, χωρίς νίκη στο "Αλκαζάρ" (σε αγώνες πωταθλήματος).

Λάρισα (Μαρίνος Ουζουνίδης): Κοτσόλης,Βενετίδης, Νταμπίζας, Σολάνο, Πάρα Φακούντο, Σαρμιέντο, Φωτάκης (59' Τσίγκας), Ααράμπ (73' Ρομπέρ), Ιγκλέσιας, Βέμπερ, Ζουράφσκι (78' Κυριακίδης)

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Ντομί (62' Πάντος), Όσκαρ (84' Κοβάσεβιτς), Ντιόγκο, Τζόρτζεβιτς (78' Λέτο), Ζεβλάκοφ, Ντουντού. Παπαδόπουλος, Μπελούτσι, Τοροσίδης

Διαιτητής: Τάσος Κάκκος (Κέρκυρας)

Κόκκινη: Σολάνο (74΄, 2η κίτρινη)

Κίτρινες: Σολάνο, Σαρμιέντο, Βέμπερ - Ντούντου, Όσκαρ, Ντομί, Παπαδόπουλος

0-1



1-1

Bundesliga: Ισοφαρίστηκε στο 90' η Μπάγερν


Με τον Κεντίρα να σκοράρει στο τέλος κάθε ημιχρόνου η Στουτγκάρδη δεν επέτρεψε στην Μπάγερν να φύγει με την νίκη από το "Μερσέντες Μπενζ Αρίνα", με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 2-2.






Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής:


Παρασκευή
Ντόρτμουντ - Γκλάντμπαχ 2-1 (35' Ζιντάν, 56΄Σάχιν / 80' Μπεργκ)

Σάββατο
Βέρντερ Βρέμης - Βόλφσμπουργκ 2-1 (27' Μερτεσάκερ, 63' αυτ. Τζόσουε / 3' Γκέντνερ)
Αμβούργο - Φρανκφούρτη 1-0 (59' Πέτριτς)
Στουτγκάρδη - Μπάγερν Μονάχου 2-2 (45' και 90' Κεντίρα / 48' Μπορόφσκι, 66' Τόνι)
Λεβερκούζεν - Κότμπους 1-1 (77' Ρόλφες / 91' Σάο)
Ανόβερο - Αρμίνια 1-1 (32' Στάινερ / 59' Βίτσνιαρεκ)
Χέρτα - Καρλσρούη 4-0 (8' Νίκου, 74' Ντομοφτσίσκι, 86' Λουστενμπέρκερ, 88' Ράφαελ)
Μπόχουμ - Κολωνία 1-2 (11' Νταμπρόφσκι / 44' ΜακΚένα, 87' Ισιάκου)

Κυριακή
Χόφενχαϊμ - Σάλκε (18:00)

Στουτγκάρδη - Μπάγερν Μονάχου



2-2 VfB Stuttgart vs. Bayern Munich Highlights - MyVideo

Νέα απώλεια για Άρσεναλ


Η Άρσεναλ βλέπει τις ελπίδες της για τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ να μειώνονται, καθώς υποχρεώθηκε σε μία ακόμη απώλεια σήμερα στο "Ρίβερσαϊντ", μένοντας στο 1-1 με την Μίντλεσμπρο.

Ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ άνοιξε το σκορ για τους "κανονιέρηδες" στο 17' με κεφαλιά από την εκτέλεση κόρνερ του Σεσκ Φαμπρέγκας, όμως με τον ίδιο τρόπο απάντησε 12 λεπτά αργότερα για την "Μπόρο" ο Ζερεμί Αλιαρντιέρ από την σέντρα του Σανλί Τουντσάι.

Βλέπει Ντ' αλεσάντρο ο ΠΑΟ


Ο στόχος για την θέση του οργανωτή βρέθηκε και η αξία του είναι αδιαμφισβήτητη. Η περίπτωση του είχε εξεταστεί και παλιότερα από τους πράσινους αλλά για διάφορους λόγους το θέμα δεν είχε προχωρήσει. Και το όνομα αυτού, Αντρές Ντ'Αλεσάντρο.

Ο βραχύσωμος μέσος είναι 27 ετών και αγωνίζεται στην βραζιλιάνικη Ιντερνασιονάλ. Έγινε γνωστός στην Ευρώπη από την θητεία του στην Μπουντεσλίγκα με την φανέλα της Βόλφσμπουργκ, ενώ άφησε και εξαιρετικές εντυπώσεις στο πέρασμα του από την Ισπανία.

Ο Ντ΄Αλεσάντρο είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου και αυτό λύνει τα χέρια στους ανθρώπους της πράσινης ΠΑΕ. Ο Αργεντινός παίκτης έχει φαντασία στο παιχνίδι του, βγάζει μαγικές ασσίστ ενώ είναι γνωστές και αριστοτεχνικές εκτελέσεις φάουλ. Ακόμη, αξίζει να σημειώσουμε πως η τιμή του δεν ξεπερνάει τα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Τεν Κάτε έχει δείξει ότι θέλει ένα γερό χαρτί στην συγκεκριμένη θέση ετσί ώστε και το παιχνίδι να οργανώνεται καλύτερα αλλά και για να λυθούν τα πόδια του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο Ίβανσιτς δεν μπορεί να δώσει όσα θέλει ο Ολλανδός και η απόκτηση ενός γνωστού επιτελικού χαφ είναι πλέον επιτακτική.

ΑΕΚ: Ξένο σώμα ο Έντσον Ράμος


Τον δρόμο της επιστροφής στην "χώρα του καφέ" αναμένεται να πάρει ο Έντσον Ράμος. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός επέστρεψε στην χώρα μας όχι για να μείνει αλλά για να αποδεσμευτεί και οι εξελίξεις θα είναι κάτι παραπάνω από άμεσες.

Η απομάκρυνση του Γιώργου Δώνη και η έλευση του Ντούσαν Μπάγεβιτς έκανε πολλούς να πιστεύουν ότι ο Ράμος θα ξαναγεννιόταν στην Ένωση. Ο βραχύσωμος παίκτης συναντήθηκε με τον Σερβοέλληνα τεχνικό και τον Στέλιο Μανωλά αλλά οι προσπάθειες των δύο ανδρών ήταν άκαρπες.

SUPERLEAGUE - 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


Κρίσιμες συναντήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής της Superleague. Ο Ολυμπιακός, πρωταθλητής χειμώνα από την προηγούμενη εβδομάδα και μία αγωνιστική πριν από το φινάλε του 1ου γύρου, φιλοξενείται στη Λάρισα από την τοπική ομάδα, στο ματς με το οποίο ανοίγει η αυλαία. Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται σε μία δύσκολη έδρα και δίνει ουσιαστικά αγώνα πρόβα τζενεράλε πριν από το κρίσιμο ματς με τη Χέρτα Βερολίνου για την 5η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του κυπέλλου UEFA.

Το σαββατιάτικο πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα τις συναντήσεις Αστέρας Τρίπολης-Ηρακλής και ΠΑΟΚ-Ξάνθη. Την Κυριακή θα διεξαχθούν οι υπόλοιπες αναμετρήσεις, με το ματς ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" να ξεχωρίζει. Ο Παναθηναϊκός, λίγες μέρες μετά την πρόκριση του στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, καλείται να ξεπεράσει εντός έδρας το εμπόδιο του Πανσερραϊκού. Ακόμα, στο Ηράκλειο το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον ΟΦΗ συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον.

ΣΑΒΒΑΤΟ, 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Λάρισα-Ολυμπιακός
Αστέρας Τρίπολης-Ηρακλής
ΠΑΟΚ-Ξάνθη


ΚΥΡΙΑΚΗ, 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Λεβαδειακός-Πανθρακικός
Θρασύβουλος-Πανιώνιος
Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός
Άρης-ΑΕΚ
Εργοτέλης-ΟΦΗ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 13 αγώνες)

1. Ολυμπιακός 32
2. ΠΑΟΚ 26
3. Παναθηναϊκός 23
4. Ξάνθη 21
5. Άρης 21
6. ΑΕΚ 20
7. Εργοτέλης 19
8. Πανθρακικός 18
9. Λάρισα 17
10. Πανιώνιος 15
11. Αστέρας Τρ. 14
12. Λεβαδειακός 13
13. Ηρακλής 12
14. Πανσερραϊκός 9
15. Θρασύβουλος 8
16. ΟΦΗ 8


The Fantastic 5


http://string-gr.blogspot.com

Βρεγμένη σανίδα... Φαφλατά!


http://string-gr.blogspot.com