Πέμπτη, Ιουλίου 09, 2009

Ρεάλ Μαδρίτης: Παρουσιάστηκε ο Μπενζεμά !

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσίασε το τέταρτο μεγάλο της απόκτημα, τον Καρίμ Μπενζεμα, μπροστά σε περισσότερους από 15.000 φιλάθλους στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στην καλύτερη ομάδα του κόσμου. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίζω στην ομάδα των ειδώλων μου, Ζινεντίν Ζιντάν και Ρονάλντο. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, Φλορεντίνο Πέρεθ. Ένα, δύο, τρία... γειά σου Μαδρίτη", είπε χαρακτηριστικά ο 23άχρονος στα πρώτα του λόγια ως ποδοσφαιριστής των "μερένχες".

Oλυμπιακός: Πετάει για Ολλανδία

Ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει την Παρασκευή για την Ολλανδία, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί 27 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι:

Ρ. Μπράβο, Λεονάρντο, Ντάρμπισιρ, Ντομί, Γκαλέτι, Γκαλίτσιος, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Κόβατς, Λεντέσμα, Μέλμπεργκ, Μήτρογλου, Νικλητσιώτης, Νικοπολίδης, Παναγόπουλος, Πάντος, Γ. Παπαδόπουλος, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Πάρντο, Ντιόγκο, Ντουντού, Σοϊλέδης, Στολτίδης, Τοροσίδης, Ζαϊρί, Ζεβλάκοφ.

ΠΑΟ: Έκλεισε ο Μπίερσμιρ !


Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται πλέον ο Ματίας Μπίερσμιρ, καθώς η Γκέτεμποργκ, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες από τη Σουηδία, έκανε αποδεκτή την πρόταση των «πρασίνων» ύψους περίπου 400.000 ευρώ για την παραχώρηση του νεαρού αμυντικού. Ο Σουηδός θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο !

Γιουβέντους: Yπέγραψε ο Μέλο !

Ο Μέλο έιναι πλέον και επίσημα παίχτης της "Μεγάλης Κυρίας". Ο 25άχρονος Βραζιλιάνος υπέγραψε συμβόλαιο πέντε ετών με την "μεγάλη κυρία" και θα λαμβάνει για κάθε ένα από αυτά 2.600.000 ευρώ.

Η Φιορεντίνα θα βάλει στα ταμεία τις 21.000.000 ευρώ και θα πάρει και τον Μάρκο Μαρκιόνι, όχι ως δανεικό, αλλά με κανονική μεταγραφή.

Ουσιαστικά το κόστος για την απόκτηση του Φελίπε Μέλο φτάνει τα 25.000.000 ευρώ, καθώς στα 4.000.000 υπολογίζεται η αξία του Μαρκιόνι.

Mπαρτσελόνα: Συμφωνία με Βαλένθια για Βίγια !

Σύμφωνα με πληροφορίες η Μπαρτσελόνα και η Βαλένθια έχουν έρθει σε συμφωνία για τη μετακίνηση του Βίγια στο Καμπ Νου και αναμένεται σύντομα να υπάρξουν και ανακοινώσεις.

Οι διαπραγματεύσεις ήταν σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στους δύο συλλόγους και ο πρόεδρος των Καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα, αποκάλυψε σε τηλεοπτική του συνέντευξη το απόγευμα της Τετάρτης ότι είχε κατατεθεί πρόταση. Ο Λαπόρτα είχε δηλώσει ότι είχε κατατεθεί προσφορά 40 εκ. ευρώ.

Η άφιξη του Βίγια πιθανόν να επισπεύσει την αποχώρηση του Σαμουέλ Ετό, για τον οποίο ενδιαφέρονται οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ, η Γιουνάιτεντ και η Σίτι.

Μαρέσκα: «Θέλω να φύγω από τη Σεβίλλη»

Παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2011 με τον ισπανικό σύλλογο, ο Μαρέσκα δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ για τη νέα σεζόν και όπως τόνισε και ο ίδιος, θα πρέπει να βρει μια ενδιαφέρουσα προοπτική για να συνεχίσει τη καριέρα του.

«Ο προπονητής δε με υπολογίζει και υπό αυτές τις συνθήκες θέλω να φύγω. Είναι, όμως, μία σημαντική απόφαση για μένα και θα πρέπει να βρω κάτι που θα με πείσει για την επόμενη ημέρα. Αυτό μπορεί να είναι στην Ιταλία ή στην Ισπανία»
, ήταν τα λόγια του Μαρέσκα αναφορικά με το μέλλον του.

Mάντσεστερ Γ: Δίνει 35 εκατ. για Ιμπραϊμοβιτς !

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, η Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να προσφέρει 35 εκατομμύρια ευρώ για αποκτήσει τον Σουηδό ποδοσφαιριστή αλλά δεν είναι τόσο σίγουρο αν θα γίνει αποδεκτή η προσφορα αυτή.

Οι ιθύνοντες της ιταλικής ομάδας δεν σκοπεύουν να πουλήσουν τον Σουηδό επιθετικό, πόσο μάλλον για ένα ποσό που δεν ανταποκρίνεται στη ρήτρα των 100 εκατομμυρίων που έχουν θέσει ως αφετηρία διαπραγματεύσεων.

AEK: Βλέπει Οντόνκορ !

Στην αντεπίθεση για την υπέρβαση στις μεταγραφές προσπαθoύν να πετύχουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να κριθεί η υπόθεση του Γιούρκα Σεϊταρίδη, σχετικά με την μετακίνησή του στην Ενωση, ενώ νέα δημοσιεύματα από την Ισπανία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον για την περίπτωση του Νταβίντ Οντόνκορ.

Ο 25χρονος επιθετικός βρίσκεται προ των πυλών της εξόδου από την Μπέτις και η ΑΕΚ συμπεριελαμβάνεται στους υποψήφιους μνηστήρες ώστε να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους.

Ο Γερμανός (από Γκανέζο πατέρα) αγωνίζεται στα ισπανικά γήπεδα από το 2006, (έχοντας 40 συμμετοχές και μόλις ένα γκολ στο ενεργητικό του) κυρίως ως δεξί εξτρέμ. Παράλληλα αντιμετώπισε και ιατρικά προβλήματα στο παρελθόν, ενώ στη διάρκεια της προηγούμενης περιόδου υποβλήθηκε σε τρίτη εγχείρηση μέσα σε ισάριθμα χρόνια.

«Είμαι τρία χρόνια στην Μπέτις και δεν προσαρμόστηκα όπως θα ήθελα. Ξέρω ότι ο Λοπέρα με πίστευε και νιώθω άσχημα που δεν ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες του» , είπε ο Οντόνκορ για τη διαφαινόμενη αποχώρησή του από την Μπέτις. Για τον 25χρονο παίκτη, επίσης, ενδιαφέρονται η Μπλάκμπερν, η Γουέστ Χαμ, η Μπεσίκτας, η Γουλβς και η Γαλατά Σαράι.

Στον Ολυμπιακό μέχρι το 2011 ο Λεντέσμα


Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2011 ο Κριστιάν Λεντέσμα, αφού συμφώνησε σε όλα με τους Πειραιώτες για νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αποδοχές του Αργεντινού χαφ θα είναι αυξημένες σε σχέση με την προηγούμενη συμφωνία, που έληγε το επόμενο καλοκαίρ

Κορίνθιανς: Χατ-τρικ ο Ρονάλντο !


Ο Ρονάλντο φένεται πως βρήκε και πάλι την φόρμα του. Στον αγώνα της Κορίνθιανς κόντρα στη Φλουμινένσε, πέτυχε χατ-τρικ οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με 4-2. Ο Ρονάλντο μετράει 14 γκολ σε 22 συμμετοχές με την Κορίνθιανς

Μάντσεστερ Γ: Προβάδισμα για Χούντελααρ

Προβάδισμα για την απόκτηση του Κλας Γιαν Χούντελααρ από την Ρεάλ Μαδρίτης, απέκτησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς η Μίλαν αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του.

Ο Ολλανδός επιθετικός δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που υπήρχαν στην Μαδρίτη μετά την απόκτηση του και σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, οι "κόκκινοι διάβολοι" είναι έτοιμοι να επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους από τη στιγμή που η Μίλαν φαίνεται να αλλάζει στόχους και να κινείται για την απόκτηση του Λουίς Φαμπιάνο από τη Σεβίλλη.

ΑΕΚ: Εντός των ημερών θα υπάρξει συνάντηση με Γιούρκα !

Σήμερα ή το αργότερο αύριο θα συναντηθούν ο Νίκος Θανόπουλος και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ θα κάνει πρόταση στον παίκτη, με ετήσιες αποδοχές 600.000 ευρώ, αλλά και επιπλέον χρήματα ανάλογα με τις συμμετοχές του και τους τίτλους που ενδεχομένως θα κατακτήσει η ομάδα.

Ο παίκτης εξακολουθεί να προτιμά να αγωνιστεί στο εξωτερικό και ειδικότερα στην Ιταλία, δεν είναι όμως αρνητικός στο ενδεχόμενο να παίξει στην ΑΕΚ. Έχει στα χέρια του δύο προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, όμως δεν τον ικανοποιούν.

Η «Ένωση» θα περιμένει λίγες μέρες την απάντηση του παίκτη, σε περίπτωση όμως που θα είναι αρνητική θα στραφεί σε άλλες λύσεις. Αυτές είναι ο Πάμπλο Χέρες, που αποτελεί την πρώτη επιλογή και ο Λουτσιάνο Βέλα.

Στο μεταξύ, η ΑΕΚ συνεχίζει τις προσπάθειές της για την απόκτηση του Λεονάρντο, καθώς ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης, φαίνεται τελευταία περισσότερο διαλλακτικός. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η ΑΕΚ να κάνει νέα πρόταση στους «πράσινους», που υπολογίζεται στις 800.000 ευρώ.

Όσον αφορά τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, δεν απάντησε ούτε χθες στη νέα βελτιωμένη πρόταση που του έκανε η ΑΕΚ, για να υπογράψει νέο τετραετές συμβόλαιο και η «Ένωση» δεν προτίθεται να του κάνει νέα προσφορά.

Ολυμπιακός: Αλλαγή πλάνων...

To απόγευμα Σωκράτης Κόκκαλης και Τιμούρ Κετσπάγια είχα συνάντηση στο Ρέντη και συζήτησαν για τα μεταγραφικά. Σύμφωνα με πληροφορίες τα ονόματα των Κάλστρομ και Γκονζάλες μπένουν στην άκρη και ο Ολυμπιακός πλέον βλέπει νέα ονόματα σαφώς πιο οικονομικά.

Ο Ολυμπιακός ασχολείται πλέον με τον Ιταλό, Έντσο Μαρέσκα για τα χαφ, ο οποίος ναι μεν δεν είναι ελεύθερος, αλλά μπορεί να αποκτηθεί με περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ από τη Σεβίλλη.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται οι «ερυθρόλευκοι» να ασχοληθούν και πάλι σοβαρά με τον Αλεξάντερ Τετέι της Ρόζενμποργκ. Το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα, μια και ο Κετσπάγια θα ενημερώσει τη διοίκηση για τη λύση που ο ίδιος προκρίνει πια.

Για την επίθεση πρώτος στόχος είναι ο Βραζιλιάνος Εντού (ελέυθερος & κοινοτικό διαβατήριο) και ακολουθούν οι Μοριέντες (ελέυθερος) και ο Άλτιντορ .

Γκολάρα από τον Μαρέσκα