Τρίτη, Μαρτίου 31, 2009

Μπλάνκο:"Μόνο φήμες για Μπενφίκα"


Με αφορμή τα σενάρια περί ενδιαφέροντος της Μπενφίκα για την απόκτηση του, ο Αργεντινός φορ της "Ενωσης", τόνισε ότι πρόκειται μόνο για φήμες.
"Δεν υπάρχει κάτι το συγκεκριμένο. Μίλησα με τον μάνατζερ μου και πρόκειται μόνο για φήμες. Αισθάνομαι καλά στην ΑΕΚ αλλά στο τέλος της περιόδου όλα είναι πιθανά.

Η Μπενφίκα είναι ένας σπουδαίος σύλλογος στην Ευρώπη με μεγάλη ιστορία και πολλούς γνωστούς ποδοσφαιριστές όπως ο Αϊμάρ, ο Καρντόσο και Ντι Μαρία", είπε πιο χαρακτηριστικά στην εφημερίδα "Record".

Έτοιμαζει πρόταση για Τρεζεγκέ η Τσέλσι


Πρόταση ύψους 8εκ. ευρώ για την απόκτηση του Νταβίντ Τρεζεγκέ ετοιμάζει στην Γιουβέντους η Τσέλσι, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο.

Οι οικονομικές απαιτήσεις των "μπιανκονέρι" είναι υψηλότερες πάντως αλλά όπως αναφέρεται είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με τους "μπλε" για τον Γάλλο επιθετικό που είχε αποκτηθεί έναντι 28εκ. ευρώ από την Μονακό το 2000.

Ο Τρεζεγκέ μετράει 200 συμμετοχές με την Γιουβέντους και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το 2011 ενώ οι αποδοχές του φτάνουν τα 4,8εκ. ευρώ τον χρόνο.

Ρεάλ Μαδρίτης: 108 εκ.ευρώ για Ρονάλντο


Σύμφωνα με δημοσίευμα του αγγλικού Τύπου η Ρεάλ Μαδρίτης, ετοιμάζει πρόταση ύψους 108εκ. ευρώ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Κ.Ρονάλντο.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της "Βασίλισσας", Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να συνοδεύσει την επιστροφή του με μία σπουδαία μεταγραφή και ο Πορτογάλος άσος ο οποίος και πέρυσι λίγο έλειψε να γίνει κάτοικος Μαδρίτης δεν αποκλείεται ένα χρόνο αργότερα τελικά να γίνει κάτι τέτοιο.