Σάββατο, Ιουνίου 21, 2008

Και πάλι MVP ο Διαμαντίδης!


Για τέταρτη φορά στην καριέρα του, ο Δημήτρης Διαμαντίδης αναδεικνύεται πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1.

Ο σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού συγκέντρωσε τις 29 από τις 53 ψήφους των εκπροσώπων των ΜΜΕ που συμμετείχαν στην ψηφοφορία, κερδίζοντας άνετα τη διάκριση του MVP.

Πρόταση σε Καρντόζο ο Ολυμπιακός !


Ο Ολυπιακός έχει κάνει πρόταση στον νεαρό Αργεντινό μέσο Νέρι Καρντόζο όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ του παίχτη.
Για τον 22χρονο μέσο έχει ενδιαφερθεί και η ΑΕΚ αλλά δεν υπηρξε εξέλιξη στη υπόθεση.


"Ο Καρντόσο έχει προσφορά από την Γαλατάσαραι, την Γκλάντμπαχ, την Αμέρικα, τον Άγιαξ και τον Ολυμπιακό",
δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φερνάντο Ιντάλγκο.

Ο ποδοσφαιριστής αυτος είναι από τους πιο ταλαντούχου στην Αργεντινη και δεν είναι τυχαίο που αγωνίζεται στην Μπόκα Τζούνιορς.

Αυτή ήταν η διαφορά....οι φίλαθλοι.......‏















................................................................................



ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚA: ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΡΩΣΙΑ

















Ολλανδία και Ρωσία θα παλέψουν απόψε Σάββατο στο "Σεντ Τζέικομπ Παρκ" (21:45) της Βασιλείας για μια θέση στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.Και οι δύο ομάδες έχουν μεγάλες φιλοδοξίες και η κόντρα τους αναμένεται μ’ εξαιρετικό ενδιαφέρον.Ειδικά η Ολλανδία είναι από τις αποκαλύψεις του Euro, καθώς πέρασε στα προημιτελικά με τρεις νίκες και αποδίδοντας το ποιοτικότερο έως τώρα ποδόσφαιρο στη διοργάνωση.

Οι πιθανές ενδεκάδες: Ολλανδία (Φαν Μπάστεν): Φαν ντερ Σαρ, Φαν Μπρόνκχορστ, Μπουλαρούζ, Όιερ, Ματάισεν, Ντε Γιονγκ, Ένχελαρ, Ρόμπεν, Σνέιντερ, Φαν ντερ Φάαρτ, Φαν Νιστελρόι.

Ρωσία (Χίντινκ): Ακινφέεφ, Ζιρκόφ, Ανιούκοφ, Ινιάσεβιτς, Κολοντίν, Σέμακ, Ζιριάνοφ, Σεμσόφ, Μπιλιαλετντίνοφ, Αρσάβιν, Παβλιουτσένκο.
Διαιτητής: Λούμπος Μίχελ (Σλοβακία)

Πάει το EURO !!!

"Πράσινος" ο Χριστοδουλόπουλος


Ο Παναθηναϊκός θα είναι ο επόμενος «σταθμός» στην καριέρα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Η διοίκηση της "πράσινης" ΠΑΕ έφτασε αρχικά σε συμφωνία με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια "έδωσε τα χέρια" και με τον 22χρονο άσο.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο διεθνής μεσοεπιθετικός μετέβη σήμερα στα γραφεία του νέου συλλόγου του και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Πρόταση 3 εκατ. ευρώ από Κατάρ για Λούα Λούα


O Κονγκολέζος επιθετικός έχει δηλώσει πως θέλει να παραμείνει στο λιμάνι αλλά ο Ολυμπιακός επιμένει πως στην αρχική του απόφαση, να φέρει πρόταση από άλλη ομάδα. Απ'ότι φένεται σύμφωνα με πληροφορίες έφτασε στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ πρόταση ύψους 3 εκατ. ευρώ από το Κατάρ.

Στον Παναθηναϊκό ο Πεγεράνο!


Ο Ερνάν Πεγεράνο θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» συμφώνησαν με την Βελέζ Σάρσφιλντ στα 3 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του 24χρονου αμυντικού ο οποίος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Το προφίλ του

ΟΝΟΜΑ: Ερνάν Πεγεράνο
ΗΜ. ΓΕΝ: 4/6/1984
ΧΩΡΑ: Αργεντινή
ΟΜΑΔΑ: Βελέζ Σάρσφιλντ
ΥΨΟΣ-ΒΑΡΟΣ: 1,83-72 κιλά

Συμμετοχές-γκολ

2003-04: Βελέζ 8, 0
2004-05: Βελέζ 6, 0
2005-06: Βελέζ 28, 0
2006-07: Βελέζ 31, 0
2007-08: Βελέζ 35, 0

Η Τουρκία των Φινάλε !


Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, που διήρκησε κάτι λιγότερο από τρεις ώρες, η Τουρκία πήρε το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά του Euro 2008. Στην κανονική διάρκεια του αγώνα δεν αναδείχθηκε νικητής (0-0) και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί η Κροατία άνοιξε το σκορ στο 119’ με κεφαλιά του Κλάσνιτς, όμως η απάντηση ήταν άμεση από την ομάδα του Φατίχ Τερίμ, με τέρμα του Σεμίχ στο 122’μετά από συνχηση στην άμυνα της Κροατίας . Στην διαδικασία των πέναλτι η Τουρκία ήταν πιο ψύχραιμη, επικρατώντας με 3-1 και παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσει την Γερμανία.

ΠΕΝΑΛΝΤΙ


Άστοχο πέναλτι Μόντριτς 0-0

Εύστοχο πέναλτι Αρντά 0-1

Εύστοχο πέναλτι Σρνα 1-1

Εύστοχο πέναλτι Σεντούρκ 1-2

Άστοχο πέναλτι Ράκιτιτς 1-2

Εύστοχο πέναλτι Αλτιντοπ 1-3

Άστοχο πέναλτι Πέτριτς, απέκρουσε ο Ρουστού 1-3



Συνθέσεις

Κροατία
(Σλάβεν Μπίλιτς): Πλετίκοσα, Σίμουνιτς, Κόβατς, Τσορλούκα, Ράκιτιτς, Ν. Κόβατς, Σρνα, Μόντριτς, Όλιτς (97' Κλάζνιτς), Κράνιτσαρ (65' Πέτριτς), Πράνιτς.

Τουρκία (Φατίχ Τερίμ): Ρουστού, Μπαλτά, Γκοκχάν, Τοπάλ (76' Σεμίχ), Νιχάτ (117' Καραντενίζ), Αρντά, Εμρέ, Τουντσάι, Καζίμ Ρίτσαρντς (61' Μποράλ), Σαμπρί Σαρίογλου, Χαμίτ Αλτιντόπ.

Διαιτητής: Ρομπέρτο Ροσέτι (Ιταλία)
Βοηθοί: Αλεσάντρο Γκρισέλι, Πάολο Καλκάνιο (Ιταλία)
Γήπεδο: "Ερνστ Χάπελ", Βιέννη, Αυστρία.


Τα γκολ του αγώνα
1-0

1-1

PENALTIES