Δευτέρα, Νοεμβρίου 10, 2008

Με Λεβαδειακό (07/12) θα εκτίσει την ποινή του ο Ντιόγκο


Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Ντιόγκο, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με ποινή μιας αγωνιστικής.

Μετά από απόφαση του τεχνικού επιτελείου των «ερυθρολεύκων», ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα εκτίσει την τιμωρία του στον εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό στις 07/12 για την 13η αγωνιστική της Superleague.


ΠΑΟΚ: Καταγγέλλει «Αθλητική Κυριακή» και Κωνσταντίνου(ΒΙΝΤΕΟ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ)


Η διαμάχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την αθλητική εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης και με τον Βασίλη Κωνσταντίνου για τα όσα υπαινίχθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, θα έχει και συνέχεια.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η διοίκηση του «δικέφαλου» του βορρά σκέπτεται να κινηθεί δικαστικά, καθώς οι εξηγήσεις που έδωσαν αργότερα στον «αέρα» οι κύριοι Παύλος Παπαδημητρίου (κεντρικός παρουσιαστής της «Αθλητικής Κυριακής») και Βασίλης Κωνσταντίνου δεν έπεισαν.

Δεν ανησυχεί για… Ολυμπιακό το αφεντικό των Λέικερς


Τη βεβαιότητα πως ο Κόμπι Μπράιαντ θα παραμείνει στους Λος Άντζελες Λέικερς, παρά τη φημολογία που θέλει τη διοίκηση του Ολυμπιακού να ετοιμάζει μια τεράστια πρόταση για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι, εξέφρασε ο ιδιοκτήτης των «λιμνανθρώπων», Τζέρι Μπας.

Ο Μπράιαντ λαμβάνει φέτος 21,2 εκατ. δολάρια, ενώ στη συνέχεια διατηρεί το δικαίωμα να τερματίσει το συμβόλαιό του, το οποίο προβλέπει άλλα δύο χρόνια, έναντι συνολικά 47,8 εκατ. δολαρίων.

«Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε τον Κόμπι», δήλωσε ο 75χρονος Τζέρι Μπας, ενώ ερωτηθείς αν φοβάται μήπως ο Κόμπι Μπράιαντ αποδεχτεί κάποια πρόταση εκτός ΝΒΑ, απάντησε: «Δεν το βλέπω, αλλά στον κόσμο υπάρχουν άνθρωποι που είναι αρκετά πλούσιοι και θα μπορούσαν να κάνουν αστρονομικές προτάσεις, τις οποίες δεν θα μπορούσα να ανταγωνιστώ. Ειλικρινά, όμως, δεν νομίζω πως πρόκειται για αληθινή απειλή».

ΠΑΟ: Χωρίς Καραγκούνη για 7-10 μέρες, η αποστολή του αγώμα με την Καβάλα !


Ο «τυπάρας», που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 57’ της κυριακάτικης αναμέτρησης, πάσχει από τενοντίτιδα στον αριστερό προσαγωγό, κάτι που τον θέτει εκτός αγωνιστικής δράσης για 7-10 μέρες (θα χάσει σίγουρα το μας Κυπέλλου με την Καβάλα και αυτό με την ΑΕΛ το Σάββατο για το πρωτάθλημα). Τη Δευτέρα ο «Κάρα» έκανε θεραπεία, όπως και ο Σωτήρης Λεοντίου.

Ο Χενκ Τεν Κάτε ανακοίνωσε από σήμερα την αποστολή του αγώνα Κυπέλλου με την Καβάλα την προσεχή Τετάρτη (19.00), επιφυλάσσοντας πολλές εκπλήξεις. Ο Ολλανδός τεχνικός, προφανώς για λόγους ξεκούρασης, αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής οκτώ παίκτες που ξεκίνησαν βασικοί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για τους Γκαλίνοβιτς, Σιμάο, Νίλσον, Βύντρα, Καραγκούνης, Μάντζιος, Ζιλμπέρτο, Γκάμπριελ, ενώ εκτός έμειναν και οι τραυματίες Μουν, Λεοντίου, Σόουζα.

Η 18μελής αποστολή του Παναθηναϊκού: Τζόρβας, Καρνέζης, Σαριέγκι, Μελίσση, Γκούμας, Σιόντης, Σπυρόπουλος, Μάτος, Νίνης, Κλέιτον, Χριστοδουλόπουλος, Τζιόλης, Ίβανσιτς, Ρουκάβινα, Σαλπιγγίδης, Πετρό

Παρκέ με... αμορτισέρ στο ΣΕΦ, αλά ΝΒΑ!


Το νέο παρκέ που τοποθετήθηκε στο ΣΕΦ θα έχουν την ευκαιρία να πατήσουν, και φυσικά να αγωνιστούν, οι παίκτες του Ολυμπιακού, στο ματς εναντίον της Μακάμπι.

Πρόκειται για παρκέ για τελευταίας τεχνολογίας, από αυτό που έχουν αρκετές ομάδας του ΝΒΑ (Λος Αντζελες Λέικερς, Σαν Αντόνιο Σπερς, Φίνιξ Σανς, Νιου Γιορκ Νικς, Μέμφις Γκρίζλις, Χιούστον Ρόκετς, Ιντιάνα Πέισερς, Κλίβελαντ Καβαλίερς), αλλά και εκατοντάδες γήπεδα στον κόσμο. Η απίστευτη ελαστικότητα και απορρόφηση των κραδασμών που παρέχει, οφείλεται στα αμορτισέρ που υπάρχουν κάτω από κάθε κομμάτι του.

Τσέλσι: "Χτυπάει" τον Ανρί τον Ιανουάριο!


Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα "Sport Espana", ο μεγάλος στόχος των "μπλε" είναι να φέρουν στο "Στάμφορντ Μπριτζ" τον Τιερί Ανρί τον Ιανουάριο, με την πρόταση που σχεδιάζουν να καταθέσουν να είναι συνολικού ύψους 8 εκ.ευρώ.

Στις 21 Ιανουαρίου επιστρέφει το Lost


Η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά επιστρέφει κοντά στα τέλη του πρώτου μήνα του 2009.

Το τηλεοπτικό δίκτυο ABC επιβεβαίωσε επίσημα πως ο πέμπτος κύκλος επεισοδίων του Lost θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου στις 21 Ιανουαρίου. Σε αντίθεση με την περασμένη σεζόν, η νέα σειρά θα κάνει την εμφάνισή της στις 9 το βράδυ κάθε Τετάρτης (αντί για την Πέμπτη).

Βλέπει Ράικαρντ η Ρεάλ;


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας "Sport", η Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτεται να προτείνει στον Φρανκ Ράικαρντ, θέση βασικού προπονητή. Οι εμφανίσεις των Μαδριλένων στα τελευταία παιχνίδια, έχουν απογοητεύσει τους διοικούντες τη Ρεάλ, που δεν είναι ευχαριστημένοι, από την παρουσία του Μπερντ Σούστερ στον πάγκο της ομάδας.

Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για διορία δύο μηνών στο Γερμανό τεχνικό, που πρέπει να βελτιώσει άμεσα την εικόνα της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει υλικό για πρωτάθλημα.

Η λίστα των ανθρώπων της Ρεάλ, έχει στην πρώτη θέση τον Ολλανδό κόουτς, που στην Μπαρτσελόνα δημιούργησε ένα εκπληκτικό σύνολο, το οποίο πέρα από Champions League και πρωταθλήματα, απέδωσε όμορφο ποδόσφαιρο.

Από τη μεριά του, ο Ράικαρντ σκέφτεται να περιμένει τη Ρεάλ και να μην υπογράψει σε άλλο σύλλογο μέχρι τον Ιανουάριο, από τη στιγμή που ενδιαφέρεται για την πρόκληση του πάγκου της ισπανικής ομάδας.