Κυριακή, Αυγούστου 23, 2009

Στην Μάντσεστερ Σίτι ο Λέσκοτ !


Σύμφωνα με το skysports, οιΈβερτον και Μάντσεστερ Σίτι έφτασαν σε συμφωνία για τον διεθνή κεντρικό αμυντικό-Λέσκοτ, με την μετακίνηση να αγγίζει τα 24 εκατομμύρια λίρες (περίπου 28 εκατομμύρια ευρώ). Την είδηση επιβεβαίωσε έμμεσα και ο Ντέιβιντ Μόγιες, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Λίβερπουλ μετά την ήττα από την Μπέρνλι.

«Νομίζω πως οι περισσότεροι γνωρίζουν», είπε με νόημα ο Μόγιες. «Πιστεύω πως υπάρχει ήδη μια πρώτη συμφωνία και θα γίνει οριστικό αν υπάρχει ταύτιση απόψεων»

Superleague:Aποτελέσματα Κυριακής (23/08/2009)












ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ SUPERLEAGUE:


Αστέρας Τρίπολης-Λάρισα 0-0

Λεβαδειακός-Καβάλα 0-1 (Ντομπρασίνοβιτς 29')

Πανθρακικός-Ηρακλής 1-2 (Μίτου 70' / Νικουλάε Ντίκα 29’, 77’)

ΒINTEO

Πανθρακικός-Ηρακλής 2-1



Λεβαδειακός-Ηρακλής 0-1

Premier League: 3X3 για Τσέλσι και Τότεναμ !



















Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής της «Πρέμιερ Λιγκ»:


Γουέστ Χαμ-Τότεναμ 1-2
49’ Κόουλ/ 54’ Ντεφόου, 74’ Λένον

Μπέρνλι-Έβερτον 1-0
34’ Έλιοτ

Φούλαμ-Τσέλσι 0-2
39’ Ντρογκμπά, 76’ Ανελκά

Δευτέρα 24/08

22:00 Λίβερπουλ-Άστον Βίλα

Το Σάββατο:

Άρσεναλ-Πόρτσμουθ 4-1
18’, 21’ Ντιαμπί, 51’ Γκαλάς, 68’ Ράμσεϊ/ 27’ Καμπούλ

Γουίγκαν-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-5
56’, 65’ Ρούνεϊ, 58’ Μπερμπάτοφ, 85’ Όουεν, 91' Νάνι

Μάντσεστερ Σίτι-Γουλβς 1-0
17’ Αντεμπαγιόρ

Μπέρμιγχαμ-Στόουκ 0-0

Σάντερλαντ-Μπλάκμπερν 2-1
32’, 53’ Τζόουνς/ 21’ Ζιβέ

Χαλ-Μπόλτον 1-0
61’ Γκιλάς

BINTEO


Άρσεναλ-Πόρτσμουθ 4-1



Γουίγκαν-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-5



Γουέστ-Χαμ-Τότεναμ 1-2



Φούλαμ - Τσέλσι 0-2

0-1


0-2

ΠΑΟ: Χωρίς Καραγκούνη με Ατλέτικο


Ο Γιώργος Καραγκούνης δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, που υπέστη στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη και έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Χενκ Τεν Κάτε «έκοψε», επίσης, τους Μαρσέλο Μάτος, Χρήστο Μελίσση, Σεντρίκ Καντέ και Γιώργο Μαχλελή.

Οριστική αναβολή του ντέρπι !

Αναβλήθηκαν, όπως αναμενόταν, οι σημερινές αναμετρήσεις μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, αλλά και του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, λόγω των πυρκαγιών που έχουν ξεσπάσει στην Βόρειοανατολική Αττική. Tα υπόλοιπα 3 παιχνίδια θα διεξαχθούν κανονικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Superleague αποφάσισε, λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην οποία έχει κηρυχθεί ο νομός Αττικής λόγω των πυρκαγιών, την αναβολή των αγώνων ΑΕΚ-Ολυμπιακός και Πανιώνιος-ΠΑΟΚ.

Οι δραματικές εξελίξεις στην περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής - στην Αστυνομική Διεύθυνση της οποίας υπάγεται και το ΟΑΚΑ - και ο σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή, την υγεία των φιλάθλων και των αθλητών καθιστούν επιβεβλημένη τη λήψη της απόφασης αυτής, για τους αγώνες που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν στην Αττική.
Οι αγώνες θα οριστούν εκ νέου από τη Superleague».

Ντουντού: «Έχουμε την ικανότητα να κερδίσουμε»

Δηλώσεις στο βραζιλιάνικο «ESPN» έκαναν οι Ντουντού και Ντιόγκο, με αφορμή το σημερινό ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ντουντού: «Το αποτέλεσμα που είχαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ μας δίνει τη δυνατότητα να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και πιστεύω πως έχουμε την ικανότητα να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Το ματς με την ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου ήταν το πιο συναρπαστικό στην καριέρα μου. Πέτυχα ένα γκολ στην κανονική διάρκεια και δυο πέναλτι. Ελπίζω ότι την Κυριακή δεν θα είναι τόσο δύσκολο».

Ντιόγκο: «Νομίζω πως τα ντέρμπι θα πρέπει να παίζονται στα μέσα του πρωταθλήματος, επειδή οι ομάδες είναι πιο έτοιμες σε σχέση με τώρα και μπορούν να προσφέρουν καλύτερο θέαμα. Περιμένουμε ότι και φέτος θα πάρουμε το πρωτάθλημα, η μόνη διαφορά είναι πως οι αντίπαλοι μας έχουν ενισχυθεί πολύ σε σχέση με πέρυσι».

ΠΑΟ: Ενδιαφέρον για Καλάτζε και Όντο


Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία τα ονόματα των Κάχα Καλάτζε και Μάσιμο Όντο βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού, για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής του συλλόγου.

Παρότι από τον Παναθηναϊκό επισήμως δεν επιβεβαιώνουν την πληροφόρηση από Ιταλία, ο τίτλος στο δημοσίευμα του «Tuttomercato» είναι χαρακτηριστικός: «Είναι ελληνικό το μέλλον για τον Καλάτζε και τον Όντο;»!

Superleague:Aποτελέσματα Σαββάτου (22/08/2009)


Το Σάββατο (22/08), ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα με 3-0 (Σισέ 9', Λέτο 40’+90’) τον Εργοτέλη μέσα στο Ηράκλειο και μπήκε με το δεξί στη σεζόν.

Χρονικά, τα πρώτα ματς της χρονιάς έγιναν εκτός πρωτεύουσας, με τον Άρη να κερδίζει με 1-0 στη Θεσσαλονίκη τον Ατρόμητο (Νασούτι 68') και την Ξάνθη να παραχωρεί 1-1 στον ΠΑΣ Γιάννινα (Τζάνης 35'/Μαρσελίνιο 58')








ΒΙΝΤΕΟ


Εργοτέλης-Παναθηναϊκός 0-3



Άρης-Ατρόμητος 1-0