Πέμπτη, Ιουνίου 05, 2008

Εξελίξεις με Τεν Κάτε


Λίγο πριν το τέλος τους βρίσκονται οι επίσημες διαπραγματεύσεις της διοίκησης του Παναθηναϊκού με τον Τεν Κάτε προκειμένου να τον πείσει να έρθει στην Παιανία και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Πατέρας που έχει αναλάβει την διερευνιτική επαφή με τον Ολλανδό για να έρθει στην Ελλάδα και το "τριφύλλι" τα επόμενα δύο χρόνια φέρεται να έχει λύσει την οικονομική διαφορά της τάξεως των 300 χιλιάδων ευρώ που υπήρχαν με τον 54χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες στόχος του Νίκου Πατέρα είναι να υπάρξει συμφωνία σύντομα προκειμένου να έρθει στην χώρα μας ο πρώην βοηθός του Γκραντ και να αρχίσει ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς για τους "πράσινους" με πρώτα την ενίσχυση της ομάδας.

Κυπριακή πρόταση στον Ντάβιντς!


Πληροφορίες από το εξωτερικό αναφέρουν πως κυπριακός σύλλογος επέδειξε επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ολλανδού μέσου Έντγκαρ Ντάβιντς. Το "πιτ-μπουλ" μάλιστα κάθε άλλο παρά φέρεται να αδιαφόρησε με τη σχετική πρόταση που του έγινε.

Ο λόγος είναι ότι αυτή την περίοδο έχει προτάσεις μόνο από ομάδες στην Ιαπωνία και τις Ηνωμένες Πολιτείες και δεν θέλει να απομακρυνθεί πολύ από την Γηραιά Ήπειρο. Ο Ντάβιντς, που κατάγεται από την Ολλανδία κι έχει σπίτι και στην Ιταλία, δεν βλέπει με θετικό φακό το ενδεχόμενο να κάνει υπερατλαντικά ταξίδια.

Όσο για την ενδιαφερόμενη ομάδα, δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες. Με βάση τη λογική, ωστόσο, μόνο ένας από τους τέσσερις μεγάλους κυπριακούς συλλόγους (Ανόρθωση, Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνας) θα μπορούσε να κάνει προσφορά σ΄ αυτόν τον παίκτη.

Σημειώνουμε, πάντως, πως μια από τις ομάδες που ψάχνουν για μέσο είναι η Ανόρθωση. Βέβαια, ο Κετσπάγια χρειάζεται επιτελικό μέσο και ο Ντάβιντς στην καριέρα του είχε κυρίως ανασταλτικό ρόλο στη μεσαία γραμμή. Παρ΄ όλα αυτά, η ποιότητά του είναι τέτοια που του επιτρέπει να παίξει κι ως επιτελικός μέσος, ιδιαίτερα σε ένα πρωτάθλημα χαμηλής δυναμικότητας.

Τη λήξασα σεζόν, ο 35χρονος Ντάβιντς αγωνιζόταν στον Άγιαξ, με τα χρώματα του οποίου είχε 14 συμμετοχές.


Ανακοινώθηκε το Crysis Warhead


μετά την ανακοίνωση της ακύρωσης οποιουδήποτε νέου υλικού για το πρωτότυπο παιχνίδι, η Crytec έσπευσε να επιβεβαιώσει την ανάπτυξη του Crysis Warhead. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα παιχνίδι, του οποίου η ιστορία διεξάγεται παράλληλα με αυτήν του αρκετά εντυπωσιακού Crysis που όμως δεν κατάφερε να σημειώσει εμπορική επιτυχία μιας και οι υψηλές του απαιτήσεις εμπόδισαν το κοινό από το να το απολαύσει. Σε ό,τι έχει να κάνει με το Warhead, η εταιρία ανακοίνωσε πως πρωταγωνιστής θα είναι ο Sykes -αντικαθιστώντας τον Nomad- με τη μηχανή γραφικών να παραμένει μεν η ίδια, αλλά θα είναι αναβαθμισμένη. Αυτό συνεπάγεται πως για άλλη μια φορά θα απαιτείται ένα ισχυρό μηχάνημα για να "τρέξει" τον τίτλο αξιοπρεπώς, μιας και η Crytek επιβεβαίωσε ότι και το Warhead θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στους υπολογιστές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Η επίσημη ιστοσελίδα του τίτλου:CRYSIS WARHEAD

Γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία σατιρίζει τους "θεατρίνους" ποδοσφαιριστές (vds)

Εναν ιδιαίτερα έξυπνο και χιουμοριστικό τρόπο επέλεξε γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία και επίσημος χορηγός της Εθνικής Γαλλίας στο Euro για να διαφημίσει ένα από τα μοντέλα της.





Ρονάλντο: «Θέλω να πάω στη Ρεάλ»


Την επιθυμία του να μεταγραφεί στη Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να εξέφρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως τουλάχιστον αναφέρει δημοσίευμα της «Marca». «Θέλω να πάω στη Ρεάλ», είναι ο τίτλος της ισπανικής εφημερίδας. Το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ισπανίας για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της αγγλικής ομάδας, που απείλησε να καταγγείλει τη «βασίλισσα» στη FIFA. Υπό την απειλή αυτή, ο πρόεδρος της Ρεάλ, Ραμόν Καλντερόν, δήλωσε χθες πως είναι απίθανο να αποκτήσει η ομάδα του τον παίκτη και πως δεν θέλει να διαταράξει τις σχέσεις του με τους πρωταθλητές Αγγλίας. Αν έχει βάση το ισπανικό δημοσίευμα, μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση των «κόκκινων διαβόλων».



Παρακολουθήστε τα 42 γκολ που πέτυχε ο Ρονάλντο φέτος !