Τετάρτη, Ιανουαρίου 14, 2009

Πανθρακικός-Παναθηναϊκός 0-4


Έναν υγιεινό περίπατο έκανε ο Παναθηναϊκός στην Κομοτηνή συντρίβοντας με 4-0 τον Πανθρακικό παίρνοντας έτσι πανηγυρικά την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Hellas Online.

Εντυπωσιακός ο Παναθηναϊκός νίκησε στην Κομοτηνή με σκόρερ τους Ρουκάβινα (18'), Γκάμπριελ (57'), Κλέιτον (73') και Χριστοδουλόπουλο (77' και δοκάρι στο 76').

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Εμίλιο Φερέρα): Ρόκα, Βελάσκο (69΄ Αργυρίου), Κανωτίδης, Αγγελόπουλος, Ρομπίνιο (76' Τροΐζε), Ολίσε, Γήττας, Κωνσταντινίδης, Ενρίκες, Ματάις, Ριέρα (60΄ Ντιαλό)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χενκ Τεν Κάτε): Τζόρβας, Γκάμπριελ, Μελίσσης Νίλσον, Σαριέγκι, Βύντρα, Σιμάο, Κλέιτον, Μούν, Ρουκάβινα (67΄ Χριστοδουλόπουλος), Σαλπιγγίδης (76' Ιβανσιτς)

Βλέπει Ιβάνοβιτς ο Παναθηναϊκός


Για την απόκτηση του αμυντικού της Τσέλσι, Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με δημοσιεύματα που μας έρχονται από το εξωτερικό.

Ο Σέρβος διεθνής αμυντικός, που μετακόμισε στην ομάδα του Λονδίνου από την Λοκομοτίβ τον περασμένο Ιανουάριο για εννέα εκατομμύρια ευρώ, δεν κατάφερε να κερδίσει θέση στην ομάδα και δύσκολα θα παραμείνει εκεί.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα γράφονται η ομάδα του Χενκ Τεν Κάτε θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον 24χρονο αμυντικό. Μια τέτοια κίνηση θα κόστιζε στους "πράσινους" περίπου οκτώ εκατομμύρια ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγο καιρό ομάδες όπως η Γιουβέντους και η Μίλαν είχε ακουστεί πως ενδιαφέρονται για τον ποδοσφαιριστή από την Σερβία.

Εκτός πλάνων Ρ. Μπράβο - Σίσιτς


Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκαν οι Μίρνες Σίσιτς και Ραούλ Μπράβο που ενημερώθηκαν πως δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν κατάφεραν στο διάστημα που παρέμειναν στην ομάδα δεν κατάφεραν να προσαρμοστούν και όπως είναι φυσικό δεν υπολογίζονται από τον Ισπανό τεχνικό.

Από εκεί και πέρα, με πρωινή προπόνηση (10:30) συνέχισαν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό οι ερυθρόλευκοι. Μετά το τέλος της οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα γευματίσουν μαζί με το τεχνικό επιτελείο σε γνωστό εστιατόριο του Πειραιά.