Κυριακή, Αυγούστου 02, 2009

Emirates Cup: Άρσεναλ-Ρέιντζερς 3-0

Με τον νεαρό Τζακ Γουίλσιρ να πετυχαίνει δύο γκολ και τον Εντουάρντο ντα Σίλβα ένα ακόμη, η Άρσεναλ επικράτησε άνετα της Ρέιντζερς με 3-0 και κατέκτησε το «Emirates Cup» στο Λονδίνο.

Mάντσεστερ Γ: "Bλέπει" Νταβίντ Σίλβα

Tον Νταβίντ Σίλβα από την Βαλένθια θέλει να αποκτήσει η Μαντσεστερ Γ. Ο Ισπανός μπορεί να αποχωρήσει από τον σύλλογο για ένα ποσό γύρω στα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του News Of The World, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να κάνει το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Νταβίντ Σίλβα από την Βαλένθια. Ο 23χρονος μέσος της ισπανικής ομάδας μπορεί να αποχωρήσει από το σύλλογο, έτσι ώστε να μπουν κάποια χρήματα στο ταμείο της Βαλένθια η οποία βρίσκεται σε άθλια οικονομική κατάσταση. Η Ισπανική ομάδα των παραχωρεί με ένα ποσό γύρω στα 30 εκατ. ευρώ.

Φιλικό: Λος Άντζελες Γκάλαξι - Μπαρτσελόνα 1-2

Περίπου 100,000 θεατές στο Rose Bowl παρακολούθησαν το φιλικό των πρωταθλητών Ευρώπης με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Η Μπάρτσα με αρκετές ρεζέρβες στην σύνθεση της επικράτησε με 2-1 των Γκάλαξι.


Ολυμπιακός: Καθοριστική μέρα για Γκονζάλες

Σύμφωνα με πληροφορίες, άνθρωπος που λειτουργεί για λογαριασμό του Ολυμπιακού βρίσκεται ήδη στην Ισπανία, προκειμένου να έχει συνάντηση με τους ιθύνοντες της Μπέτις, ούτως ώστε να προχωρήσει η μεταγραφή του Γκονζάλες και γιατί όχι να κλείσει άμεσα τα προσεχή 24ωρα, με τον παίκτη να ντύνεται στα ερυθρόλευκα.

Φυσικά τίτοτα δεν πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο, καθώς η απόσταση που χωρίζει τους πειραιώτες με τους σεβιγιάνους είναι για την ώρα αρκετά μεγάλη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός προσφέρει ένα ποσό που φτάνει τα 3 εκάτ. ευρώ, ενώ ενδέχεται να ανέβει λίγο παραπάνω (συν 500.000€). Απ' την άλλη πλευτά, οι απαιτήσεις της Μπέτις αγγίζουν τα 6 εκατομμύρια, ωστόσο από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ αισιοδοξούν πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα βρεθεί η χρυσή τομή και θα γίνει... η δουλειά, καθώς η ισπανική ομάδα δεν έχει άλλη επίσημη πρόταση στα χέρια της για τον χιλιανό άσο.

Δεν εγκαταλείπουν για Μαντσίνι....

Την ίδια στιγμή, στον Ολυμπιακό φαίνεται ότι δεν εγκαταλείπουν την περίπτωση του Μαντσίνι! Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι "ερυθρόλευκοι" σε συνεργασία με τον υπεύθυνο μεταγραφών της Ίντερ, Μάρκο Μπράγκα, θα επιχειρήσουν να επαναπροσεγγίσουν τον 28χρονο βραζιλιάνο άσο για να τον πείσουν να... πιάσει λιμάνι.

Εξάλλου, ο Ολυμπιακός τα έχει βρει με τους "νερατζούρι" για τον δανεισμό του παίκτη, ενώ πρόσφατα επίσημη "πηγή" του συλλόγου είπε το χαρακτηριστικό "θα δούμε" όσον αφορά την περίπτωση Μαντσίνι αφήνοντας ανοιχτό παράθυρο για τη νέα αυτή επαφή.

ΠΑΟ: Περιμένουν προτάσεις για Μάντζιο-Τζιόλη !

Προτάσεις από ιταλικές ομάδες περιμένουν από βδομάδα στον Παναθηναϊκό για τους Αλέξανδρο Τζιόλη και Βαγγέλη Μάντζιο.

Από το πράσινο στρατόπεδο λέγεται ότι περιμένουν κάτι καλό για τους δύο παίκτες τις επόμενες ημέρες. Πρόταση θα φτάσει σίγουρα στα γραφεία της ΠΑΕ εντός της ερχόμενης εβδομάδας για τον Έλληνα επιθετικό.

Ο σύλλογος που θα την κάνει θα είναι από την Ιταλία καθώς μπορεί να ενδιαφέρθηκε και η ΑΕΚ αλλά λόγω οικονομικών δυσκολιών δεν μπορεί να αποκτήσει τον Μάντζιο από τον Παναθηναϊκό. Όπως όλα δείχνουν ο διεθνής άσος θα συνεχίσει την καριέρα του στο ιταλικό πρωτάθλημα χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό ποια είναι η ομάδα που θα του κάνει επίσημη πρόταση.

Στην γειτονική χώρα αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του και ο Αλέξανδρος Τζιόλης. Υπάρχει μια ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Ελληνα αμυντικό μέσο αλλά ακόμα δεν έχει κάνει πρόταση για την απόκτηση του. Ο παίκτης πλέον δεν αρνείται να αγωνιστεί στο Καμπιονάτο, όπως είχε γίνει στο παρελθόν με την Αταλάντα και δεν αποκλείεται να είναι και πάλι η συγκεκριμένη ομάδα που θα του κάνει πρόταση ενώ φημολογείται πως στο κόλπο είναι και η Σαμπντόρια.

Οσον αφορά τον Σίλβα Κλέιτον, ο μάνατζερ του συνεχίζει τις επαφές με ομάδες του εξωτερικού αλλά αν δεν βρεθεί καλή πρόταση θα παραμείνει στην Παιανία.

Μαρκ Γκονζάλες: «Είμαι μια χαρά στη Ισπανία »

Οι δηλώσεις Γκονζάλες

"Είμαι μια χαρά στη Ισπανία και δεν πρόκειται να μου αποσπάσουν την προσοχή όσα γράφονται για μένα. Είμαι παίκτης της Μπέτις και δεν ανησυχώ για το τι πρόκειται να γίνει. Δουλεύω σκληρά για να είμαι έτοιμος, ενόψει της νέας σεζόν, ότι έχει σχέση με μεταγραφή το χειρίζεται ο ατζέντης μου", δήλωσε ο Γκονζάλες και πρόσθεσε αναφερόμενος στους στόχους της Μπέτις.

"Δεν παίξαμε καλά τη χρονιά που μας πέρασε, με αποτέλεσμα να υποβιβαστούμε. Τώρα, πρέπει να συγκεντρωθούμε στα παιχνίδια της δεύτερης κατηγορίας, για να μπορέσουμε να ανέβουμε στην Primera Division το συντομότερο δυνατόν".

AEK: Θέλει Σιμπόνισο Γκάκα

Στην απόκτηση του δεξιού οπισθοφύλακα ρίχνουν όλο το βάρος οι άνθρωποι της ΑΕΚ, με τον διεθνή νοτιοαφρικανό Σιμπόνισο Γκάκα να βρίσκεται στο προσκήνιο και την επίσημη ΠΑΕ να μην το διαψεύδει. Ο ύψους 1,85 Γκάκα, ανήκει στην Μαμελόντι Σάνταουνς, στην οποία αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2008. Μέχρι τότε ήταν βασικό στέλεχος της Σούπερσπορτ Γιουνάιτεντ, ενώ είναι και βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Η ομάδα του τον κοστολογεί στα 600.000 ευρώ, ποσό που είναι μέσα στα χρήματα που σκοπεύει να δαπανήσει η ΑΕΚ για τη συγκεκριμένη θέση.

Το δικό του κασέ δεν ξεπερνά τα 300.000-400.000 ευρώ και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκινήσουν οι επαφές της Ενωσης για την απόκτηση του. Ο Νίκος Θανόπουλος από Δευτέρα (3/8) θα ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν άμεσα, μιας και ήδη έχει περάσει αρκετός χρόνος με το μεταγραφικό σχεδιασμό να έχει πάει πίσω.