Πέμπτη, Ιουλίου 24, 2008

Άρης-Βέρντερ Βρέμης 3-4


Την ήττα με 4-3 γνώρισε σήμερα ο Άρης από την Βέρντερ Βρέμης. Ο Άρης άφησε καλές εντυπώσεις με την εικόνα που παρουσίασε σχετικά με την ανάπτυξη του παιχνιδιού του. Τα δύο πρώτα τέρματα της ομάδας της Θεσσαλονίκης τα πέτυχε ο Σέρχιο Κόκε (35’ και 45+2’) ενώ το τρίτο ο Θανάσης Παπάζογλου στο 87’. Τα τέρματα της Βέρντερ σημείωσαν οι Πρεντλ (13’, 80’), Χουτ (16’) και Ρόζενμπεργκ (46’). Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Άρης έχασε πέναλτι στο 68’ με τον Μάρκο Αουρέλιο (απέκρουσε ο Μιέλιτς).

Φιλικό τέστ για ΠΑΟ κόντρα στη Σαρλερουά !

Φιλικό τέστ κόντρα στη Σαρλερουα θα έχει ο ΠΑΟ απόψε στις 9:45 (ΝΕΤ). Ο αγώνας αυτός θα γίνει στο ΟΑΚΑ και θα έιναι πρόβα τζενεράλε ενόψει των αναμετρήσεων για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ντιναμό Τιφλίδας

Πήρε Γκαρσία ο ΠΑΟΚ !


Χαμός με Πάμπλο Γκαρσία! Έκρηξη ενθουσιασμού προκάλεσε στις τάξεις των φιλάθλων του ΠΑΟΚ η είδηση της επίτευξης της συμφωνίας ανάμεσα στον Ουρουγουανό πρώην πλέον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης και τον «δικέφαλο του Βορρά».

Ο Γκαρσία συμφώνησε σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με απολαβές 500 χιλιάδες ευρώ. Στον ΠΑΟΚ κατάφεραν να ρίξουν τις απαιτήσεις του παίκτη από τις 800 στις 500 χιλιάδες ευρώ και έτσι τον έκαναν δικό τους.

25 εκατομμύρια για τον Τρεζεγκε η Μπάρτσα !


Ο Γάλλος επιθετικός της Γιούβε αποτελεί διακαή πόθο του Πέπε Γκουαρντιόλα και θέλει να τον φέρει στο Κάμπ Νού. Η ομάδα της Καταλονίας είναι έτοιμη να προσφέρει το ποσό των 25 εκατομμυρίων ευρώ για να κάνει δικό της τον Γάλλο σέντερ φορ.

Με δεδομένη την φυγή του Ετό η Μπαρτσελόνα χρειάζεται κάποιον που να μπορεί να παίξει άνετα μέσα στην περιοχή και να μπορεί να τραβάει πάνω του δύο παίκτες έτσι ώστε να ελευθερώνονται ο Ανρί και ο Μέσι.

Στην Αυστρία για το 2ο σταδιο προετοιμασίας η Ένωση


Στο Λέογκαγκ της Αυστρίας, βρίσκεται η ΑΕΚ που αρχίζει από σήμερα το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της.

Η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 19.30 (ώρα Ελλάδας), ενώ από αύριο Παρασκευή οι ρυθμοί θα αρχίσουν σιγά-σιγά να ανεβαίνουν. H Ένωση θα δώσει το Σάββατο (26 του μηνός), το πρώτο της δυνατό τεστ με αντίπαλο την Γκρόιτερ Φιρτ, ενώ θα ακολουθήσουν τα φιλικά με την Κότμπους (29/7), Μπούρσασπορ (30/7), Τζένοα (1/8) και Άνκαρασπορ (3/8).

Κατέκτησε το Σούπερ Καπ η Ντόρτμουντ













Το Σούπερ Καπ Γερμανίας κατέκτησε η Ντόρτμουντ νικώντας με 2-1 την Μπάγερν Μονάχου στο «Βεστφαλενσταντιον». Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν καλύτεροι από τους νταμπλούχους της σεζόν 2007/08, στον πάγκο των οποίων κάθισε για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι ο Γιούργκεν Κλίνσμαν. Το σκορ άνοιξε ο Μπλαστσικόφσκι μετά από πάσα του Πέτριτς στο 29’, ενώ τέσσερα λεπτά μετά η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έφτασε στο 2-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χάιναλ στο 33'. Το μόνο που κατάφεραν οι Βαυαροί ήταν να μειώσουν με τον 18χρονο τουρκικής καταγωγής άσο Μεχμέτ Εκίτσι στο 73’.

Goals & Highlights

Θέλει Ζιβέ ο ΠΑΟ !


Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Ζιβέ σύνφωνα με τα σημερινά Γαλλικά δημοσιευματα.

O Zιβέ είναι 27 χρονών (9 Οκτωβρίου του 1981) και αγωνίζεται στην Ολιμπίκ Μαρσέιγ. Είναι 12 φορές διεθνής και βρισκόταν στην αποστολή της Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελο του 2006 στη Γερμανία. Ο ΠΑΟ φέρεται να τον έχει ψηλά στην μεταγγραφική του λίστα και αναμένονται περισσότερες εξελίξεις μέσα στις επόμενες μέρες .

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΔΕΛΛΑ Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ!



Μια από τις σημαντικότερες μεταγραφές στην ιστορία της, αλλά και στην ιστορία του Κυπριακού ποδοσφαίρου, ανακοινώσε η Ανόρθωση. Κινούμενη με άκρα μυστικότητα η "κυρία" έφερε το πρωί στην Κύπρο τον Τραϊανό Δέλλα, με τον οποίο συμφώνησε για διετές συμβόλαιο, με συνοπτικές διαδικασίες.

O 32χρονος (31-01-1976) λίμπερο θα δηλωθεί άμεσα στην UEFA και την ερχόμενη Τετάρτη (30/07 20:00) θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον πρώτο αγώνα με τη Ραπίντ, για το β’ προκριματικό του Champions League.

Η Ανόρθωση πάει να κάνει ακόμα ένα μεταγγραφικό μπάμ καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Νομπέρτο Σολάνο της West Ham

Θέλει Μοριέντες ο Κόκκαλης


Στην επιθυμία του Κόκκαλη, να φέρει ένα μεγάλο όνομα στην επίθεση, οφείλεται σύμφωνα με ορισμένα ρεπορτάζ η καθυστέρηση στη μεταγραφή επιθετικού στο λιμάνι. Μάλιστα σύμφωνα με την «Sportday», ο ποδοσφαιριστής που διακαώς επιθυμεί ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, είναι ο επιθετικός της Βαλένθια Φερνάντο Μοριέντες.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, οι «ερυθρόλευκοι» είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στον παίκτη, αν τα βρουν με την ισπανική ομάδα, τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 3 εκατομμύρια ευρώ (περισσότερα από αυτά που παίρνει τώρα στις «νυχτερίδες». Μέσα στις επόμενες ημέρες μάλιστα πιθανόν να υπάρχουν εξελίξεις σχετικά με το θέμα

Μπαίνει γερά για Χουανφράν η «Ένωση»


Μέγάλες προσπάθειες για την απόκτηση του Χουαφράν κάνει η ΑΕΚ. Ο 32άχρονος αριστερός μπακ δεν υπολογίζεται από την Ρεαλ Σαραγόσα η οποία υποβιβάστηκε στην Β’ κατηγορία της Ισπανίας.

Η Σαραγόσα ζητάει 500.000 ευρώ (από τα 2 εκατομμύρια που ήταν η αρχική τιμή του) και ο παίκτης 650.000 ευρώ ετησίως. Οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει και δεν αποκλείεται, πολύ σύντομα, να υπάρξουν θετικές εξελίξεις για την ΑΕΚ.

Ο Ροντρίγκο ντε Σόουζα της «Φλου» στο στόχαστρο του ΠΑΟ για την επίθεση


Στη λίστα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, για τη θέση του επιθετικού περιοχής ήρθε να προστεθεί το όνομα του Ροντρίγκο ντε Σόουζα Καρντόσο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η περίπτωση του 26χρονου φορ της Φλουμινένσε συγκεντρώνει όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία που έχει ζητήσει ο Τεν Κάτε. Η ρήτρα του ανέρχεται κοντά στα 3 εκατ. ευρώ.

Θέλω Ολυμπιακό !


Ο Λέτο σε δηλώσεις που έκανε είπε ότι έχει μιλήσει με τον Βαλβέρδε και θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό αφού έχει ήδη μάθει πολλά για τους ερυθρόλευκους. Ο Λέτο μάλλον απο την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στους ερυθρόλευκους καθώς πριν από την έναρξη των διαπραγματεύσεων μεταξύ του Γιάννη Χρυσικόπουλου και των εκπροσώπων του, ο Αργεντινός χαφ δηλώνει: «Θέλω να έρθω στον Ολυμπιακό, έχω μιλήσει με τον Βαλβέρδε. Αν δε μείνω στη Λίβερπουλ, θέλω να αγωνιστώ εκεί»!

Ο Λέτο, από την Αργεντινή όπου βρίσκεται αυτό το διάστημα, μίλησε στην εφημερίδα «Sportday»:
«Ακόμα περιμένω το κοινοτικό διαβατήριο, αλλά ο χρόνος τελειώνει. Η Λίβερπουλ θα κάνει υπομονή μέχρι τις 31 Ιουλίου. Εχουμε συζητήσει με τους ανθρώπους της Λίβερπουλ και κοινή μας απόφαση είναι να φύγω και να πάω να παίξω δανεικός για μια χρονιά. Πρέπει να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου. Γι’ αυτό το λόγο είναι ο μάνατζέρ μου στην Αθήνα. Για να μιλήσει με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό μου στην ελληνική ομάδα. Θέλω να έρθω».

Σε πήρε ο Ερνέστο Βαλβέρδε να συζητήσετε, όπως κάνει με τους υποψήφιους στόχους του Ολυμπιακού;

«Ναι, είναι αλήθεια ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε με πήρε τηλέφωνο! Μου είπε ότι ενδιαφέρεται για μένα και θα με ήθελε στην ομάδα του. Μου ανέλυσε τις σκέψεις του. Τα βρήκα πολύ ενδιαφέροντα αυτά που μου είπε. Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό να έχω έναν προπονητή που μιλάει τη γλώσσα μου. Θα παίξει και αυτό σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου».
Έχεις πάρει πληροφορίες για τον Ολυμπιακό;

«Έχω μιλήσει με κάποιους ανθρώπους για αυτό το θέμα. Δεν θέλω να αποκαλύψω ποιοι είναι αυτοί, αλλά μου έχουν πει πάρα πολύ καλά πράγματα. Μου εξήγησαν ότι ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Κερδίζει διαρκώς τα πρωταθλήματα και παίζει συνέχεια στο Champions League. Επίσης, μου μίλησαν με πάρα πολύ κολακευτικά λόγια για τον παθιασμένο κόσμο του. Φυσικά ξέρω ότι εκεί αγωνίζονται πολύ καλοί Αργεντινοί παίκτες. Δεν τους έχω μιλήσει, αλλά ξέρω ότι οι Μπελούτσι, Γκαλέτι και Λεντέσμα είναι παίκτες επιπέδου εθνικής Αργεντινής. Θα ήθελα να πάω σε μια ομάδα που βρίσκονται συμπατριώτες μου για να προσαρμοστώ πιο εύκολα».
Είχες άλλες προσφορές στα χέρια σου;
«Έχω κάποιες προτάσεις από την Ιταλία και την Ισπανία. Θα ήθελα πάρα πολύ να παίξω στον Ολυμπιακό. Όμως μετά τη συνάντηση που θα έχει ο ατζέντης μου με τους ανθρώπους της ομάδας θα βάλουμε όλα τα δεδομένα κάτω και θα αποφασίσουμε πού θα πάω. Θέλω όμως να έρθω στον Ολυμπιακό. Ας ακούσουμε όμως πρώτα τι θα μας πουν οι άνθρωποι της ομάδας».
Εσύ τι θες;

«Φυσικά θα ήθελα να μείνω στη Λίβερπουλ. Αλλά αν δεν τα καταφέρω, ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση. Συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που θέλω. Μίλησα με τον Ράφα Μπενίτεθ (προπονητής Λίβερπουλ) και μου ξεκαθάρισε ότι με θέλει, αλλά χωρίς το κοινοτικό διαβατήριο δεν μπορώ να μείνω. Με συμβούλεψε να πάω να παίξω σε κάποια άλλη ομάδα ως δανεικός και να επιστρέψω τη νέα σεζόν. Μου επισήμανε ότι οι επτά μήνες που έχω μέχρι στιγμής χωρίς παιχνίδια στα πόδια μου είναι πάρα πολλοί και δεν θα πρέπει να γίνουν περισσότεροι… Έχει δίκιο σε αυτό».