Τετάρτη, Ιανουαρίου 27, 2010

ΤΟ SHOW-BITCHVIP ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ

Επειδή για δεύτερη φορά και χωρίς καμιά αιτία-ποιος ξέρει τι παιχνιδάκια παίζονται μιας και είμαστε σε ανοδική πορεία και τις δυο φορές με καθημερινούς επισκέπτες πάνω από 5.000- μάς κλείδωσε η γούγλε (έτσι για να μάθει) το blog show-bitchvip (πρώτη ήταν με το show-bitch) μετακομίσαμε γιατί χωρίσαμε από αυτήν οριστικά. Η νέα μας διεύθυνση όπου περιμένουμε παλιούς και νέους φίλους είναι η www.showbitch.wordpress.com. Υπάρχουν κι αλλού ιντερνετιές που κάνουνε blogάκια. Για την ιστορία να σας πληροφορήσω ότι γράψαμε e-mail για επανεξέταση και μας... έγραψε κι αυτή, όπως είχε κάνει και την προηγούμενη φορά. Συγχωρείστε μας τυχόν ελλείψεις αλλά ακόμα το μαθαίνουμε το wordpress. Σας περιμένουμε όοοοοολες και όοοοοολους! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γνωστούς και άγνωστους bloggers που και αυτή τη φορά στάθηκαν δίπλα μας. Και δεν αναφέρομαι στις πρώτες... μούρες του διαδικτύου που μας... έφτυσαν!
Ο νοών νοείτω και μη ξεχνάτε www.showbitch.wordpress.com.

Φιλάκια,
Showbitch

Περί έπαρσης

AΠΟ: http://koubanezos.blogs.sportnet.gr/archives/337

Στο θέμα των ημερών και η σύσσωμη «επίθεση» του Τύπου κατά Σωκράτη Κόκκαλη. Unfair προφανώς αφού το εύκολο είναι να χτυπάς κάποιον όταν αυτός είναι από κάτω, αδύνατος να αντιδράσει.

Το ευγενές, το ορθόν, είναι να ασκήσεις κριτική όταν αυτός είναι ψηλά και κάνει λάθη. Εγινε στο παρελθόν; Σπάνια και με τα περισσότερα άρθρα και πρωτοσέλιδα να έχουν περάσει πρώτα από τα γραφεία της ομάδας για τσεκάρισμα! Αυτό θα πει κριτική;

Ο Ολυμπιακός δεν έχει τη χειρότερη ομάδα, βάσει ρόστερ, των τελευταίων ετών. Είχε και χειρότερη, η οποία για τρεις λόγους έφθασε στους τίτλους.
Πρώτον επειδή δεν είχε αντίπαλο, όταν είσαι κακός είσαι καλύτερος από τον χειρότερο. Δεύτερον, επειδή προστατευόταν εντός γηπέδου από σφυρίγματα.
Ακόμη κι όταν δεν ευνοούνταν, είναι σπάνιες οι φορές που αδικήθηκε όλα αυτά τα χρόνια.
Και, τρίτον, επειδή με τα χρόνια έμαθε να παίζει χωρίς φόβο, παρά τα προβλήματα. Είτε έπαιζε χωρίς έξι βασικούς είτε προερχόταν από ήττα είτε επειδή είχε φάει τέσσερα στην Ευρώπη, η συσπείρωσή και η συγκέντρωσή του στο γήπεδο ήταν κάτι το μοναδικό.

Πόσο φταίει ο Σωκράτης Κόκκαλης; Φέτος, κατ’ εμέ, καθόλου. Διότι έκανε ό,τι ακριβώς έκανε τα προηγούμενα χρόνια. Απέλυσε προπονητές, έφερε πίσω παίκτες αγαπητούς στον κόσμο, φανάτισε το κλίμα όποτε χρειάστηκε, έβαλε δικούς του ανθρώπους στη Λίγκα, στην ΕΠΟ και τη διαιτησία.

Εκει που έχει ευθύνη είναι η έπαρσή του.

Θυμάμαι το καλοκαίρι του ’96. Ο Παναθηναϊκός είχε μια από τις πιο πλήρεις ελληνικές ομάδες όλων των εποχών, είχε κατακτήσει το νταμπλ και είχε φθάσει ως τους «4» του Champions League. Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης ευχήθηκε «το μοναστήρι να ‘ναι καλά» και πήρε τρεις παίκτες: από τον Απόλλωνα, την Καλαμάτα και τον Εδεσσαϊκό (Κόλα, Λυμπερόπουλο και Νασιόπουλο)! Δεν είχε μπει καν ο Οκτώβρης και ο Χουάν Ραμόν Ρότσα είχε απολυθεί, ο Παναθηναϊκός είχε αποκλειστεί στην Ευρώπη διαδοχικά από Ρόζενμποργκ και Λέγκια ενώ τον Δεκέμβρη γκρεμίστηκε το τελευταίο κάστρο, με το αλησμόνητο σφύριγμα του Παπουτσέλη που σφράγισε μια νέα εποχή.

Εκεί φταίει, αλλά όχι αποκλειστικά. Όταν αποθεώθηκε επειδή απόλυσε τον Ζίκο, τον Κάτανετς, τον Μπιγκόν, ακόμη και τον Βαλβέρδε (!) ή τον Σόλιντ. Επικροτήθηκε από το σύνολο του Τύπου.

Όπως επικροτείται τώρα, επειδή «η ομάδα είναι αδούλευτη». Δεν είναι αδούλευτη, κουρασμένη είναι επειδή η προετοιμασία ξεκίνησε τον Ιούνιο (!) λόγω των προκριματικών του Champions League. Θυμηθείτε τον Παναθηναϊκό των έξι προκριματικών τα τελευταία χρόνια, σε τι κατάσταση ήταν Γενάρη-Φλεβάρη.