Παρασκευή, Μαΐου 15, 2009

Ολυμπιακός: Άκαρπη η πρώτη επαφή για Μπομπό

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού με τους εκπροσώπους του Μπομπό.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από την ΠΑΕ, οι συζητήσεις ήταν άκαρπές, αφού η Μπεσίκτας δεν φαίνεται διατεθειμένη να μπει σε συζητήσεις για τον 24χρονο επιθετικό τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και ενώ προσπαθεί να εξασφαλίσει τον τίτλο. Πάντως, στον Ολυμπιακό δεν θα «παρατήσουν» τη συγκεκριμένη υπόθεση και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Πρόστιμο 10,000 ευρώ για ΠΑΟΚ

Με πρόστιμο 10.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Superleague, για τα υβριστικά συνθήματα και τη συμπεριφορά των οπαδών της στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Η υπόθεση της ΑΕΚ αναβλήθηκε και θα συζητηθεί στην επόμενη δικάσιμο του δικαιοδοτικού οργάνου της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

Μάντσεστερ Σίτι: Πρόταση για Ροναλντίνιο

Έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του Ροναλντίνιο είναι η Μάντσεστερ Σίτι, καταθέτοντας πρόταση ύψους δέκα εκατομμυρίων λιρών στην Μίλαν.

Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, οι "πολίτες" αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν να αποκτήσουν τον Βραζιλιάνο ο μάνατζερ του οποίου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του από τους "ροσονέρι".

Ολυμπιακός: 1.5 εκατ. ευρώ για Μπολόνι

Πρόταση ύψους 1.5 εκατ. ευρώ στον προπονητή της Σταντάρ Λιέγης, Λάσλο Μπολόνι, κατέθεσε ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της βέλγικης εφημερίδας «De Stadaard». Συγκεκριμένα, ο τίτλος του εντύπου αναφέρει: «Ο Ολυμπιακός προσφέρει στον Λ.Μπολόνι 1,5 εκατομμύριο ευρώ για να υπογράψει ετήσιο συμβόλαιο».

Ο Ουγγρο-Ρουμάνος τεχνικός είχε αποφασίσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του στη Σταντάρ Λιέγης, αλλά οι "ερυθρόλευκοι", σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, του προσφέρουν τριπλάσιες ετήσιες αποδοχές για να τον αποκτήσουν. Η συγκεκριμένη πρόταση από τον σύλλογο του Πειραιά, όμως, όπως αναφέρει το βελγικό έντυπο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως όπλο στις διαπραγματεύσεις του με τη Σταντάρ, προκειμένου το νέο του συμβόλαιο στον σύλλογο να του αποφέρει περισσότερες απολαβές.

Καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του έμπειρου κόουτς σχετικά με το πού θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν θα παίξει ενδεχόμενη απευθείας πρόκριση της Σταντάρ Λιέγης στους ομίλους του Champions League.