Τρίτη, Δεκεμβρίου 30, 2008

Λέτο: "Δεν ξέρω αν θα μείνω"


Ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του στον Ολυμπιακό, άφησε ο Σεμπάστιαν Λέτο κατά την βράβευση του για το καλύτερο γκολ της 15ης αγωνιστικής στις εγκαταστάσεις του Ρέντη .

Ο Αργεντινός χαφ των ερυθρολεύκων που πήρε το βραβείο του Best Goal ΟΠΑΠ της 15ης αγωνιστικής που διοργανώνουν η Superleague και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ), μίλησε για το μέλλον του στον Πειραιά, το γκολ με τον Θρασύβουλο χαρακτηρίζοντάς το ως από τα πιο ωραία της καριέρας του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης.

"Έχω πετύχει και στην αρχή της καριέρας μου ένα ανάλογο ωραίο γκολ, αλλά σίγουρα αυτό ήταν ένα από τα πιο όμορφα", δήλωσε κατά την απονομή του ο Σεμπάστιαν Λέτο.

Ερωτηθείς για το αν αυτό το γκολ θα τον βοηθήσει για να πραγματοποιήσει ακόμα καλύτερες εμφανίσεις στο μέλλον ο Αργεντινός παίκτης τόνισε: "Σίγουρα θα με βοηθήσει ψυχολογικά. Έψαχνα πολύ καιρό αυτό το γκολ. Με κάνει ευτυχισμένο το γεγονός ότι το γκολ αυτό ήταν σημαντικό για μένα και για την ομάδα μου".

Όσο για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (3/1), με το οποίο ξεκινάει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος ο Λέτο υπογράμμισε: "Στόχος μας είναι η νίκη για να ξεκινήσουμε δυνατά τη νέα χρονιά".

Για το αν έκανε καλό στους ποδοσφαιριστές η διακοπή των Χριστουγέννων ο «ερυθρόλευκος» άσος τόνισε: "Σίγουρα μας έκανε καλό, καθώς είδαμε τις οικογένειές μας και περάσαμε όμορφες στιγμές μαζί τους. Από εκεί και πέρα η διακοπή επηρεάζει όλες τις ομάδες και εμείς με σωστή προπόνηση θα επανέλθουμε στο επίπεδο που θέλουμε".

Τέλος για το αν θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό, ο Λέτο απάντησε: "Είμαι ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό. Μου αρέσει η οικογένεια του Ολυμπιακού και οι φίλαθλοί του, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Ιούνιο για να δούμε τι θα γίνει".

"Έφυγε" στα 100 ο Γραμματικόπουλος...


Απεβίωσε την Τρίτη (30/12) ο μακροβιότερος παλαίμαχος του Ολυμπιακού, Αχιλλέας Γραμματικόπουλος. Ο "θρύλος" της ομάδας του Πειραιά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 100 ετών και την Παρασκευή θα γίνει η νεκρώσιμη ακολουθία. Θλίψη στην ερυθρόλευκη ομάδα για τον χαμό ενός ανθρώπου σύμβολο για το σωματείο.

Ο Αχχιλέας Γραμματικόπουλος συνέδεσε το πρόσωπο του με την ιστορία του Ολυμπιακού αφού είχε ζήσει όλες τις στιγμές του ερυθρόλευκου σωματείου. Σε ηλικία 100 ετών, αποχαιρέτισε τον κόσμο της ομάδας του Πειραιά και τον σύλλογο που τόσο αγάπησε.

wikipedia.org

Βασσάρας στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ


Ο Κύρος Βασσάρας ορίστηκε να διευθύνει το κυριακάτικο ντέρμπι του ΟΑΚΑ μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, που δεσπόζει στις αναμετρήσεις της 16ης αγωνιστικής της Super League. Βοηθοί του Θεσσαλονικιού ρέφερι θα είναι οι Γενναίος και Μπερσής, ενώ 4ος ορίστηκε ο Ζωγράφος.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, ο Βασίλης Παμπορίδης θα σφυρίξει τον αγώνα ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Ολυμπιακό, ενώ διαιτητής στο ΠΑΟΚ-ΟΦΗ θα είναι ο Λάζαρος Πολατιάν.

Θύμωσε στην προπόνηση ο Βαλβέρδε και την διέκοψε


Έναν εξαγριωμένο Ερνέστο Βαλβέρδε αντίκρισαν στην προπόνηση της Δευτέρας (29/12) οι παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός τεχνικός τους μίλησε σε έντονο ύφος και τους έστειλε στα αποδυτήρια πριν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα.

Ο λόγος ;

Οι παίκτες, στο ξεκίνημα της προπόνησης έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ στη συνέχεια βγήκαν στο γήπεδο για να παίξουν σε μικρό χώρο και να σκοράρουν σε μικρά τέρματα. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ, όμως, ο 44χρονος προπονητής αντιλήφθηκε ότι έλειπε η ένταση και αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Αρχικά διέκοψε την προπόνηση εκνευρισμένος και στη συνέχεια μίλησε με έντονο ύφος προς τους ποδοσφαιριστές. "Δεν έχετε όρεξη για προπόνηση. Δεν έχει ένταση η προσπάθειά σας. Η προπόνηση τελείωσε. Πηγαίνετε στα αποδυτήρια", ήταν τα λόγια του Βαλβέρδε, ο οποίος θέλησε να περάσει το μήνυμα πως οι διακοπές τελείωσαν.

Ζητάει αποζημιώσεις ο Δώνης...


Ποσό που πλησιάζει τις 600.000 ευρώ αξιώνει από την ΠΑΕ ΑΕΚ ως αποζημίωση για την διακοπή της συνεργασίας τους ο πρώην προπονητής της ομάδας, Γιώργος Δώνης που κατέθεσε προσφυγή στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε ξεκαθαρίσει πως το συμβόλαιο του δεν λύθηκε κοινή συναινέσει, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα διεκδικούσε τα χρήματα από την ΠΑΕ. Όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (29/12), ο Δώνης κατέθεσε προσφυγή και πλέον αναμένεται να δούμε τι μέλλει γενέσθαι.

Σημειώνεται πως η Ένωση ακόμα πληρώνει ήδη τον Ισπανό τεχνικό Λορέντσο Σέρα Φερέρ, του οποίου το τελευταίο συμβόλαιο προέβλεπε πενταετή συνεργασία, αλλά διακόπηκε ύστερα από περίπου ενάμιση χρόνο συνεργασίας...