Κυριακή, Μαΐου 04, 2008

Πρόταση-μαμούθ για Μέσι από Τσέλσι!!


Πρόταση-μαμούθ ύψους 120 εκατομμυρίων ευρώ, ετοιμάζει η Τσέλσι για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του αγγλικού τύπου, ο Αργεντινός αποτελεί τον πρώτο στόχο των "μπλε" και του Ρομάν Αμπράμοβιτς ο οποίος είναι αποφασισμένος να σπάσει το ρεκόρ της μετεγγραφής του Ζινεντίν Ζιντάν από τη Γιουβέντους στην Ρεάλ Μαδρίτης το 2001.

Μάλιστα άνθρωπος από το περιβάλλον του προέδρου της Τσέλσι ανέφερε:"Ο Ρομάν είναι πεπεισμένος ότι ο Μέσι μπορεί να αλλάξει όλη τη φάση στην Τσέλσι και είναι διαθετειμένος να ξοδέψει όσα χρειάζονται για να τον αποκτήσει".

Η ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Ριβάλντο ήταν το… κυρίαρχο πρόσωπο της φιέστας του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πέρυσι γιατί δεν πήγε στην απονομή, φέτος για τις δηλώσεις και τη γενικότερη στάση του κατά του Ολυμπιακού.

Με τα συνθήματα κατά της ΑΕΚ, του Ριβάλντο και του Ντέμη Νικολαΐδη, ο Ολυμπιακός πανηγύρισε το βράδυ της Κυριακής στο κατάμεστο γήπεδο Καραϊσκάκη το 11ο τα τελευταία 12 χρόνια πρωτάθλημα, με τον κόσμο να παραληρεί και να ζητά το 12ο.

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε ενάντια στην Φίτεσσε όπου και εξείλθε 1-1. Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που προηγήθηκε με γκολ του Κοβάσεβιτς στο 41'. Στο 76' ο Σάντι Κολκ ισοφάρισε για τους Ολλανδούς με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, οι οπαδοί του Ολυμπιακού ίσως να μην το κατάλαβαν κιόλας αφού τα συνθήματα συνεχίζοντουσαν ακατάπαυστα.

Καρέ-καρέ από τη φιέστα

* Από νωρίς έχει αρχίσει ο κόσμος να παίρνει θέση στις εξέδρες του Καραϊσκάκη.

* Όπως είναι λογικό, στα πέριξ καταστήματα και δη στην μπουτίκ, ο κόσμος ήταν αρκετός.

* Μια παραδοσιακή φανέλα του Ολυμπιακού (αυτή με τις χοντρές ρίγες) φορούσε μέσα από το σακάκι ο Πέτρος Κόκκαλης.

* Στο γήπεδο Καραϊσκάκη βρέθηκε και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο οποίος αποθεώθηκε από τον κόσμο.

* Τιμητική πλακέτα έλαβε πριν τη σέντρα του φιλικού με τη Φίτεσε ο Σωκράτης Κόκκαλης.

* Λίγα λεπτά αργότερα οι ρόλοι άλλαξαν με τον Σωκράτη Κόκκαλη να βραβεύει τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος πανηγυρίζει όσα πρωταθλήματα γράφει το πίσω μέρος της φανέλας του (11).

* Την αποθέωση από τον κόσμο γνώρισε και ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος έδωσε το παρών στις εξέδρες.

* Στο ημίχρονο του αγώνα με τη Φίτεσε, τιμήθηκε και αποθεώθηκε η πρωταθλήτρια ομάδα πόλο του Ολυμπιακού.

* Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δεν ξέχασαν τον Τάκη Λεμονή και την προσφορά του στην ομάδα. Δεν ήταν λίγες οι φορές που φώναξαν συνθήματα υπέρ του.

* Το πανό με τη φωτογραφία του Ριβάλντο και της… γνωστής Ρούλας Βροχοπούλου, ήταν το κλου της βραδιάς.

* Όπως ήταν λογικό, ο Ριβάλντο και η ΑΕΚ είχαν την τιμητική τους στα συνθήματα.

* Με μια φωτογραφική μηχανή στα χέρια ήταν συνεχώς ο Λούα-Λούα, τραβώντας τον κόσμο και τη γιορτή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

* Ως συνηθίζεται και από τις προηγούμενες απονομές, οι παίκτες του Ολυμπιακού έβγαιναν ένας-ένας μόλις άκουγαν από τα μεγάφωνα το όνομά τους.

* Μόλις ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς ύψωσε την κούπα του πρωταθλήματος, άνοιξαν και οι πρώτες σαμπάνιες με τον Τάσο Πάντο να «λούζει» τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Oλυμπιακός:H Συνέντευξη Τύπου του Σ. Κόκκαλη

Aναλυτικά η Συνέντευξη Τύπου του Σωκράτη Κόκκαλη

"Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος στην χώρα με εκατομμύρια οπαδούς όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην υφήλιο. Πρωταγωνιστεί σ' όλα τα αθλήματα και παρεπιμπτόντως συγχαρητήρια στο πόλο που έχει καταντήσει να έχει μονοπώλιο στην Ελλάδα και στην Ευρώπη σαν το ποδόσφαιρο.

Όσο για το ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός τα τελευταία 72 χρόνια έχει 36 πρωταθλήματα και 22 κύπελλα και τα τελευταία χρόνια έχει κατακτήσει 11 φορές το πρωτάθληματα και διερωτάται κανείς γιατι τα παίρνει. Γιατί έχει την καλύτερη ομάδα, έχει τους πιο πιστούς και φανατικούς φιλάθλους.

Ο Ολυμπιακός έχει σύγχρονες εγκαταστάσεις είναι η μόνη ομάδα στην Ελλάδα που έχει γήπεδο, σύγχρονο προπονητικό κέντρο και την καλύτερη διοικητική οργάνωση. Πριν αρκετά χρόνια έχει κάνει την εγγραφή μελών όχι μέσω ίντερνετ και τα μέλη επιλέγουν την διοίκηση του ερασιτέχνη αλλά του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ. Τον Ιούνιο θα γίνουν εκλογές και για την ΠΑΕ και για την ΚΑΕ όπως συμφωνήσαμε με τους Αγγελόπουλους. Διαβάζω ότι τα διοικητικά συμβούλια του Ολυμπιακού συνεδριάζουν αλλά ο Κόκκαλης κάνει ότι θέλει. Όσα μέλη του ΟΣΦΠ είναι ταμειακώς εντάξει θα έρθουν να ψηφίσουν.

Ψηφίζουν 3 μέλη για το 9μελες συμβούλιο της ΠΑΕ και της ΚΑΕ και τον ερασιτέχνη. Επειδή έχω διαβάσει πολλά για πολυμετοχικότητα θέλουμε να δούμε πως θα γίνει αυτό με τον Τζίγγερ εμείς έχουμε προχωρήσει πολύ νωρίτερα στην ΚΑΕ με πράξεις όχι με λόγια. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι απέδειξαν εμπράκτως μπαίνοντας στν διοίκηση και τα αποτελέσματα είναι θετικά και έχουμε άριστη συνεργασία. Ας αφήσουν τα παραμύθια για παράγκες και να μιμηθούν τον Ολυμπιακό μπας και μπορέσουν να πάρουν κάποιο πρωτάθλημα. Αν δεν κάνουν τίποτα τι να κάνουμε και εμείς θα τα παίρνουμε. Ο Ολυμπιακός είναι τόσο μεγάλος όσο δεν μπορούν να το συλλάβουν. Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να χαθεί ποτέ και πάντα θα είναι ο πιο ισχυρός.

Είχα πει ότι το ποδόσφαιρο παίζεται στο γήπεδο όταν μας είχαν τιμωρήσει για τα επεισόδια με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη, όμως είναι άλλη περίπτωση. Υπάρχουν κανόνες και κανονισμοί. Δεν μπορούμε να παίζουμε χωρίς κανονισμούς. Απ' ότι γνωρίζεται η δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων είχε δικαιώσει το αίτημα του Ολυμπιακού για το ματς με τον Πανιώνιο. Κάναμε πολύ κακή εμφάνιση με την Καλαμαριά, χάσαμε 1-0, αλλά η Καλαμαριά χρησιμοποίησε παίκτη που δεν έπρεπε να παίξει και αυτό απαγορεύεται. Ο κύριος Βάλνερ δεν έπρεπε να παίξει. Η απόφαση να επαναληφθεί ο αγώνας ήταν πρωτάκουστη.

Όσο για το ότι το πρωτάθλημα κρίνεται στα χαρτιά η Καλαμαριά έκανε έφεση στο CAS και μαζί την ακολούθησαν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ δηλάδή τρέχαμε όλοι στα χαρτιά. Το δικαστήριο αποφάσισε ότι σωστά ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα. Στα χαρτιά πήγαν να πάρουν άλλοι το πρωτάθλημα. Μια ομάδα που παίζει στην Α' Εθνική θα πρέπει να ξέρει τους κανόνες, δεν χρειάζεται νταντά να της τα λέει. Αν δεν ξέρουν τους κανονισμούς να παίξουν σ' άλλο πρωτάθλημα στο τοπικό.

Ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα στο γήπεδο όχι στα χαρτιά. Αφού υπάρχουν κανονισμοί δεν είναι ένα παιχνίδι που παίζεται άλλα ντ' άλλων.

Ο Νικολαϊδής είπε ότι το πρωτάθλημα είναι δώρο του Γκαγκάτση όμως γιατί δεν είχε το θάρρος να πει ότι το πρωτάθλημα το χάρισε το CAS στον Ολυμπιακό και τα έβαλε με τον Γκαγκάτση; Αυτό δεν λέγεται μαγκιά αυτό λέγεται... βάλτε τελίτσες γιατί αυτά δεν λέγονται έχουμε και δικαστήρια μαζί τους.

Είναι για τα μπάζα οι άνθρωποι. Πριν 1 μήνα ζήτησε συγνώμη από τους οπαδούς της ΑΕΚ ότι δεν παίζουμε καλή μπάλα και δεν έχουμε καλούς παίκτες. Μετά από ένα μήνα τι έγινε και ήταν πρωταθλητές; Φάγανε την 4αρα και συνήλθαν τώρα.

Στις 23 Απριλίου ο Ντέμης Νικολαΐδης είπε ότι στα μάτια και των μισών Ολυμπιακών που τους είχε μετρήσει μάλλον, πρωταθλήτρια είναι η ΑΕΚ αλλά μάλλον έχει ξεχάσει τους κανόνες.

Σήμερα είναι μέρα γιορτής γιορτάζουμε τα συνεχή πρωταθλήματα και θυμάστε πως χάσαμε το πρωτάθλημα με τον κύριο Δούρο. Έχουμε και εμείς να δίεξουμε τέσσερα δάχτυλα για τα πρωταθλήματα. Μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα στο πρωτάθλημα είμαστε πρώτοι και σας είπα το γιατί.

Πρώτος στόχος του Ολυμπιακού πάντα παραμένει το πρωτάθλημα, δεύτερον μια καλή πορεία στο Champions League και το Κύπελλο. Δεν είναι εύκολη υπόθεση όσο κι αν ζητούν οι οπαδοί μας το Ευρωπαΐκό, όμως θα προσπαθήσουμε.

Θα προσπαθήσουμε με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια δύναμη να εργαζόμαστε για το καλό του Ολυμπιακού. Στόχος μας είναι την επόμενη σεζόν ο Ολυμπιακός να παίξει καλύτερη μπάλα και να πάρουμε τίτλους.

Για Super League: Ο Ολυμπιακός ήταν υπέρμαχος για την Super League όμως όταν κάτι ξεκινάει είναι σίγουρο πως θα υπάρχουν δυσκολίες. Ο Ολυμπιακός δεν έχει αλλάξει την γνώμη του για την SL. Θα πρέπει κάποιοι πρόεδροι να συγκρατηθούν για να μην κάνουν ενέργειες για το κακό του ποδοσφαίρου.

Για Ριβάλντο: Ο Ριβάλντο αφού αμφισβητεί την τιμιότητα των πρωταθλημάτων να μας επιστρέψει και τα πριμ, αφού είναι άνθρωπος του Θεού, όπως δείχνει συνεχώς προς τον ουρανό και είναι τόσο τίμιος. Στείλαμε εξώδικο στην ΑΕΚ και τον Ριβάλντο και μας το έστειλαν πίσω, κάτι που δείχνει ότι δεν έχουν το θάρρος να πουν ότι τα είπαν ή ότι δεν τα είπαν. Γι' αυτό ο Ολυμπιακός θα στείλει αγωγές και θα συνεχιστούν στα δικαστήρια.

Για το νέο μοντέλο που υπήρξε φέτος: Είμαι ευχαριστημένος από την νέα διοικητική λειτουργία του Ολυμπιακού. Γίνεται πιο τεχνοκρατική, γίνεται σύγχρονη επιχείρηση, γιατί ο Ολυμπιακός πέρα από τον αθλητισμό είναι και επιχείρηση. Νομίζω ότι πέρσι δαπανήθηκαν μεγάλα ποσά για την απόκτηση ποδοσφαιριστών όμως είχαμε και εισπράξεις τόσο από το Champions League, όσο και από την πώληση του Καστίγιο. Φέτος θα υπάρξει το διοικητικό συμβούλιου και θα πάρει τις αποφάσεις για τον σχεδιασμό. Κάθε χρόνο γινόμαστε καλύτεροι, δεν μπορούμε όμως κάθε χρόνο να παίρνουμε 15 παίκτες γιατί θα γίνουμε κέντρο διερχομένων. Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς καλούς παίκτες. Εμείς ανάλογα μ' αυτά που θα μας εισηγηθούν ο προπονητής και ο τεχνικός διεθυντής και θα αποφασίσουμε. Επείδη λένε ότι κάνω κάποιες επεμβάσεις και εγώ δεν είμαι κανένας άσχετος και γι αυτό κάνω κάποιες επεμβάσεις.

Για τα μεταγραφικά σενάρια: Αυτή η εποχή είναι η καλύτερη για τους δημοσιογράφους. Γράφονται πολλά για προπονητές, έρχεται ο θείος του τάδε και άλλα τέτοια... Θα το αποφασίσουμε, έχουμε χρόνο ακόμα.

Αν ο Νικολαΐδης γίνει πρόεδρος της Super League: Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και η οικογένεια του είναι χρόνια ιδιοκτήτες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο ίδιος έγινε πρόεδρος της Super League. Απο ορισμένες δηλώσεις φάνηκε ένας υπέρμετρος φανατισμός που δεν θα πρέπει να φαίνεται μέσω της Σούπερ Λίγκας. Δεν μπορεί όταν είσαι πρόεδρος της Σούπερ Λίκγας να μιλάς υπέρ της ομάδας σου. Όσο για τον επόμενο πρόεδρο πρέπει να έχει διοικητικές ικανότητες και να βλέπει όλα τα μέλη ισότιμα. Για τον κύριο που είπατε (τον Ντέμη Νικολαΐδη) έχει ένα κόμπλεξ και σαν παίκτης και σαν πρόεδρος της ΑΕΚ προς τον Ολυμπιακό. Αν κριθεί ότι είναι κατάλληλος αυτός θα είναι ο πρόεδρος.

Για την βράβευση της ΑΕΚ για ηθική πρωταθλήτρια: Άκουσα για τους ισχυρισμούς του Δώνη πως αν δίνανε ένα πέναλτι και άλλα τέτοια στην Λάρισα θα ήταν πρωταθλήτρια. Ας κάνουν και στην Λάρισα μια φιέστα. Το πρωτάθλημα είναι ένα. Υπάρχουν και τα κυπελλα που αγοράζονται όμως το τζούφιο δεν μετράει.

Για πολυμετοχικότητα: Ας δούμε τα εκατομμύρια τα πολλά που ακούγονται των άλλων και αναλόγως τι θα γίνει θα κινηθούμε και εμείς. Δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια. Τα λεφτά από μόνα τους όμως δεν είναι αρκετά. Βλέπετε πολλές ομάδες όπως η Τσέλσι που έχει τον Αμπράμοβιτς με εκατοντάδες εκατομμύρια και πήρε τον Κένιον από την Μάντσεστερ, η Μάντσεστερ έχει όμως τον Φέργκιουσον. Κάποιος πρέπει να ξέρει να διαχειρίζεται τα λεφτά. Πολλά ακούγονται για γήπεδα ο ένας θέλει Βοτανικό, ο άλλος δεν θέλει Νέα Φιλαδέλφεια. Πολλά ακούμε αλλά τίποτα δεν βλέπουμε. Αφήστε να δούμε τι θα κάνουν και θα δούμε πως θα ενεργήσουμε και εμείς.

Για μεγάλα ονόματα προπονητών: "Εμείς πέρσι αναθέσαμε την θέση του τεχνικού διευθυντή στον Ίλια Ίβιτς. Εμείς φέραμε τον Ίβιτς στην Ελλάδα σαν παίκτη. Αποκλείεται να φέρουμε πολύ μεγάλο όνομα προπονητή. Επειδή δεν σας αρέσουν οι αλλαγές θα αλλάξουμε αυτή την τακτική. Φέτος υπήρξε κίνδυνος να χάσουμε το πρωτάθλημα και εγώ ήθελα να γίνει πιο νωρίς την αλλαγή του Λεμονή, όμως κάποιοι μου έλεγαν να περιμένω το ματς με την Τσέλσι αλλά την φάγαμε με τον Αστέρα. Ο Ολυμπιακός θα αποφασίσει ότι παίζει ένα σύστημα, θα έχει μια ομάδα και ο προπονητής το μόνο που θα μπορεί να φέρει είναι το πολύ έναν βοηθό.

Δεν μπορούμε να αφήσουμε ένα προπονητή να μας διαλύσει στον αέρα. Αν ακουστούν τα εκατομμύρια τότε θα δείτε τι θα γίνει στον Παναθηναϊκό.

Για τον Λεμονή: Δεν καλούμε κανέναν, όποιος θέλει έρχεται στο Καραϊσκάκη. Δεν έχουμε κακία για τον Λεμονή, έχει προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό, έκανε μια πολύ καλή πορεία στο CL αλλά ξέχασε ότι το πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα.

Γνωστός για το χιούμορ, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού είπε: "Κάντε μια τελευταία ερώτηση γιατί έχουμε και τα πλέι όφ..."

Για καποιους παίκτες που δεν έχουν αποδώσει: "Η διαδικασία είναι γνωστή. Έχουμε προπονητή, τεχνικό διευθυντή και διοικητικό συμβούλιο. Αν κάτι δεν πάει καλά, έρχεται στο διοικητικό συμβούλιο και τα συζητάμε. Το να κρίνουμε ποδοσφαιριστές που ήρθαν από το εξωτερικό και μάλιστα όχι από την Ευρώπη είναι μάλλον άδικο και επενδύουμε σ' αυτούς. Δαπανήθηκαν πολλά χρήματα για τα δεδομένα του Ολυμπιακού και περιμένουμε από αυτούς την ανάλογη αγωνιστικότητα μέσα στο γήπεδο.

Για τον Καστίγιο: Ο Καστίγιο ήρθε πολύ νεαρός και όλοι οι προπονητές ήθελαν να τον διώξουν επειδή ήταν απείθαρχος, αλλού του έλεγαν να παίξει και αλλού έπαιζε. Εγώ πράγματι τότε παρά τις θέσεις των προπονητών είχα ζητήσει να μείνει και έμεινε καθώς του κάναμε νέο συμβόλαιο. Μετά το Κόπα Αμέρικα του κάναμε πρόταση με διπλασιασμό αποδοχών και έφτασαν προτάσεις σε νούμερα πολύ ικανοποιητικά τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για τον Καστίγιο. Μπορούσαμε να μην του είχαμε προσφέρει τίποτα.

Πήρε 5 εκατομμύρια και 2 εκατομμύρια το χρόνο και πήγε στην Ουκρανία. Εκπλήσσομαι για τις κακές δηλώσεις του για τον Ολυμπιακό γιατί αυτός δεν είναι σαν τον Ριβάλντο αλλά αυτό οφείλεται μάλλον στον χαρακτήρα του, στο νεαρό της ηλικίας του και από το γεγονός πως πήγε σ' ένα μέρος αφιλόξενο και τώρα βρέθηκε στην Σίτι. Ο Καστίγιο κατά την γνώμη μου δεν μπορεί να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά είναι καλός για το Ισπανικό πρωτάθλημα. Αν διαβάσει τις δηλώσεις μου ας ακούσει τις συμβουλές μου. Η Πρέμιερ Λιγκ είναι σκληρό και δυνατό πρωτάθλημα και δεν ταιριάζει στον Καστίγιο".

MVP της σεζόν ο Σισκάουσκας!


Κάτι... χρωστούσαν από την περσινή περίοδο στον Ραμούνας Σισκάουσκας, ο οποίος το Σάββατο (03/05) στη Μαδρίτη βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος παίκτης για την αγωνιστική περίοδο 2007-08 στην Ευρωλίγκα. Ο Λιθουανός φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ, ο οποίος πέρσι αδίκως δεν κέρδισε τον τίτλο του MVP στο Final Four της Αθήνας, έλαβε το έπαθλό του από τα χέρια του εκ των κορυφαίων φόρργουορντ όλων των εποχών Τόνι Κούκοτς.

Στην εκδήλωση ανακοινώθηκαν παράλληλα οι δύο καλύτερες πεντάδες της τρέχουσας σεζόν. Στην πρώτη, πλην του Σισκάουσκας, ψηφίστηκαν να βρίσκονται οι Τερέλ ΜακΙντάιρ (Σιένα), Τράγιαν Λάνγκντον (ΤΣΣΚΑ), Τερένς Μόρις (Μακάμπι Τελ Αβίβ) και Τιάγκο Σπλίτερ (Τάου). Στη δεύτερη υπήρχε και ελληνική εκπροσώπηση από τον Θοδωρή Παπαλουκά (ΤΣΣΚΑ), ο οποίος πλαισιώθηκε από τους Μπούτσι Θόρτον (Σιένα), Γιοτάμ Χαλπερίν (Μακάμπι), Νίκολα Πέκοβιτς (Παρτιζάν) και Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς (Σιένα).

Τα βραβεία τους παρέλαβαν επίσης ο πρώτος σκόρερ στην Ευρωλίγκα, Μαρκ Σάλιερς της Ροάν, ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος, Ντανίλο Γκαλινάρι της Μιλάνο και ο καλύτερος αμυντικός της διοργάνωσης, ο δικός μας Δημήτρης Διαμαντίδης. Ο Έλληνας άσος εξαιτίας ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατόρθωσε να παραβρεθεί.

Φήμες για Φατίχ Τερίμ στον Ολυμπιακό!


Το όνομα του Φατίχ Τερίμ ακούγεται όλο και πιο έντονα για τον πάγκο του Ολυμπιακού, σύμφωνα με πληροφορίες από την γειτονική χώρα. Ο Τούρκος τεχνικός μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι από την εθνική Τουρκίας και ήδη υπάρχει προσέγγιση του Τούρκου τεχνικού από τους "ερυθρόλευκους".

Η αξία του Τούρκου τεχνικού είναι γνωστή και από τα υπόλοιπα ονόματα των προπονητών ππυ ακούγονται για τον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Τερίμ είναι ο πιο γνωστός και πετυχημένος προπονητής.

Ο 54χρονος προπονητής γνωρίζει για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και συλλέγει πληροφορίες για τις συνθήκες ζωής στην Ελλάδα. Το κασέ πάντως του Τερίμ δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα πρέπει να ξοδέψουν περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ για να πείσουν τον Τερίμ να έρθει στην Ελλάδα. Η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν ανοίγει τα χαρτιά της όσον αφορά τον επόμενο τεχνικό, όποιος και αν είναι αυτός και θα κινηθεί πιθανότατα μετά τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

O Τερίμ δεν είναι η μοναδική περίπτωση προπονητή που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, αφού μία πλειάδα ονομάτων τεχνικών έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Το όνομα του Έβαντ Λίνεν ακούγεται όλο και περισσότερο, ενώ εξετάζεται και η περίπτωση του Μάριο Μπερέτα της Σιένα.

Ο Μπερέτα δεν αναμένεται να συνεχίσει στην Σιένα και με δηλώσεις του τις τελευταίες ημέρες έχει δείξει ενδιαφέρον ώστε να συνεργαστεί με τον πρωταθλητή Ελλάδας.