Σάββατο, Μαΐου 31, 2008

Φήμη για Γκούντγιονσεν στον Ολυμπιακό !


Περίπτωση που ενδιαφέρει σύμφωνα με πληροφορίες τον Ισπανό τεχνικό των «ερυθρόλευκων» και ανήκει στην κατηγορία των υπό παραχώρηση παικτών, είναι ο Ισλανδός επιθετικός, Έϊντουρ Γκούντγιονσεν. Δεν αποκλείεται λοιπόν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού να κινηθούν για την απόκτηση του ξανθομάλλη φορ, που σίγουρα θα προσδώσει άλλη ταχύτητα και ποιότητα στην επιθετική τους γραμμή. Και η αλήθεια είναι ότι σε αυτή τη θέση, η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση!

Bόμβα με Ριμπερί !


Έτοιμη να καταθέσει πρόταση 20 εκ. λιρών για την απόκτηση του Φρανκ Ριμπερί από την Μπάγερν, είναι η Λίβερπουλ σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Γερμανία.

Ένας από τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας του Άνφιλντ είναι ο Φρανκ Ριμπερι και όπως αναφέρουν γερμανικά δημοσιεύματα είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση 20 εκ. λιρών, καθώς επιθυμεί διακαώς έναν σπουδαίο εξτρέμ και ο Γάλλος διεθνής καλύπτει και με το παραπάνω τις προσδοκίες της.

Ο Ράφα Μπενίτεθ θέλει να χτίσει την ομάδα γύρω από τον Φερνάντο Τόρες και η πιθανή του προσθήκη του Ριμπερί σε συνδυασμό με τον Μπάμπελ στο άλλο άκρο της μεσαίας γραμμής και τον Στίβεν Τζέραρντ ταιριάζει γάντι στα σχέδια του Ισπανού τεχνικού.

Εθκέρο για Ολυμπιακό !


Λίγες ώρες μετά την συνέντευξη του Ερνέστο Βαλβέρδε στην «Sport», η ίδια εφημερίδα αποκάλυψε ακόμη έναν στόχο για τον Ολυμπιακό.

O λόγος για τον Σάντο Εθκέρο όπου έχει αραχνιάσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Ο Εθκέρο έχει συνεργαστεί πιο παλιά με τον Βαλβέρδε όταν ήταν και οι δυο στην Αθλέτικο Μπιλμπάο. Ο Βαλβέρδε φέρεται να θέλει να αποκτήσει τον 31χρονο επιθετικό, ο οποίος αναζητά οδό διαφυγής από την «κόλαση» αγωνιστικής απραξίας του "Καμπ Νου".

Ο Εθκέρο την πρώτη χρονιά στην Μπαρτσελόνα είχε 12 συμμετοχές και δύο γκολ, ενώ πέρσι είχε 9 συμμετοχές και ένα γκολ. Φέτος η προσφορά του ήταν ελάχιστη, αφού είχε μόλις τρεις συμμετοχές.

Ενδιαφέρον για τον Εθκέρο έδειξαν οι Σέλτικ και Βαγιαδολίδ, αλλά η απάντηση του Φρανκ Ραϊκαρντ ήταν αρνητική. Ο Εθκέρο αγωνίζεται ως εξτρέμ τόσο από δεξιά όσο και από αριστερά και διακρίνεται για την ταχύτητα και την τεχνική του.

"Ψύχωση" με τις νίκες ο Βαλβέρδε


Δείτε τι δήλωσε ο Βαλβέρδε στην εφημερίδα "sport".

"Θέλω να αποδείξω την αξία μου σε ένα κλαμπ σαν τον Ολυμπιακό που είναι υποχρεωμένο να νικά, να κατακτά το πρωτάθλημα και να αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι πάντες λένε ότι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα έχει πολύ πάθος. Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική και είμαι ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη", υποστηρίζει ο Βαλβέρδε.

"Είναι πρόκληση ο Ολυμπιακός, μια ομάδα που μόλις κατέκτησε το νταμπλ. Αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που πηγαίνω εκεί. Όταν πήγα στην Εσπανιόλ, μόλις είχε γλιτώσει τον υποβιβασμό και μου ζήτησαν παραπάνω. Στον Ολυμπιακό έκαναν δικό τους το πρωτάθλημα και το κύπελλο και θέλω να πραγματοποιήσουμε περισσότερα. Ήθελα να πάω σε μια ομάδα που είναι πρωταθλήτρια παντού και θέλει να κερδίζει σε όλα τα ματς", λέει ο Βαλβέρδε που διαφαίνεται να έχει την "ψύχωση" για τις νίκες που λατρεύουν στον Πειραιά.

Ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος επανέλαβε για ακόμη μία φόρα ότι δεν έχει ακόμη υπογράψει συμβόλαιο αλλά πως υπάρχει μια αρχική συμφωνία, αποκάλυψε πως γοητεύτηκε από την ιδέα μιας αλλαγής: "Περιμένουμε να επιβεβαιώσουμε την αρχική συμφωνία, αλλά ακόμη δεν έχω υπογράψει συμβόλαιο. Δεν θέλω να μιλήσω για προσφορές άλλων ισπανικών ομάδων γιατί δεν είναι καλό. Ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που εκδήλωσε γρηγορότερα και πειστικότερα το ενδιαφέρον του για εμένα. Συνάντησε γρήγορα τον ατζέντη μου και ένιωσα ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο".

Ο Βαλβέρδε αποκάλυψε και το λόγο αποχώρησης του από την Εσπανιόλ: "Η Εσπανιόλ ήταν η πρώτη μου επιλογή. Στην Βαρκελώνη περνούσα καλά αλλά η κατάσταση έγινε περίπλοκη. Tα αποτελέσματα ήταν "άρρωστα" στο τέλος της σεζόν και η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη αμφιβολίες για την επερχόμενη. Είπα στην ομάδα ότι δεν θέλω να συνεχίσω έτσι.

Περάσαμε δύο καλά χρόνια μαζί και δεν έπρεπε να τα χαλάσουμε. Δεν είμαι απογοητευμένος. Η ζωή συνεχίζεται", κατέληξε ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού…

ΑΕΚ για Γέλαβιτς !


Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον επιθετικό της Ζούλτε Βάρεγκεμ, Νίκιτσα Γέλαβιτς, αποκαλύπτουν δημοσιεύματα του εξωτερικού. Ο Κροάτης άσος μεταγράφηκε στη βελγική ομάδα από τη Χάιντουκ το 2007 και τα συνολικά τρία γκολ σε 23 εμφανίσεις δεν ικανοποίησαν τους ιθύνοντες, οι οποίοι δεν θα έλεγαν όχι στην πώλησή του.