Τετάρτη, Νοεμβρίου 05, 2008

Champions League: Αποτελέσματα 4ης Αγωνιστικής (Tετάρτη)



















Τα αποτελέσματα και οι σκόρερς:

Group E

Αalborg-Villareal 2-2

Κουρθ 54’, Ντουέ 81’ / Ρόσι 41’, Φράνκο 75’

Celtic-Manchester utd 1-1
Μακ Ντόναλντ 13’ / Γκιγκς 84’

Η επόμενη αγωνιστική
Βιγιαρεάλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Άαλμποργκ-Σέλτικ

Group F

Fiorentina-Bayern Munich 1-1
Μούτου 11’ / Μπορόφσκι 78’

Lyon-Steaua 2-0
Ζουνίνιο 44’, Ρεβεγιέ 89’

Η επόμενη αγωνιστική
Μπάγερν Μονάχου-Στεάουα Βουκουρεστίου
Φιορεντίνα-Λυών

Group G

Arsenal-Feberbahce
0-0

Dynamo Kiev-Porto 1-2

Μιλέφσκι 21’ / Ρονάλντο 69’, Λούτσο Γκονσάλες 90’
** Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Λισάντρο Λόπες της Πόρτο

Η επόμενη αγωνιστική
Φενέρμπαχτσε-Πόρτο
Άρσεναλ-Ντιναμό Κιέβου

Group H

Bate-Zenit 0-2
Πογκρέμπνιακ 34’, Ντάνι 90’
** Στο 73’ αποβλήθηκε ο Πουϊγκρινιέ της Ζενίτ

Real Madrid-Juventus 0-2
Ντελ Πιέρο 17’, 67’

Η επόμενη αγωνιστική
Ζενίτ-Γιουβέντους
Μπάτε Μπορίσοφ-Ρεάλ Μαδρίτης

UEFA: Συνέχεια στους ομίλους.....

Δεύτερη... πράξη της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, με τον Ολυμπιακό να κάνει χρήση του ρεπό του και να προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Πέμπτης...

Group A
Σανταντέρ-Σάλκε
Μάντσεστερ Σίτι-Τβέντε
Ρεπό η Παρί Σεν Ζερμέν

Group B
Μέταλιστ-Χέρτα Βερολίνου
Μπενφίκα-Γαλατασαράι
Ρεπό ο Ολυμπιακός

Group C
Στουτγκάρδη-Παρτιζάν Βελιγραδίου
Σταντάρ Λιέγης-Σεβίλλη
Ρεπό η Σαμπντόρια

Group D
Σπαρτάκ Μόσχας-Ουντινέζε
Τότεναμ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Ρεπό η Ναϊμέγκεν

Group E
Βόλφσμπουργκ-Χιρενφέιν
Μίλαν-Μπράγκα
Ρεπό η Πόρτσμουθ

Group F
Άγιαξ-Ζίλινα
Σλάβια Πράγας-Άστον Βίλα
Ρεπό το Αμβούργο

Group G
Σεντ Ετιέν-Ρόζενμποργκ
Βαλένθια-Κοπεγχάγη
Ρεπό η Μπριζ

Group H
Λεχ Πόζναν-Νανσί
Φέγενορντ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Ρεπό η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια

Τα καλύτερα γκολ της MLS (BINTEO)

Απολαύστε τα καλύτερα... 53 γκολ της MLS (2008)

Champions League: Πρόγραμμα 4ης αγωνιστικής (Τετάρτη)


Με το δεύτερο... πιάτο ολοκληρώνεται απόψε (21:45) η 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι αγώνες, στο πλαίσιο των ομίλων 5-8, σε κάποιους ενδέχεται να δώσουν πρόωρη πρόκριση στη φάση των "16" και σε άλλους θα αυξήσουν ή θα μειώσουν τις πιθανότητες για συνέχιση της ευρωπαϊκής τους πορείας, ακόμα και μέσω της 3ης θέσης που οδηγεί στο Κύπελλο UEFA.

Στον 5ο όμιλο, νίκη για οποιαδήποτε από τις δύο πρωτοπόρους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή Βιγιαρεάλ επί Σέλτικ και Άαλμποργκ αντίστοιχα, θα είναι αρκετή για τους εξασφαλίσει την πρόκριση, υπό την προϋπόθεση ότι η άλλη ομάδα δεν θα χάσει.

Στον 6ο όμιλο, η Μπάγερν Μονάχου θα προκριθεί στην επόμενη φάση εάν κερδίσει στην Ιταλία την Φιορεντίνα και παράλληλα η Στεάουα δεν κερδίσει στη Γαλλία τη Λιόν.

Στον 7ο όμιλο, η Άρσεναλ θα περάσει στην επόμενη φάση εάν κερδίσει τη Φενερμπαχτσέ στην Αγγλία, σε συνδυασμό με ήττα της Πόρτο στο Κίεβο από την Ντιναμό.

Τέλος, στον 8ο όμιλο θα γίνει το μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς. Η Γιουβέντους περνάει στην επόμενη φάση με νίκη απόψε στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ και αυτό θα επιδιώξει. Στον άλλο αγώνα, η Μπάτε υποδέχεται στη Λευκορωσία τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Super League: Στο στοίχημα ο Ολυμπιακός


Την συμμετοχή του Ολυμπιακού στο κουπόνι του "Πάμε Στοίχημα", ενέκρινε σε έκτακτη συνεδρίαση της την Τετάρτη η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ετσι, πρόκειται να συμπεριληφθεί στο νέο κουπόνι του «Πάμε Στοίχημα» το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, για την 9η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.

Πάλι τα τρία... πήρατε!!!


http://anti-hooliguns.blogspot.com/2008/11/blog-post_5633.html

4 γκολ ο Μάντζιος στο Τσάμπιονς Λιγκ, όλα με την Βέρντερ...



http://anti-hooliguns.blogspot.com/2008/11/4_05.html

ΔΗΜΙΟΣ!!!

Που μας μωρή Βέρντερ με τέτοια άμυνα;


http://anti-hooliguns.blogspot.com/2008/11/blog-post_8795.html

Με τη νίκη του Παναθηναϊκού εδραιωνόμαστε στην 13η θέση


H νίκη του Παναθηναϊκού στην Βρέμη, είχε ως αποτέλεσμα η Ελλάδα να εδραιωθεί στην 13η θέση της βαθμολογίας της ΟΥΕΦΑ.

Η χώρα μας έχει 25.665 βαθμούς και από τη στιγμή που θα παραμείνει στην συγκεκριμένη θέση, από την περίοδο 2010-2011 ο πρωταθλητής Ελλάδος θα αγωνίζεται απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ο δευτεραθλητής στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ενώ θα υπάρχουν και τρεις εκπρόσωποι στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.
Όλα αυτά με την προυπόθεση ότι το Τσάμπιονς Λιγκ θα κατακτήσει μία από τις χώρες που βρίσκεται στην πρώτη 12αδα της βαθμολογίας της ΟΥΕΦΑ.

Πιο αναλυτικά η κατάταξη των 20 πρώτων χωρών (σε παρένθεση οι ομάδες που συνεχίζουν στα κύπελλα Ευρώπης):


1. Αγγλία 70.832 (8/9)
2. Ισπανία 67.641 (8/8)
3. Ιταλία 58.035 (7/8)
4. Γερμανία 49.320 (7/8)
5. Γαλλία 44.739 (6/7)
6. Ρωσία 41.875 (3/4)
7. Ρουμανία 38.908 (2/7)
8. Ολλανδία 36.297 (6/6)
9. Πορτογαλία 33.605 (4/7)
10. Ουκρανία 30.350 (3/4)
11. Τουρκία 29.975 (2/4)
12. Σκωτία 27.125 (1/4)
13. Ελλάδα 25.665 (2/4)
14. Ελβετία 25.250 (1/5)
15. Βέλγιο 23.075 (2/4)
16. Δανία 21.450 (2/5)
17. Βουλγαρία 21.250 (0/4)
18. Τσεχία 20.250 (1/4)
19. Νορβηγία 18.600 (1/5)
20. Αυστρία 17.825 (0/4)
...
23. Κύπρος 14.749 (1/3)

anti-hooliguns.blogspot.com

Διθύραμβοι του «World Soccer» για Ντιόγκο: Είναι απλά ασυγκράτητος!


Αφιέρωμα με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για την αξία του Ντιόγκο, περιλαμβάνει το τεύχος Νοεμβρίου του «World Soccer»! Το γνωστό βρετανικό περιοδικό που κυκλοφορεί με μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο, σχολιάζει την αξία του νεαρού Βραζιλιάνου («είναι απλά ασυγκράτητος»), συγκρίνει την περίπτωσή του με αυτή του Ριβάλντο και επαναφέρει στο προσκήνιο το ενδιαφέρον αγγλικών (Τσέλσι) και ιταλικών ομάδων (Ίντερ).

«Ο Ριβάλντο έφτασε στον Ολυμπιακό για να τελειώσει τη λαμπερή καριέρα του. Ο συμπατριώτης του Βραζιλιάνος, ο νεαρός σκόρερ Ντιόγκο, ήρθε στην ομάδα του Πειραιά τον Αύγουστο με ένα πολύ διαφορετικό δρομολόγιο στο μυαλό του. Θέλει να χρησιμοποιήσει τον χρόνο του στο ελληνικό ποδόσφαιρο σαν εφαλτήριο για μία μεταγραφή σε ένα από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Η Τσέλσι και η Ίντερ, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη τον αξιολογούσαν. Και έτσι οι φίλοι του Ολυμπιακού θα πρέπει να απολαύσουν τώρα που μπορούν το δυνατό μείγμα που προσφέρει ο 21χρονος: εκρηκτικό τελείωμα των φάσεων και φινέτσα. Ο Ντιόγκο είναι απλώς ασυγκράτητος», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα και συμπληρώνει:

«Ακόμα και αν μείνει έξι μήνες ή ένα χρόνο, ο Ολυμπιακός έκανε μία μεγάλη μεταγραφική κίνηση όταν τον απέκτησε από την Πορτουγκέσα του Σάο Πάουλο. Η Άρσεναλ, η Φιορεντίνα και η Λοκομοτίβ Μόσχας τον ήθελαν πολύ, αλλά η προσφορά 7,5 εκατ. λιρών από τον Πειραιά ήταν η καλύτερη. Έχει παίξει τουλάχιστον μία φορά σε όλα τα επίπεδα εθνικών ομάδων, έγινε γνωστός στην εθνική συνείδηση όταν βοήθησε την Πορτουγκέσα να ανέβει στην πρώτη κατηγορία της χώρας το 2007».

Βαλβέρδε: "Μεγαλύτερο γόητρο ο τίτλος"


Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή (09/11, 19:00, ΟΑΚΑ) για την 9η αγωνιστική του του πρωταθλήματος της Super League, μονοπώλησε όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ο τεχνικός των ερυθρολεύκων, Ερνέστο Βαλβέρδε.

"Δεν μας επηρεάζει ψυχολογικά η νίκη του ΠΑΟ, αλλά σίγουρα έχει αλλάξει η ψυχολογία τους μετά τα αποτελέσματα με Πανιώνιο και Βέρντερ. Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη. Είναι σημαντική η επικράτηση στο ντέρμπι όσον αφορά το γόητρο της κάθε ομάδας. Ο ηττημένος επηρρεάζεται ψυχολογικά", τόνισε αρχικά ο Βαλβέρδε ενώ στη συνέχεια είπε: "Το μεγαλύτερο γόητρο ωστόσο έχει το πρωτάθλημα και όχι η νίκη στο ντέρμπι. Σημασία έχει να δούμε ποιος είναι καλύτερος στο γήπεδο και όχι από τα όσα λέγονται και γράφονται μέσα στην εβδομάδα".

Πολλά έχουν γραφτεί και ακόμα περισσότερα έχουν ειπωθεί για τις "κακές" εμφανίσεις του Ολυμπιακού μακριά από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Ο Βαλβέρδε πάντως έχει τη δικιά του άποψη για το συγκεκριμένο θέμα και πως αυτό μπορεί να διορθωθεί: "Λύση για το πρόβλημα που έχουμε στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι μόνο η νίκη. Πρέπει να σκοράρουμε εκτός και να έχουμε καλύτερη άμυνα. Όταν κερδίσουμε θα είναι όλα καλά".

Ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Παρασκευά Άντζα στη βασική ενδεκάδα στο ντέρμπι των "αιωνίων", με τον Ισπανό πάντως να δείχνει ότι θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό: "Ο Άντζας δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα αλλά θα περιμένω μέχρι την τελευταία στιγμή για να αποφασίσω αν θα παίξει", ενώ ερωτηματικά πάντως προσέθεσε και για τη συμμετοχή του Στολτίδη: "Περιμένω να δω την κατάσταση του Πατσατζόγλου (σ.σ. ακολουθεί ρεπορτάζ παρακάτω) και του Στολτίδη. Σίγουρα πάντως θα πάρω μαζί στην αποστολή τον Μπελούτσι".

Σε ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με το σχήμα που θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός και συγκεκριμένα για το αν προτίθεται να παρατάξει την ομάδα με δύο επιθετικούς τόνισε χαρακτηριστικά: "Είναι πιθανό να παίξει μπροστά ο Κοβάσεβιτς μαζί με τον Ντιόγκο. Αλλά τα γκολ δεν έρχονται από τους δύο επιθετικούς, αλλά από όλοκληρη την ομάδα. Θα μπορούσαμε να παίξουμε και με 11 επιθετικούς, αλλά θα χάναμε".

Ενώ για τον αν θα είναι ικανοποιημένος με την ισοπαλία απάντησε: "Κανείς δεν παίζει για την ισοπαλία. Αν έχουμε πολλές ευκαιρίες χαμένες και λήξει το ματς ισόπαλο τότε θα είμαστε δυσαρεστημένοι. Αλλά αν δεν παίξουμε καλά, έχουμε τρεις αποβολές και έρθει ισοπαλία τότε θα είμαστε ικανοποιημένοι".

Ανανεώνει ο Ιντζάγκι


Ο Φιλίπο Ιντζάγκι φαίνεται ότι θα επεκτείνει τη συνεργασία για ακόμα ένα χρόνο με την πρωτοπόρο του Καμπιονάτο, Μίλαν, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.

Το συμβόλαιό του με τον ιταλικό σύλλογο έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2009, ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο αντιπρόεδρος της ομάδας Αντριάνο Γκαλιάνι έχει ήδη προσφέρει στον Ιταλό άσο επέκτασή του ενός ακόμα έτους.

Μάλιστα η "Gazzetta dello Sport" ισχυρίζεται ότι αν και ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές, αυτό αναμένεται να συμβεί τις επόμενες εβδομάδες.

Κετσπάγια: Μας απογοήτευσε το αποτέλεσμα του ΠΑΟ


Κετσπάγια:Μας απογοήτευσε το αποτέλεσμα του ΠΑΟ

«Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τη μεγάλη τους προσπάθεια κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Ίντερ. Το καλό είναι ότι αν και χάναμε δύο φορές, όχι μόνο ισοφαρίσαμε, αλλά και προηγηθήκαμε. Δυστυχώς δεχτήκαμε γκολ στα τελευταία λεπτά, όμως θα ήταν άδικο αν κερδίζαμε. Η Ίντερ είχε ευκαιρίες να πάρει τη νίκη όμως και εμείς στο 3-2 χάσαμε καλή ευκαιρία με τον Λαμπάν όπου ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Στα αποδυτήρια έβλεπα απογοητευμένα πρόσωπα μετά από τόσο μεγάλη προσπάθεια και την ισοπαλία με την Ίντερ», επισήμανε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Η απογοήτευση για μας είναι για το σκορ του άλλου παιχνιδιού, το οποίο μπλέκει τα πράγματα. Η Ίντερ σίγουρα θα είναι μία από τις δύο ομάδες που θα προκριθεί, από εκεί και πέρα τρεις ομάδες έχουν ίσες πιθανότητες για την πρόκριση. Το παιχνίδι με τη Βέρντερ στην έδρα μας είναι ιδιαίτερα σημαντικό και πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε».

Μουρίνιο: Δίκαιο αποτέλεσμα, άξια η Ανόρθωση

Στην αντίπερα όχθη, ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε λόγο για πολλά ατομικά λάθη των ποδοσφαιριστών του. «Έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Προηγηθήκαμε δυο φορές, όμως τους χαρίσαμε δυο γκολ και γενικά κάναμε πολλά δώρα, από προσωπικά λάθη των ποδοσφαιριστών μου. Η Ανόρθωση είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα που παλεύει και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι. Χαίρομαι γι’ αυτούς, τον Κετσπάγια και γενικά την Κύπρο, που παλεύει να παίξει μπάλα σε υψηλό επίπεδο. Έκαναν εξαιρετική δουλειά. Όπως και να έχει πιστεύω ότι ήταν ένα πέρα για πέρα δίκαιο αποτέλεσμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δηλώσεις άλλων πρωταγωνιστών

Φρούσσος: «Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και το γυρίσαμε και θα μπορούσαμε ακόμη και να κερδίσουμε. Νιώθουμε λίγο πικραμένοι αλλά κοιτάζουμε τα επόμενα παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε στους 16 της διοργάνωσης. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την Βέρντερ».

Παναγή: «Παίξαμε με μια μεγάλη ομάδα. Νιώθουμε πικρία καθώς μπορούσαμε να πάρουμε ακόμη και τη νίκη. Σημαντικό το επόμενο παιχνίδι με την Βέρντερ και θα πρέπει να δώσουμε ακόμη περισσότερες δυνάμεις για να προκριθούμε στους 16».

Μπεκιάι: «Το παιχνίδι με την Βέρντερ είναι ίσως το σημαντικότερο παιχνίδι στην ιστορία της Ανόρθωσης. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και να προκριθούμε στους 16».

Ανδρέας Παντελή (πρόεδρος): «Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι νιώθουμε και κάπως απογοητευμένοι. Τα παιδιά προσπάθησαν και πρέπει να τους συγχαρούμε. Ο βαθμός είναι πολύτιμος, θα συνεχίσουμε τη προσπάθεια και θα κάνουμε απολογισμό στο τέλος».

Σάαφ: Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, δεν καταφέραμε να περιορίσουμε τον Μάντζιο...


Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε πριν λίγο ο κ. Σάαφ:

«Δεν μπορώ να εξηγήσω κάτι περισσότερο από αυτά που είδατε στο γήπεδο. Είμαστε απογοητευμένοι που ενώ νομίζαμε πως πιάνουμε την απόδοση που θέλουμε, όλα άλλαξαν. Πρέπει να βρούμε τι φταίει. Το σημαντικότερο είναι η παθητικότητα. Καθόμαστε και παρακολουθούμε τον αντίπαλο να παίζει μπάλα, χωρίς να παθιαζόμαστε για να του την πάρουμε. Ο Μάντζιος πραγματικά είναι παίκτης που ξεχωρίζει. Έπαιξε άλλωστε και στη Μπουντεσλίγκα με την Άιντραχτ, αν και δεν έπιασε την απόδοση που θα μπορούσε.

Δεν καταφέραμε να τον περιορίσουμε όπως θα έπρεπε εξαιτίας της παθητικότητάς μας, όπως σας είπα. Και ο Τζιόλης όπως και όλη η ομάδα του Παναθηναϊκού έπαιξε καλά και πειθαρχημένα και τους αξίζουν συγχαρητήρια.
Σίγουρα είχαμε και χειρότερα αποτελέσματα. Αυτό που βλέπω όμως σήμερα είναι πως κλοτσήσαμε τους πόντους και την ευκαιρία να βελτιώσουμε την βαθμολογική μας θέση. Βλέποντας τον βαθμολογικό πίνακα η ομάδα που είναι στην πρώτη θέση έχει τις περισσότερες ελπίδες για να περάσει. Αυτή που βρίσκεται στη δεύτερη τις αμέσως περισσότερες. Εμείς που είμαστε στο τέλος έχουμε τις λιγότερες, ελπίζουμε όμως ακόμα, αρκεί να βελτιώσουμε κατά πολύ την απόδοσή μας».

ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ

Για ακόμα μια φορά στη φετινή της πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Ανόρθωση "αναγκάζει" τα διεθνή ΜΜΕ να ασχολούνται μαζί της. Μετά και την ισοπαλία με την Ίντερ, γίνεται λόγος ακόμα και για... σωτηρία της ιταλικής ομάδας από την καταστροφή!

Αναλυτικά

UEFA.com: "Ο Κρουζ έσωσε την Ίντερ στην Κύπρο. Το γκολ έσωσε τους Ιταλούς από την καταστροφή".

Skysports.com: "Οι πρωταθλητές της Κύπρου κράτησαν ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης. Η Ανόρθωση απόλαυσε άλλη μια μεγάλη βραδιά στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Gazzetta Dello Sport: "Ο Κρουζ έσωσε την Ίντερ από τα προβλήματα".

BBC: "Η πρόκριση στο β' όμιλο είναι ανοικτή, μετά την ισοπαλία στο ΓΣΠ".

Goal.com: "Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στην πρόσφατη ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ανόρθωση Αμμοχώστου και η Ίντερ μοιράστηκαν ένα... θρίλερ έξι γκολ σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι. Ο Χούλιο Κρουζ κατάφερε να ισοφαρίσει για τους πρωταθλητές Ιταλίας στα τελευταία λεπτά".

International Herald Tribune: "Ο Χούλιο Κρουζ σκόραρε με κεφαλιά στο 80ό λεπτό, σφραγίζοντας την ισοπαλία 3-3 της Ίντερ εναντίον της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, η οποία συνέχισε από εκεί που έμεινε μετά το εκπληκτικό της ξεκίνημα στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Reuters: "Ο Χούλιο Κρουζ έβαλε γκολ με κεφαλιά, δέκα λεπτά πριν το τέλος, καλύπτοντας τα λάθη του αμυντικού Νίκολας Μπουρντίσο και δίνοντας στην Ίντερ ισοπαλία 3-3 στην έδρα της Ανόρθωσης".

Γαλλικό Πρακτορείο: "Οι "μικροί" Κύπριοι της Ανόρθωσης ανέτρεψαν δύο φορές το αποτέλεσμα απέναντι στους "γίγαντες" της Ίντερ, σε μια αξέχαστη ισοπαλία 3-3".

Champions League: Όλα τα γκολ της Τρίτης

Sporting 1-0 Shakhtar

1-0


Marseille 3-0 PSV

1-0



2-0



3-0



Liverpool 1-1 Atl. Madrid


0-1



1-1



Cluj 1-2 Bordeaux


1-2



Barcelona 1-1 Basel

1-0



1-1



AS Roma 3-1 Chelsea

1-0



2-0



3-0



3-1




ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΙΝΤΕΡ


ΒΕΡΝΤΕΡ-ΠΑΟ

Τεν Κάτε: Βήμα βήμα κτίζουμε τον ΠΑΟ


« Οι ομάδες δεν γίνονται απο την μια εβδομάδα στην άλλη, αλλά χρειάζονται χρόνια. Δυστυχώς κάποιοι δεν σου δίνουν πίστωση χρόνου . Από εβδομάδα σε εβδομάδα γινόμαστε καλύτεροι. Κάποια στιγμή βρίσκεις το στοιχείο που λείπει για να συμπληρωθεί το πάζλ και να έλθει η ισορροπία. Γίνεται προσπάθεια να ταιριάξουν οι παίκτες μεταξύ τους και να μάθουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Πλέον το προπονητικό τίμ έχει ξεκάθαρη εικόνα για την απόδοση και το ρόλο κάθε παίκτη. Όλοι οι παίκτες ήταν πολύ καλοί. Στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και τύχη. Όταν είχαμε δοκάρι στο πρώτο ημιχρόνο,σκέφτηκα ‘όχι πάλι τα ίδια΄ αλλά στο δεύτερο καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι.»

Τι γράφουν τα ξένα ΜΜΕ

Kicker.de: "Η απόλυτη συντριβή της Βέρντερ. Το καθαρό 0-3 των Ελλήνων έστειλε την ομάδα του Σάαφ στην τελευταία θέση. Αυτό που συνέβη απόψε στη Βέρντερ εναντίον στον Παναθηναϊκό, είναι η απόλυτη πτώση".

Sport1.de: "Πικρή πτώχευση για τη Βρέμη. Η Βέρντερ σκόρπισε στον άνεμο και εισέπραξε μια πικρή ήττα μπροστά στο κοινό της. Η ομάδα του Σάαφ είναι πλέον στην τελευταία θέση".

Goal.com: "Ο Παναθηναϊκός σόκαρε τη Βρέμη. Ο Παναθηναϊκός του Χενκ Τεν Κάτε μπέρδεψε τη μάχη για την δεύτερη θέση του δεύτερου ομίλου, καθώς σόκαρε τη Βέρντερ Βρέμης της οποίας επικράτησε με 3-0 στο "ΒέζερΣταντιον".

Marca: "Οι Έλληνες κέρδισαν με 3-0 τους Γερμανούς, με όλα τα γκολ να σημειώνονται στο δεύτερο μέρος. Ο Παναθηναϊκός με την εμφάνισή του στη Βρέμη, περιέπλεξε τα πράγματα στον όμιλο".

As: "O Παναθηναϊκός επιβιώνει, η Βέρντερ αγωνιά. Ένα πολύ καλό αμυντικά παιχνίδι και η απόλυτη αποτελεσματικότητα του Παναθηναϊκού, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του, του επέτρεψαν να επιβληθεί με 3-0 της Βέρντερ, "σκοτώνοντας" τη γερμανική ομάδα και δίνοντας νέες ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ".

Mundo Deportivo: "0-3: ο Παναθηναϊκός αναγεννιέται! Η καταπληκτική αποτελεσματικότητα από το συγκρότημα του Τεν Κάτε στη Βρέμη έδωσε και πάλι ελπίδες στους Έλληνες για πρόκριση".

Champions League: Αποτελέσματα 4ης Αγωνιστικής (Τρίτη)




















Group A


Cluj – Bordeaux 1-2

Ντάνι 9’ / Γκουρκίφ 6’, Βέντελ 38’

Roma – Chelsea 3-1
Πανούτσι 34’, Βούτσινιτς 48’, 58’ / Τέρι 75’
** Αποβλήθηκε ο Ντέκο στο 81’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η βαθμολογία:
Τσέλσι 7
Ρόμα 6
Μπορντό 6
Κλουζ 4

Επόμενη αγωνιστική (26/11):
Μπορντό – Τσέλσι
Κλουζ - Ρόμα

Group B

Anorthosis –Inter 3-3
Μπαρντόν 31’, Παναγή 45’+1’, Φρούσος 50’ / Μπαλοτέλι 13’, Ματεράτσι 44’, Κρουζ 80’

Werder – Panathinaikos 0-3
Μάντζιος 58’, Καραγκούνης70’, Τζιόλης 83’

Η βαθμολογία:
Ίντερ 8
Ανόρθωση 5
Παναθηναϊκός 4
Βέρντερ 3

Επόμενη αγωνιστική (26/11):
Ίντερ – Παναθηναϊκός
Ανόρθωση - Βέρντερ

Group C

Sporting – Sackhtar 1-0
Ντερλέι 73’

Barcelona – Basel 1-1
Μέσι 62’ / Ντερντιγιόκ 82’

Η βαθμολογία:
Μπαρτσελόνα 10
Σπόρτινγκ 9
Σαχτάρ 3
Βασιλεία 1

Επόμενη αγωνιστική (26/11):
Σαχτάρ – Βασιλεία
Σπόρτινγκ - Μπαρτσελόνα

Group D

Liverpool – Athletico 1-1
Τζέραρντ 90’+5’ / Μάξι 37’

Marseille– PSV Eindhoven 3-0
Κονέ 30’, Νιανγκ 63’, 71’

Η βαθμολογία:
Ατλέτικο 8
Λίβερπουλ 8
Μαρσέιγ 3
Αϊντχόφεν 3

Επόμενη αγωνιστική (26/11):
Ατλέτικο – Αϊντχόφεν
Λίβερπουλ - Μαρσέιγ

Η "Κυρία" τρέλανε την Ευρώπη! ΑΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ


Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η Ανόρθωση έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ, γύρισε και προηγήθηκε με 3-2, όμως ισοφαρίστηκε στο 81' από τον Κρουζ.

Ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν είχαν φανταστεί οι οπαδοί της Ανόρθωσης, την επιτυχία της ομάδας τους στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά τη Ραπίντ, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και η Ίντερ έφυγε με με τρία γκολ εις βάρος της από την έδρα της "Κυρίας" με την κυπριακή ομάδα, να φαντάζει ικανή να πάρει την πρόκριση ακόμα και στους "16" της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Τιμούρ Κετσμπάγια, η οποία αγωνίστηκε με τρείς σημαντικότατες απουσίες (Δέλλας, Νικολάου, Σάβιο) δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το παιχνίδι καθώς έμεινε πίσω στο σκορ, μόλις στο 13ο λεπτό όταν ο Ιμπραΐμοβιτς εκτέλεσε με πολύ δύναμη ένα φάουλ από τα 30 μέτρα, ο Μπεκιάι δεν κατάφερε να μπλοκάρει και ο επερχόμενος Μπαλοτέλι, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η απάντηση για την γηπεδούχο, ήρθε στο 31', όταν έπειτα από σέντρα προς την περιοχή της Ίντερ Μπουρντίσο και Σέζαρ μπερδεύτηκαν με τον πρώτο να στρώνει ουσιαστικά την μπάλα στον Μπαρντόν, που δεν αστόχησε σε κενό τέρμα. Στο 43ο λεπτό, ο Τιμούρ Κετσμπάγια αναγκάστηκε να σπαταλήσει μία από τις αλλαγές του, όταν ο Πάουλο Κόστα αποχώρησε τραυματίας με τον Παναγή να παίρνει τη θέση του.

Ένα λεπτό αργότερα, ένα κόρνερ έφερε την μπάλα στην περιοχή της Ανόρθωσης, ο Μάρκο Ματεράτσι σηκώθηκε ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά, νίκησε τον Μπεκιάι, για το 2-1. Δεν πρόλαβαν καλά-καλά να πανηγυρίσουν οι ποδοσφαιριστές της Ίντερ, όταν ένα άλλο κόρνερ αυτή τη φορά για την Ανόρθωση έφερε και πάλι σύγχυση στην άμυνα της Ίντερ, με τον νεοεισελθόντα Παναγή να γράφει με κεφαλιά το 2-2.

Με την έναρξη κιόλας της επανάληψης, το όνειρο έμοιαζε να γίνεται όλο και καλύτερο για τους γηπεδούχους, οι οποίοι ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 50ό λεπτό, όταν ο Μπαρντόν σέντραρε από δεξιά, ο Μπουρντίσο για μια ακόμα φορά δεν κατάφερε να καθαρίσει τη φάση και ο Νίκος Φρούσος χωρίς να δυσκολευτεί έγραψε το 3-2.

Δυστυχώς, για την κυπριακή ομάδα, η Ίντερ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 81ο λεπτό, όταν ο Μπαλοτέλι σέντραρε και ο Κρουζ μπήκε στην πορεία της μπάλας για να διαμορφώσει το τελικό 3-3.

Οι συνθέσεις

Ανόρθωση (Τιμούρ Κετσπάγια): Μπεκιάι, Γεωργίου, Κατσαβάκης, Κωνσταντίνου, Λεϊβακαμπέσι, Πάουλο Κόστα (43΄ Παναγή), Μπαρντόν (78΄ Οτσόκολιτς), Ντομπρασίνοβιτς, Λαμπαν, Ταχέρ, Φρούσος (63΄ Σκοπελίτης)

Ίντερ (Ζοζέ Μουρίνιο): Ζούλιο Σέζαρ, Μαϊκόν, Μπουρντίσο (58΄ Βιεϊρά), Ματεράτσι, Ζανέτι, Μαντσίνι (58΄ Μάξουελ), Στάνκοβιτς (58΄ Κρους), Καμπιάσο, Κουαρέσμα, Μπαλοτέλι, Ιμπραϊμοβιτς

0-1


1-1


1-2


2-2



3-2



3-3



SPORTS24