Τρίτη, Σεπτεμβρίου 30, 2008

Μάχη Ολυμπιακού-Άρσεναλ για Ντεντίνιο


Η μετεγγραφική νίκη του Ολυμπιακού στην υπόθεση Ντιόγο φαίνεται ότι αποτέλεσε το πρελούδιο της κόντρας των πρωταθλητών με την Άρσεναλ, η οποία είχε ενδιαφερθεί σφόδρα για τον πρώην επιθετικό της Πορτουγκέζα.

Το νέο επεισόδιο της μετεγγραφικής διελκυστίνδας μεταξύ των 2 ομάδων φέρει το όνομα του 19χρονου επιθετικού Ντεντίνιο.

Ο φορ της Κορίνθιανς, το όνομα του οποίου έχει γραφεί στον ελληνικό τύπο ως ένας εκ των πόθων του Ανδρέα Νινιάδη, αποτελεί τον τελευταίο πειρασμό του Αρσέν Βενγκέρ, όπως αποκαλύπτουν δημοσιεύματα στην Αγγλία.

Οι "κανονιέρηδες" φαίνεται πως θα υποβάλλουν πρόταση στην «Timão» τον Ιανουάριο για την απόκτηση του Ντεντίνιο, ο οποίος πραγματοποίησε την παρθενική του εμφάνιση με τη βραζιλιάνικη ομάδα το 2007.

Από τότε έχει πετύχει 8 γκολ σε 32 εμφανίσεις και έχει καταφέρει να αιχμαλωτίσει τα πρωτοσέλιδα του βραζιλιάνικου τύπου.

Η πρόταση της Άρσεναλ δεν θα είναι η πρώτη που θα καταφτάσει στο "Εστάντιο Πάρκε Σάο Ζόρζε" καθώς ο Ντεντίνιο απέρριψε πρόταση της Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας, ενώ φαίνεται να καραδοκεί και ο Ολυμπιακός.

Oλυμπιακός: Sold out το ντέρμπι


Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, στο «Γ. Καραϊσκάκης». Όπως έγινε γνωστό τα «μαγικά» χαρτάκια κυριολεκτικά εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες, αφού η διάθεσή τους από τα εκδοτήρια ξεκίνησε σήμερα το πρωί.

Κετσμπάγια: "Μπορούμε να κερδίσουμε"


O Γεωργιανός προπονητής της "Κυρίας" του κυπριακού ποδοσφαίρου δήλωσε:

"Μέσα στην έδρα μας μπορούμε να κερδίσουμε. Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό. Όπως και στη Βρέμη έτσι και τώρα θα περιμένουμε τον αντίπαλό μας. Χρειάζεται υπομονή για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ακόμα και με νίκη τίποτα δεν θα έχει τελειώσει, αφού υπάρχουν μεγάλες ομάδες στον όμιλό μας", είπε ο Κετσμπάγια ενώ όσον αφορά στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας: "Είναι απώλεια για μας που δεν αγωνιζόμαστε στο "Αντώνης Παπαδόπουλος". Ωστόσο και στο ΓΣΠ είχαμε επιτυχίες και το νιώθουμε έδρα.

Για την έως τώρα πορεία της Ανόρθωσης στα ευρωπαϊκά σαλόνια: "Η ευρωπαϊκή πορεία της Ανόρθωσης κάνει καλό στο κυπριακό ποδόσφαιρο γιατί δίνουμε το παράδειγμα και σε άλλες ομάδες να προσπαθήσουν να πετύχουν το ίδιο. Δεν παίρνουμε αποτελέσματα γιατί είμαστε τυχεροί αλλά γιατί το αξίζουμε".

Στην Παλμέιρας ο Ρίμπο από το 2009


Το προτελευταίο σκαλοπάτι στην καριέρα του Ριβάλντο θα είναι η Μπουνιοντκόρ καθώς η εκπεφρασμένη επιθυμία του για να πέσει η αυλαία στην Παλμέιρας φαίνεται ότι θα γίνει πράξη το 2009, όπως παραδέχθηκε ο πρόεδρος της Βραζιλιάνικης ομάδας, Αφόνσο Ντέλα Μόνικα.

"Αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να έλθει στην ομάδα αλλά υπάρχει πιθανότητα έλευσης το επόμενο έτος", αποκάλυψε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον σταθμό "Bandeirantes"!

Ο Ριβάλντο, στο ηλιοβασίλεμα της καριέρας του, στο 36ο έτος της ηλικίας του, έχει ήδη αποφασίσει να αποσυρθεί και όπως τόνισε πριν από μερικούς μήνες, τον Ιούλιο, θέλει η τελευταία φανέλα που θα φορέσει να είναι αυτή της Παλμέιρας.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Παρουσιάστηκε η ομάδα του Ολυμπιακού


Να φτάσει ο Ολυμπιακός στην κορυφή και των τριών διοργανώσεων στις οποίες συμμετέχει, θέλουν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι και των το κρύβουν. Κάθε άλλο, μάλιστα, αφού το δήλωσαν απερίφραστα στα αποκαλυπτήρια της νέας ομάδας των «ερυθρόλευκων», για τη σεζόν 2008/09. Από την πλευρά του ο τεχνικός των Πειραιωτών, Παναγιώτης Γιαννάκης, τόνισε ότι είναι ευλογία να συνεργάζεσαι με τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο, που έχουν ως όνειρο να φτάσει η ομάδα στην κορυφή και να παραμείνει εκεί για πολλά χρόνια.

«Απάντηση τα 8.800 διαρκείας»

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ξεκίνησε τις δηλώσεις του, λέγοντας: «Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια το καλοκαίρι και φτιάξαμε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ο στόχος είναι πάντα οι τρεις τίτλοι. Ταρακούνησαν όλο τον κόσμο οι μεταγραφές που κάναμε».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε για το ιδιοκτησιακό και τα 8800 διαρκείας: «Είναι εκτός θέματος να συζητήσουμε για το ιδιοκτησιακό. Προφανώς έχουν γίνει κάποια πλάνα, αλλά δεν είναι επί του παρόντος.
Τα 8800 διαρκείας είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους θέλουν να παίζουμε κεκλεισμένων των θυρών. Το θέμα είναι να μην γίνονται επεισόδια και να μην παίζουμε σε άδειες κερκίδες».


Από την πλευρά του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ήταν πιο... φειδωλός: «Εύχομαι να γίνει μια χρονιά χωρίς επεισόδια και τραυματισμούς, αλλά με τίτλους. Δηλαδή τα τρία που ζήτησε ο αδελφός μου και τρία ακόμα»!
Γιαννάκης: Ευλογία η συνεργασία με τους Αγγελόπουλους

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, δήλωσε: «Είναι ευλογία να συνεργάζεσαι με τους κ. Αγγελόπουλους, που έχουν όνειρα για την κορυφή και την παραμονή εκεί της ομάδας για πολλά χρόνια. Με υπομονή και προσπάθεια καθημερινή θα καταφέρουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που ο ένας θα συμπληρώνει τον άλλο και θα είναι έτοιμοι να παίζουν από 1’ έως 40’.
Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά χωρίς επεισόδια, με καλό μπάσκετ και όσο μπορούμε περισσότερους τίτλους».

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις των παικτών:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ: «Οι στόχοι παραμένουν ίδιοι όπως κάθε χρόνο... Ακόμα κι όταν η ομάδα δεν είναι σε καλή κατάσταση όπως κάποια στιγμή πέρυσι, οι στόχοι δεν αλλάζουν. Πιστεύω ότι ειδικά φέτος, έτσι όπως έχει φτιαχτεί αυτό το σύνολο, μπορεί να φθάσει πάρα πολύ ψηλά.
Σίγουρα η προετοιμασία στην Εθνική ομάδα και στον Ολυμπιακό ήταν τεράστια εμπειρία και με βοήθησε. Ηταν κάτι πάρα πολύ θετικό και το καλό είναι να συνεχίσω με τον ίδιο ρυθμό και στον Ολυμπιακό.

Αξίζαμε να βρεθούμε φέτος σ’ έναν βατό όμιλο στην Ευρωλίγκα, επειδή κάναμε μια καλή χρονιά πέρυσι. Ατυχήσαμε και δεν πήγαμε στο φάιναλ-φορ. Είναι θετικό ότι οι ομάδες δεν είναι τόσο δυνατές, αλλά θέλει πάρα πολλή προσοχή και να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται στα επίσημα παιχνίδια. Ακόμα κι αν δεν είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση πρέπει να πάρουμε τ’ αποτελέσματα που χρειαζόμαστε, έτσι ώστε να φτάσουμε στην κορύφωση τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο, όταν και θα μπορούμε να παίζουμε καλό μπάσκετ».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Είναι τεράστιες οι διαφορές με πέρυσι, είναι πολύ πιο πλούσιο το υλικό. Είναι τελείως διαφορετική η φιλοσοφία και έχουμε μια καινούρια ομάδα που δουλεύουμε όλοι μαζί. Αλλάξαμε προπονητή στα μέσα της χρονιάς, οπότε τώρα από την αρχή της χρονιάς ξέρουμε τι ζητάμε.
Σίγουρα θέλουμε τίτλους, όχι μόνο για φέτος, αλλά να καταφέρουμε να έχουμε την ίδια δυναμική και να παραμείνουμε στην κορυφή».

ΤΖΟΣ ΤΣΙΛΝΤΡΕΣ: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος απ’ όσα έχω δει μέχρι τώρα και είμαι εξαιρετικά χαρούμενος για την απόφασή μου. Γίνεται καταπληκτική δουλειά στην ομάδα και όλοι με κάνουν να νιώθω άνετα. Με κάνουν να αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου.
Υπάρχουν μεγάλες διαφορές σε σχέση με το ΝΒΑ στο τρόπο παιχνιδιού και χρειάζομαι χρόνο για να συνηθίσω. Είναι άλλος ο ρυθμός, υπάρχει πρόβλημα με τα βήματα και τις επαφές στην άμυνα».

ΓΙΟΤΑΜ ΧΑΛΠΕΡΙΝ: «Πρέπει να παίζουμε συγκεντρωμένα και να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Είμαστε καινούρια ομάδα και θα παίξουμε κόντρα σε ομάδες που είναι μαζί οι παίκτες για πολλά χρόνια. Μας λείπει αυτή τα στιγμή η χημεία αλλά κάθε μέρα που περνά εντός κι εκτός γηπέδων μας βοηθάει πάρα πολύ.

Βρίσκομαι περίπου πέντε ημέρες στην Ελλάδα κι έχω ακούσει περίπου 100 φορές για την κόντρα με τον Παναθηναϊκό! Πρόκειται για μια μεγάλη κόντρα ανάμεσα στις δύο αυτές ομάδες. Δεν θέλω να πω πολλά λόγια γιατί το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι δουλειά. Νομίζω ότι μέχρι τον Ιανουάριο θα βρισκόμαστε στο 90% της απόδοσής μας και η ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη.

Ημουν έξι χρόνια στην Μακάμπι και θα είναι πολύ περίεργα τα πρώτα λεπτά για μένα όταν θα παίξουμε αντίπαλοι. Όμως, μόλις περάσουν τα πρώτα λεπτά θα τα ξεχάσω όλα. Και θα είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος. Σίγουρα πάντως, θα θέλω να τη νικήσω».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ: «Πέρυσι δεν ήταν μόνο ο Ματσιγιάουσκας, ήμασταν 12-13 παίκτες στη ομάδα. Ο Μάτσας σίγουρα μας έλειπε, αλλά φέτος δεν είναι στην ομάδα. Δεν είμαι εγώ αρμόδιος να κρίνω γιατί.
Φέτος ελπίζω να είμαστε όλοι υγιείς και να κάνουμε αυτό που έχουμε κάνει τα δύο προηγούμενα χρόνια και να πάνε όλα καλά».

ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΣΧΟΡΤΣΑΝΙΤΗΣ: «Το θα γίνει μέσα στη χρονιά μόνο ο Θεός το γνωρίζει. Ελπίζω να μην πάθει κανείς κανέναν τραυματισμό.
Ο προπονητής μας ωθεί, μας δίνει νέους ορίζοντες, μας παρουσιάζει νέους τρόπους δουλειάς, προσπαθεί να βοηθά πολύ στον ψυχολογικό τομέα. Εχει δημιουργηθεί ένα κλίμα, τόσο από τον προπονητή όσο και από τους κ.κ. Αγγελόπουλους, που μπορείς να δουλέψεις πολύ ήρεμα.
Το μόνο που θα χρειαστεί από εμάς είναι να δουλεύουμε σκληρά. Υπάρχουν ταλέντο κι ικανότητες».

Κανονικά ο Τζιμπούρ! Κράτησε «κλειστά» χαρτιά ο Δώνης ενόψει Ολυμπιακού


Κανονικά πήρε μέρος στην πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ ο Ραφίκ Τζιμπούρ, την Τρίτη. Ο 24χρονος σέντερ φορ έδειξε να ξεπερνά τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν στο γόνατο τις προηγούμενες ημέρες, κι εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα βρεθεί (τουλάχιστον) στην αποστολή της Ένωσης, για το ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής, εναντίον του Ολυμπιακού.

Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός, πάντως, θα υποβληθεί προληπτικά σε μαγνητική τομογραφία, για να ξεπεραστεί κάθε αμφιβολία σχετικά με τις ενοχλήσεις στο γόνατο.

«Κλειστά» χαρτιά

Υπό το βλέμμα των εκπροσώπων του Τύπου πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση των «κιτρινόμαυρων». Για αυτό το λόγο ο Γιώργος Δώνης δε θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του, αφού δεν έδειξε τποιους παίκτες προτίθεται να χρησιμοποιήσει εναντίον του Ολυμπιακού, κάτι βέβαια που αναμένεται να κάνει τις επόμενες ημέρες.

O Βασσάρας στο "Καραϊσκάκη"


Ο Κύρος Βασσάρας του συνδέσμου Θεσσαλονίκης θα διευθύνει το ντέρμπι της πέμπτης αγωνιστικής στο γήπεδο "Καραϊσκάκη"ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Βοηθοί του θα είναι οι Γενναίος του συνδέσμου Αθήνας και ο Σαραϊδάρης του συνδέσμου Θεσσαλονίκης, τέταρτος διαιτητής ο Κατσιδώνης του συνδέσμου Δωδεκανήσου και παρατηρητής ο Ντάουλας του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας.Yπενθυμίζεται ότι ο Κύρος Βασσάρας ήταν διαιτητής και στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Συνέχισαν και σήμερα το ατομικό τους πρόγραμμα Γκαλέτι και Λεονάρντο


Την προετοιμασία τους για την επαναληπτική αναμέτρηση με την Νόρτζελαντ για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ συνέχισαν κανονικά και σήμερα οι «ερυθρόλευκοι», με μία πρωινή προπόνηση.

Οι Γκαλέτι και Λεονάρντο δεν μπήκαν τελικά σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, όπως ήταν προγραμματισμένο, καθώς προτιμήθηκε να ακολουθήσουν για ακόμη μία μέρα το ατομικό τους πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Από εκεί και πέρα, ο Στολτίδης έκανε ατομικό πρόγραμμα, που περιελάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο, ενώ ο Ντουντού έκανε θεραπεία και τρέξιμο στο γήπεδο. Απών από τη σημερινή προπόνηση ήταν ο Πατσατζόγλου, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Εκτός από τον «Ιέρο», οι τέσσερις προαναφερθέντες αναμένεται να ξεκινήσουν προπονήσεις αύριο ή το αργότερο την Πέμπτη, πράγμα που σημαίνει πως δεν θα συμπεριληφθούν στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε για τον αγώνα με τη Νόρτζελαντ. Ωστόσο, θα είναι πανέτοιμοι για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.

Αύριο (01/10) οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στις 10.30.

Έφτασε στην Κύπρο ο Παναθαναϊκός

Από την πλαϊνή έξοδο του αεροδρομίου και όχι από το χώρο αφίξεων, βγήκε λίγο μετά τις 12:00 η αποστολή του Παναθηναϊκού, απογοητεύοντας τους φίλους της ομάδας που τους περίμεναν στη Λάρνακα. Άπραγοι έφυγαν από το αεροδρόμιο και οι δημοσιογράφοι που περίμεναν τον Παναθηναϊκό.

Όπως γίνεται κατανοητό, δεν έγινε καμιά δήλωση, με τους "πράσινους" να αρκούνται σε όσο είπαν στους Ελλαδίτες συναδέλφους κατά την αναχώρηση, στο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Στις 18:00 ο Χενκ Τεν Κάτε θα συναντήσει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ μισή ώρα αργότερα θα προπονήσει για τελευταία φορά τους παίκτες του, στο κεντρικό γήπεδο του ΓΣΠ. Στην αποστολή, για ψυχολογικούς λόγους μετέχει και ο τραυματίας Γιώργος Καραγκούνης.

Στην Κύπρο για τη νίκη ο ΠΑΟ


Ο Παναθηναϊκός "πέταξε" για την Κύπρο, όπου θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Οι ποδοσφαιριστές εμφανίστηκαν έτοιμοι για το "διπλό", που θα δώσει στον Παναθηναϊκό την απαραίτητη ώθηση, για κατάληψη της δεύτερης θέσης του ομίλου.

Ζιλμπέρτο Σίλβα: "Είμαστε έτοιμοι για το ματς. Οι τρεις πόντοι είναι πολύ σημαντικοί για εμάς και θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη. Ξέρουμε ότι αυτό το παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Η Ανόρθωση είναι καλή ομάδα, αλλά εμείς πάμε στην Κύπρο για να νικήσουμε. Θα κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψουμε με τους τρεις βαθμούς. Έχουμε την ποιότητα για τη νίκη. Αν νικήσουμε οι πιθανότητες για πρόκριση θα αυξηθούν. Είναι πολύ σημαντικό που ο κόσμος είναι μαζί μας και θα είναι δίπλα μας".

Γιώργος Καραγκούνης: "Είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Έχω την αίσθηση πως αν παίξουμε όπως πρέπει, θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη, η οποία θα είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια. Ευελπιστώ, πως όλα θα πάνε καλά. Δεν έχω κάτι να πω στους συμπαίκτες μου, που πρέπει να κάνουν. Είναι έμπειροι και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά".

Μουν: "Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Έχουμε την ποιότητα για να νικήσουμε και είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε και θα πάρουμε αυτό που θέλουμε. Είναι σημαντικό που θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Θέλω να τους ευχαριστήσω και θα κάνουμε τα πάντα για να τους αποζημιώσουμε. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για τη νίκη".

Δεν σκέφτεται ΑΕΚ ο Βαλβέρδε...


Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, απέφυγε να μιλήσει για τον προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ, εστιάζοντας στο παιχνίδι με τη Νόρτζελαντ για το Κύπελλο UEFA, στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (30/09).

Ο Βάσκος τεχνικός αναφέρθηκε στον αγώνα της Πέμπτης (02/10) με τους Δανούς, ενώ όταν ρωτήθηκε για την αναμέτρηση της Κυριακής με την ομάδα του Γιώργου Δώνη, απέφυγε κάθε σχόλιο. "Γνωρίζω πολύ καλά ότι είναι ένα ντέρμπι, αλλά δεν το σκεφτόμαστε ακόμη. Ξέρουμε πως είχαμε χάσει πέρσι με 4-0 και θέλουμε να νικήσουμε. Θα έχουμε στο πλευρό μας τους οπαδούς, αλλά το ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι μακριά. Προτεραιότητα για μας έχει το ματς με τη Νόρτζελαντ για το Κύπελλο UEFA".

"Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν θα παίξουμε με τη σιγουριά ότι έχουμε προκριθεί, αλλά σαν να αρχίζει το ματς από την αρχή. Ο αγώνας θα είναι διαφορετικός από ό,τι στη Δανία. Εκεί κερδίσαμε 2-0, αλλά δυσκολευτήκαμε. Είναι ένας δύσκολος αγώνας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αναγκαζόμαστε να παίξουμε με αρκετές αλλαγές, αφού έχουμε προβλήματα τραυματισμών. Οι ελλείψεις των Ντουντού και Στολτίδη είναι σημαντικές για μας. Ο αγώνας με τον ΟΦΗ ήταν σκληρός και δεν καταφέραμε να νικήσουμε. Έχω την αίσθηση πως χάσαμε δύο βαθμούς, που έπρεπε να είχαμε πάρει".

Στο Top-100 ο Στολτίδης!

Στο μεταξύ, ο Ιεροκλής Στολτίδης βρίσκεται στη λίστα με τους εκατό καλύτερους 100 της περσινής χρονιάς, σε όλες τις διοργανώσεις, του βιβλίου "Εuropean Football Edition", της UEFA. Μεγάλη τιμή για τον παίκτη του Ολυμπιακού, που πραγματοποίησε εκπληκτική σεζόν, ειδικά στο Champions League.

Στα χέρια τους ο κανονισμός

Στη διάθεση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, είναι ο εσωτερικός κανονισμός της ομάδας. Οι παίκτες θα τον μελετήσουν και έπειτα θα ζητήσουν τις όποιες αλλαγές, για να… πέσουν οι υπογραφές. Τα πριμ πρωταθλήματος είναι ίδια με τα περσινά (15.000 ευρώ η βάση, συν 60 ευρώ το λεπτό συμμετοχής στο πρωτάθλημα), αλλά η διαφορά έχει να κάνει με την Ευρώπη, λόγω της συμμετοχής στο Κύπελλο UEFA. Για πρόκριση επί της Νόρτζελαντ προβλέπεται πριμ 5.000, συν 40 και 50 ευρώ το λεπτό συμμετοχής, το οποίο ανεβαίνει στα 80 ευρώ και αυξάνεται ανά γύρο.