Πέμπτη, Μαΐου 15, 2008

Ο Φλοράν Μαλουντά πάει Λίβερπουλ!


Ο Φλοράν Μαλουντά είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στη Λίβερπουλ. Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της «Sun» την Πέμπτη, οι "ρεντς" έχουν καταθέσει πρόταση 13 εκατομμυρίων ευρώ στους «μπλε» για την απόκτηση του διεθνούς αριστερού μέσου της Τσέλσι.

Από την πλευρά τους, οι Λονδρέζοι ζητούν 18 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη, οπότε η «χρυσή τομή» αναμένεται να βρεθεί κάπου στη μέση.

Εκτός τελικού ο Λούα Λούα!


Χωρίς Λούα Λούα θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στον τελικό Κυπέλλου Hellas Online κόντρα στον Αρη. Ο Αφρικανός επιθετικός υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός αποστολής της σαββατιάτικης αναμέτρησης.
Τί έκανε ο Λούα Λούα; Ο Χοσέ Σεγκούρα παρατήρησε τον παίκτη επειδή ήταν... νωχελικός σε ένα σπριντ. Στη συνέχεια, στο "οικογενειακό διπλό", ο Ισπανός τεχνικός έβαλε με τους αναπληρωματικούς τον Λούα Λούα, ο οποίος σηκώθηκε κι έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο, κατευθυνόμενος στα αποδυτήρια. Ο επιθετικός του πρωταθλητή Ελλάδας ήταν φανερά εκνευρισμένος επειδή ήταν στην ομάδα των αναπληρωματικών και όχι των βασικών, με αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι να στερηθούν των υπηρεσιών ενός σημαντικού ποδοσφαιριστή στον τελικό με τον Άρη.

EURO 2008: Απειλεί με επιθέσεις η Αλ Κάιντα


Τρομοκρατικές επιθέσεις κατά τη διάρκεια του "Euro 2008" που θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα στην Αυστρία και την Ελβετία, σχεδιάζει η Αλ Κάιντα σύμφωνα με όσα δήλωσε ανώτατος αξιωματούχος της ελβετικής αστυνομίας.

"Το Euro 2008 αποτελεί στόχο στον οποίο έχει αναφερθεί το ισλαμικό τρομοκρατικό δίκτυο. Παρακολουθούμε από πολύ κοντά την κατάσταση", δήλωσε πιο χαρακτηριστικά ο Γιουργκ Μπίλερ που στέλεχος της υπηρεσίας ανάλυσης και πρόληψης της ελβετικής ομοσπονδιακής αστυνομίας και πρόσθεσε:"Εχουμε προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο".

Μικρό το ενδεχόμενο περαιτέρω μείωσης της τιμής του PS3 μέσα στο 2008


Δύσκολα θα αποφασίσει η Sony να προβεί σε περαιτέρω αλλαγές στην τιμή του Playstation 3 υποστηρίζουν οικονομικοί αναλυτές, μετά και από τις τελευταίες ανακοινώσεις της εταιρείας για το περασμένο οικονομικό έτος. Ο λόγος είναι η αδυναμία του ιαπωνικού κολοσσού να εξισορροπήσει την απώλεια χρημάτων από τις πωλήσεις του PS3 κάτω του κόστους, παρά τις αυξημένες πωλήσεις σε σχέση με την περσινή χρονιά. Η υπόθεση ήρθε μετά και από πρόσφατο άρθρο του Jack Schofield, αναλυτή τεχνολογίας στην Guardian, ο οποίος υποστήριξε πως η Sony μπορεί να χάνει ως και 260 δολάρια για κάθε Playstation 3 που φεύγει από το ράφι, με τους αναλυτές να θεωρούν πως η εταιρεία ενδιαφέρεται σε αυτό το στάδιο περισσότερο να σιγουρέψει την αύξηση των κερδών παρά την διεύρυνση του μεριδίου της στην αγορά.

πηγή:gamelife.gr

«Χτυπάει» Τσεχ η Μίλαν


Η Μίλαν δεν κινείται μόνο για παίκτες που θα αγωνίζονται στο κέντρο, την άμυνα και την επίθεση, αλλά αναζητά μια καλή λύση για κάτω από τα γκολπόστ. Πρώτη επιλογή είναι ο Πετρ Τσεχ της Τσέλσι. Ο Τσέχος πορτιέρο αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα του Λονδίνου για ένα νέο συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει 90.000 λίρες την εβδομάδα. Όπως αποκαλύπτει η «Corriere dello Sport», η Μίλαν θα καταθέσει πρόταση 30 εκατ. λιρών στον Τσεχ, ο οποίος δεν έχει κλείσει την πόρτα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης.


Δίνει Πουγιόλ για Φαμπρέγκας!


Η επιθυμία της Μπαρτσελόνα να αποκτήσει τον Σεσκ Φαμπρέγκας έχει βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους, ακόμα και για το ενδεχόμενο να παραχωρήσουν στην Αρσεναλ ως αντάλλαγμα τον Κάρλες Πουγιόλ. Η «Daily Star» αποκαλύπτει την επιθυμία του Ισπανού αμυντικού να αποχωρήσει από το «Καμπ Νου», φέρνοντας ως παράδειγμα τις συζητήσεις που έχει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Έχω συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα και θα σκεφτώ όλα τα ενδεχόμενα το καλοκαίρι. Περιμένω καλά νέα. Ελπίζω να μείνω, αλλά θα δούμε», δήλωσε ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα».

Ο Κασναφέρης στην Ξάνθη!


Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη θα είναι το τελευταίο παιχνίδι που θα «σφυρίξει» ο Γιώργος Κασναφέρης στην 23ετή «διαδρομή» του στα ελληνικά αλλά και στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Ο διεθνής διαιτητής δεν θα μείνει ούτε μία μέρα μακριά από το ποδόσφαιρο, αφού όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΠΑΕ SKODA Ξάνθη, αμέσως μετά τη λήξη του συγκεκριμένου αγώνα θα αναλάβει χρέη team manager στην ακριτική ομάδα. Ο διαιτητής του ΣΔΠ Αθηνών, με επιστολή που απέστειλε σήμερα προς τον πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ, Γιώργο Ψυχομάνη, ενημερώνει για την αποχώρησή του.

Ο Κούπερ στο στόχαστρο του Ολυμπιακού!


Ο Βαλβέρδε υψώνει απροσπέλαστα εμπόδια και δηλώνει πως θα παραμείνει στην Εσπανιόλ! Και ο Ολυμπιακός; Στρέφει, όπως είναι λογικό, σε άλλες λύσεις το βλέμμα του για να καλύψει το κενό του νέου προπονητή. Ποιον έχουν βάλει στο μάτι οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι μετρούν αντίστροφα για τον τελικό κυπέλλου με τον Αρη; Τον Εκτόρ Ραούλ Κούπερ που πρόσφατα έφυγε από την ιταλική Πάρμα!

Ο Αργεντίνος τεχνικός είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό και παλιότερα, ωστόσο οι επαφές που έγιναν τότε, κατέληξαν σε αδιέξοδο. Αρκετοί στον Πειραιά θεωρούν τον Κούπερ ως πολύ καλή περίπτωση για τη θέση του προπονητή της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ενδιαφέρον υπάρχει και για τους Μανθάνο της Μαγιόρκα, Καπαρός της Μπιλμπάο, ενώ πάντα στη λίστα παραμένουν οι Λίνεν και Τερίμ.

Φουλ για Ντούσκο ο ΠΑΟ!


Τα πλέι οφ ολοκληρώθηκαν, η κούρσα του προπονητή μόλις ξεκίνησε! Και φυσικά έχει ακλόνητο φαβορί που δεν είναι άλλο από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς! Ο Ζοσέ Πεσέιρο αποτελεί παρελθόν και ο Παναθηναϊκός -που εξασφάλισε τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ- εκτός από το πολυμετοχικό σχήμα, αναζητά και τον κατάλληλο καπετάνιο για την τεχνική ηγεσία.Ο Ντούσκο αρέσει, απασχολεί και ενδιαφέρει τους «πράσινους» που είναι έτοιμοι να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα, προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Η νέα σεζόν θα αποτελέσει ορόσημο για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα αλλάξει διοικητική οντότητα (ενιαίος και αδιαίρετος), φιλοδοξώντας παράλληλα να φτάσει στην κορυφή της Σούπερ Λίγκα και στις γνώριμες ευρωπαϊκές πορείες.