Τετάρτη, Μαΐου 26, 2010

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μουρίνιο ανακοινώθηκε από τον Φ.Πέρεζ !

Τον Ζοζέ Μουρίνιο ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ, μετά τη σύγκλιση του Διοικητικού Συμβουλίου του ισπανικού συλλόγου.

"Το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να διακόψει το συμβόλαιο του Μανουέλ Πελεγκρίνι με την Ρεάλ Μαδρίτης και να προσλάβει τον Πορτογάλο τεχνικό, Ζοσέ Μουρίνιο", ανέφερε ο πρόεδρος του συλλόγου της Μαδρίτης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα παίρνει 10.000.000 ευρώ το χρόνο.

Σενάριο για Νοβίτσκι και Ολυμπιακό ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανάμεσα στους 4 πιθανούς προορισμούς για τον Ντιρκ Νοβίτσκι, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από το Ντάλας, θέλουν τα ξένα ΜΜΕ τον Ολυμπιακό

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "ballineurope.com", ο Γερμανός σούπερ σταρ σκέφτεται σοβαρά το αν το επόμενο βήμα του είναι σε ομάδα του ΝΒΑ ή σε κάποια της Ευρώπης...


Ο 32χρονος, ο οποίος είχε στο ενεργητικό του φέτος με την φανέλα του Ντάλας 25 πόντους σε 37,5 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, ψάχνει να βρει στην αγορά μία ομάδα που θα του προσφέρει ούτε λίγο ούτε πολύ 96.2 εκατομμύρια δολάρια για τέσσερα χρόνια.

Κάπου εκεί έρχεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος μαζί με τους Φίνιξ Σανς, Μπόστον Σέλτικς και Κλίβελαντ Καβαλίερς είναι οι βασικοί υποψήφιοι για να συνεχίσει την καριέρα του ο Γερμανός άσος.

Η αναφορά στον Θρύλο γίνεται, ελέω των αδελφών Αγγελόπουλων, τους οποίους όπως σημειώνεται στο εν λόγω ρεπορτάζ ουδείς μπορεί να τους υποτιμήσει, καθώς έχουν αποδείξει ότι μπορούν να έχουν στην ομάδα του Πειραιά μεγάλους παίκτες.

Επίσης, στέκονται στην γενικότερη κρίση που επικρατεί σε παγκόσμιο επίπεδο, θέλοντας να τονίσουν, ότι έτσι αυξάνονται ακόμα περισσότερο οι πιθανότητες για να κάνουν το... μπαμ, οι ισχυροί άνδρες των ερυθρολεύκων με την απόκτηση κάποιου σούπερ σταρ από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Nα σημειώσουμε ότι πρόκειται για ένα τρελό σενάριο, καθώς οι οικονομικές αξιώσεις του Γερμανού, αν μη τι άλλο προκαλούν... ζαλάδα.

πηγή: redplanet.gr






Απροετοίμαστο βρίσκει τον Σηφάκη το Μουντιάλ

Οι σημερινές εξετάσεις του Μιχάλη Σηφάκη επιβεβαίωσαν τις χθεσινές εκτιμήσεις περί θλάσης στον πλατύ ραχιαίο, γεγονός που τον κρατάει εκτός προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο Νοτίου Αφρικής.

Παρόλαυτα, εκτός απροόπτου κατά την αποθεραπεία του, ο 26χρονος γκολκίπερ θα δώσει το παρόν στην πρεμιέρα του Μουντιάλ και θα μπορέσει να τεθεί στη διαθεσιμότητα του Ότο Ρεχάγκελ

«Αετός» ο Σηφάκης...

Δημοσιεύματα του πορτογαλικού Τύπου αλλά και δηλώσεις του μάνατζερ του Μιχάλη Σηφάκη, μιλούν και επιβεβαιώνουν, αντίστοιχα, για ενδιαφέρον της Μπενφίκα να αποκτήσει τον τερματοφύλακα του Άρη.

Συγκεκριμένα, οι «αετοί» επιθυμούν να φέρουν στη Λισσαβόνα έναν ακόμη τερματοφύλακα που θα πλαισιώνει τον Ζούλιο Σέζαρ, με τον Σηφάκη να βρίσκεται ψηλά στη λίστα προτίμησης.

Το δημοσίευμα αναφέρει, μάλιστα, ότι η Μπενφίκα γνωρίζει τη ρήτρα (3 εκ. ευρώ) που δεσμεύει τον Κρητικό πορτιέρο, αλλά εκτιμά ότι η μεταγραφή μπορεί να κλείσει στο ποσό των 1,5-2 εκ. ευρώ.

Προς επιβεβαίωση των όσων γράφονται έρχονται οι δηλώσεις του μάνατζερ του παίκτη, Παύλου Τοπίδη, στην “O Jogo”: «Ο Σηφάκης έχει όντως προταθεί και περιμένουμε μια απάντηση από την πορτογαλική ομάδα. Δεν γνωρίζουμε πότε θα την έχουμε, αν και η Μπενφίκα γνωρίζει όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει αυτή η μεταγραφή. Η πιθανότητα να αγωνιστεί στην πρωταθλήτρια Πορτογαλίας τον ικανοποιεί και έχει πάρει όλες τις πληροφορίες από τον συμπαίκτη του στην Εθνική, Κώστα Κατσουράνη».

To κλάμα των Μουρίνιο-Ματεράτσι (ΒΙΝΤΕΟ)