Παρασκευή, Ιουνίου 05, 2009

Τσίλντρες: Θέλω να εξαντλήσω το συμβόλαιο μου!


Την επιθυμία του να αγωνίζεται και τη νέα περίοδο στον Ολυμπιακό εξέφρασε για ακόμα μία φορά ο Τζος Τσίλντρες, ο οποίος παρευρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε εκδήλωση που διοργάνωσε μια από τις χορηγούς εταιρείες των Πειραιωτών σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι.

Ο Αμερικανός άσος των «ερυθρολεύκων» μίλησε επίσης και για τον Άντονι Πάρκερ, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού.

«Θα συζητήσω με τον πρόεδρο και θα αποφασίσουμε. Θέλω, όμως, να μείνω. Αυτό είναι το πλάνο που έχω στο μυαλό μου. Επιθυμώ να εξαντλήσω το συμβόλαιο μου, αφού έμεινα ικανοποιημένος από το επίπεδο του μπάσκετ σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα», δήλωσε αναφορικά με τον μέλλον του ο Τζος Τσίλντρες, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε και για παίκτη θα ήθελε να φέρει από το ΝΒΑ στον Ολυμπιακό.

Ο «Τσίλι» ήταν ξεκάθαρος και τόνισε ότι επιθυμεί για συμπαίκτη του τον Μάρβιν Ουίλιαμς, τον 23χρονο φόργουορντ των Ατλάντα Χοκς, με τον οποίο έχουν υπάρξει και συμπαίκτες.

Στην συνέχεια από τον Τσίλντρες ζητήθηκε να κάνει ένα σχόλιο και για τον Άντονι Πάρκερ, ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού. «Πρόκειται για έναν σπουδαίο παίκτη με πολύ ταλέντο και ευρωπαϊκή εμπειρία. Μακάρι να ερχόταν στον Ολυμπιακό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άσος των Πειραιωτών.

Άρης: Αποθεώθηκε ο Λεάντρο Γκρασιάν

Ο Λεάντρο Γκρασιάν... προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" όπου χιλιάδες φίλαθλοι του Άρη είχαν συρρεύσει προκειμένου να τον αποθεώσουν.

Το σπουδαίο μεταγραφικό απόκτημα των "κιτρίνων" πάτησε Ελλάδα το απόγευμα της Παρασκευής και οι "εκστασιασμένοι" φίλοι του Άρη του επεφύλαξαν αποθεωτική υποδοχή.

Ο Αργεντινός μέσος με το που έκανε την εμφάνισή του κυριολεκτικά πνίγηκε στις αγκαλιές των οπαδών που είχαν σπεύσει για να τον υποδεχθούν.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, συνοδευόμενος από τον Γιάννη Κόντη, δήλωσε με έκπληξη: "Δεν έχω ξαναδεί αυτήν την υποδοχή και θέλω να ανταποδώσω την μεγάλη αγάπη του κόσμου με τον καλύτερο τρόπο.

Δεν περίμενα να δω αυτήν την εικόνα. Είναι κάτι που με κάνει πολύ υπερήφανο. Θέλω να δώσω μεγάλη χαρά σε αυτόν τον κόσμο μέσα στο γήπεδο.

Βασικός μου στόχος είναι να παίξω την μπάλα που ξέρω. Να βοηθήσω την ομάδα και να κάνω τους οπαδούς περήφανους
".

Ο Γκρασιάν αναμένεται το πρωί του Σαββάτου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αμέσως μετά να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσφέρει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ζιντάν: Έχει υπογράψει ο Κακά...

O Ζιντάν τόλμησε και είπε ότι ο Κακά έχει είδη υπογράψει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γάλλος
έχει αναλάβει καθήκοντα προεδρικού συμβούλου μετά την ανάληψη της προεδρίας της Ρεάλ Μαδρίτης από τον Φλορεντίνο Πέρεθ και σύμφωνα με τους ειδικούς έχει διαδραματίσει ρόλο-κλειδί στην μεταγραφή του Βραζιλιάνου άσου στους «μερένχες». Ο Ζιντάν αποκάλυψε πως ο Κακά έχει ήδη υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στην «βασίλισσα» την στιγμή που ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι υποστηρίζει πως η ανακοίνωση για το μέλλον του Κακά στην Μίλαν θα εκδοθεί την Δευτέρα...

«Ο Κακά έχει ήδη υπογράψει», απάντησε εμμέσως ο «Ζιζού», συμπληρώνοντας πως δεν θα τον πείραζε καθόλου αν ο Ρικάρντο Κακά αποφάσιζε να φορέσει την φανέλα με το νούμερο «5» στο πίσω μέρος. O Ζιντάν, άλλωστε, ήταν αυτός που... λανσάρισε αρχικά αυτό το νούμερο στην «βασίλισσα» αφού όταν έφτασε στην Μαδρίτη, το «10» το καλό ήταν καπαρωμένο από τον Λουίς Φίγκο.

«Θα ήμουν χαρούμενος αν έπαιρνε το δικό μου νούμερο. Δεν θα ζήλευα καθόλου αν φορούσε το 5», σχολίασε σχετικά.

Ίντερ: 80.000.000 ευρώ η τιμή του Ιμπραΐμοβιτς !

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Σουηδού σούπερ σταρ προκειμένου να συνθέσει ένα δίδυμο-φωτιά με τον Λιονέλ Μέσι, και μετά τη συνάντηση των Μοράτι-Λαπόρτα το βράδυ της Πέμπτης σε ξενοδοχείο της Βαρκελώνης, γνωστοποιήθηκε πως οι δύο πλευρές αναζητούν τη "χρυσή τομή" για να γίνει η μετακόμιση του παίκτη στο "Καμπ Νόου".

Όπως αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset.it", ο ιδιοκτήτης της Ίντερ πήρε το "OK" από τον Ζοσέ Μουρίνιο για να παραχωρήσει τον παίκτη, όμως εμφανίστηκε διατεθειμένος να κάνει σκληρά παζάρια με τους "μπλαουγκράνα", αξιώνοντας το ποσό των 80.000.000 ευρώ για να αποχωριστεί το "βαρύ πυροβολικό" της επίθεσης των "νερατζούρι".

Η ίδια πηγή αναφέρει επίσης πως σε περίπτωση που η Μπαρτσελόνα δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε αυτά τα οικονομικά νούμερα, η Ίντερ είναι διατεθειμένη να "κατεβάσει" την τιμή στα 50.000.000 σε περίπτωση που συμπεριληφθεί στα ανταλλάγματα και ο Σάμουελ Ετό, ενώ το κόστος της μεταγραφής θα πέσει στα 60.000.000 ευρώ αν οι "μπλαουγκράνα" δεχτούν να δώσουν τον Γιάγια Τουρέ.

Oλυμπιακός: Ξανά στο προσκήνιο ο Αλμιρόν

Το όνομα του Σέρχιο Αλμιρόν επανέφερε στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού χθεσινό δημοσίευμα της «Gazzeta dello Sport», που ανέφερε ότι ο Αργεντινός άσος απασχολεί ξανά τους «ερυθρόλευκους».

Ο 29χρονος χαφ της Γιουβέντους, που φέτος αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού σε Μονακό και Φιορεντίνα, είχε απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τους Πειραιώτες, χωρίς να «προχωρήσει» η περίπτωσή του. Στο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά και στο ενδιαφέρον των Σαμπντόρια και ΤΣΣΚΑ Μόσχας να τον αποκτήσουν, με τους νταμπλούχους, πάντως, να έχουν το όνομα του στη λίστα με τους υποψήφιους ανασταλτικούς μέσους.

ΑΕΚ: Επίσημη πρόταση στον Μάκο

Η Ένωση κατέθεσε πρόταση στον Πανιώνιο ύψους 750.000 συν ένα ποσοστό μεταπώλησης και όπως όλα δείχνουν ο Γρηγόρης Μάκος θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Η ΠΑΕ έκανε επίσημη πρόταση στους «κυανέρυθρους» την ώρα που οι συζητήσεις με την Μόναχο 1860 πέφτουν στο κενό. Ο Μάκος έχει εκφράσει την επιθυμία να μείνει στην Ελλάδα και να μετακομίσει στην ΑΕΚ αλλά όπως φαίνεται η Γερμανική ομάδα δεν μπορεί να ικανοποιήσει ούτε την διοίκηση του Πανιωνίου.