Τετάρτη, Ιουνίου 25, 2008

Aνακοινώθηκε ο Χαλπερίν


Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: "Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο Γιοτάμ Χαλπερίν θα φορά την "ερυθρόλευκη" φανέλα για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του".

Ο 24χρονος γκαρντ στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε: "Το ήξερα ότι κάποια μέρα θα παίξω γι αυτή την ομάδα. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα".

Στον γ' γύρο του Γουίμπλεντον ο Παγδατής


Με τον πιο άνετο τρόπο προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Wimbledon ο Μάρκος Παγδατής.
Ο πρωταθλητής μας, νούμερο 25 στην παγκόσμια κατάταξη, επικράτησε του Τόμας Γιόχανσον (Νο63) με 3-0 σετ (6-4, 6-4, 6-4) και πέρασε στη φάση των "32", όπου πλέον (σ.σ. πιθανότατα την Παρασκευή) θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Τόμας Μπελούτσι (Βραζιλία, Νο68) και τον Σίμον Στάντλερ (Γερμανία, Νο172).

Οριστικά στην Τσέλσι ο Ντέκο


Η Τσέλσι θα είναι οριστικά ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Ντέκο, καθώς τις επόμενες ημέρες θα ταξιδέψει στο Λονδίνο ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου-αλλά πολιτογραφημένου Πορτογάλου- ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα για να οριστικοποιήσει τη συμφωνία.

Ο 30χρονος άσος είχε πρόταση και από την Ίντερ, αλλά η πρόσληψη του Λουίς Φελίπε Σκολάρι ως προπονητή της Τσέλσι, άνοιξε το δρόμο για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Ο Ντέκο θα πάρει τη θέση του Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και στην Ίντερ.

Hμιτελικά : ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ























Γερμανία
και Τουρκία θα παλέψουν απόψε Τετάρτη με όλες τους τις δυνάμεις στον πρώτο ημιτελικό, που θα διεξαχθεί στο "Σεντ Τζέικομπς Παρκ" της Βασιλείας (21:45), με έπαθλο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες δηλώνουν έτοιμες για τη μεγάλη μάχη, στην οποία θεωρούνται οι Γερμανοί το φαβορί, λόγω και των πολλών αγωνιστικών προβλημάτων της τουρκικής ομάδας. Η Γερμανία έφθασε στα ημιτελικά αφού απέκλεισε στα προημιτελικά την Πορτογαλία, ενώ η Τουρκία επικράτησε της Κροατίας.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Γερμανία (Γιοακίμ Λεβ): Λέμαν, Φρίντριχ, Μερτεσάκερ, Μέτσελντερ, Λαμ, Σβαϊστάνγκερ, Ρόλφες, Μπάλακ, Χίτζλσπέργκερ, Ποντόλσκι, Κλόζε.

Τουρκία (Φατίχ Τερίμ): Ρουστού, Αλτιντόπ, Μποράλ, Ζαν, Μπαλτά, Σαριόλου, Καραντενίζ, Τοπάλ, Αουρέλιο, Καζίμ, Σεντούρκ.


Πρόταση 85εκ.ευρώ για τον Ρονάλντο


Πρόταση ύψους 85 εκατομμυρίων ευρώ, έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με τον ισπανικό τύπο.

Ο πρόεδρος της "Βασίλισσας" είχε τονίσει ότι οι μαδριλένοι δεν πρόκειται να κάνουν πρόταση μεγαλύτερη από 100 εκ. ευρώ και φαίνεται πως πλέον πως όρισαν συγκεκριμένη τιμή και η Μαντσεστερ δύσκολα θα αρνηθεί.

Θετικός σε ινδική κάνναβη ο Γουντς!


O Κούιντελ Γουντς βρέθηκε θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης σε έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε κατά την διάρκεια των τελικών με τον ΠΑΟ.

Ο Γουντς θα τιμωρηθεί όπως όλα δείχνουν με αποκλεισμό 20 ημερών εώς 2 μηνών και με χρηματικό πρόστιμο κάτι που μπορεί να συμβεί και με τους ερυθρολεύκους.

Ο Αμερικανός πάντως δύσκολα θα μείνει στον Πειραιά καθώς ο Ολυμπιακός ψάχνει τον αντικαταστάτη του έχοντας μάλιστα καταθέσει πρόταση στον Άντονι Πάρκερ των Τορόντο Ράπτορς.

Πρόταση από Αγγλία για Λούα Λούα


Κάτοικος Αγγλίας ενδέχεται να ξαναγίνει ο Λούα Λούα, καθώς σύμφωνα με νέες πληροφορίες, στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός έφτασε φαξ με πρόταση από σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ. Εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους» ο Λούα Λούα, που προβλημάτισε στη διάρκεια της σεζόν με τη συμπεριφορά του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση δεν είναι το ίδιο συμφέρουσα οικονομικά για τον Ολυμπιακό, όσο αυτή της ομάδας του Κατάρ, παρόλα αυτά τα χρήματα είναι ικανοποιητικά και για τις δύο πλευρές.

«Καταπράσινος» ο Μάτος, το 100% των δικαιωμάτων του ο ΠΑΟ


Ευτυχή κατάληξη είχε ένα θέμα που απασχόλησε πολύ τους φίλους του Παναθηναϊκού, αυτό της παραμονής του Μαρσέλο Μάτος. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών επικυρώθηκε, με τους «πράσινους» να καταβάλουν στον Πίνι Ζάχαβι 3,8 εκ. ευρώ και να κάνουν δικό τους Βραζιλιάνο, καθώς πλέον είναι κάτοχοι του 100% των δικαιωμάτων του!

Ντούντα, Όσκαρ, Ντούσερ για Θρύλο!


Δόθηκαν από την ΠΑΕ τα 3 ονόματα τα οποία απασχολούν και είναι οι στόχοι του Ολυμπιακού. Οι 3 εκλεκτοί είναι: Ο Ντούντα , ο Όσκαρ και ο Ντούσερ.

Έκλεισε ο Ντούντα

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Σεβίλλη ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα τόσο με τους Ανδαλουσιανούς, όσο και με τον Ντούντα και πλέον απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η σπουδαία μεταγραφή.

Ο Ντούντα ή Σέρχιο Πάουλο Μπαρμπόσα Βαλέντε όπως είναι το πλήρες όνομά του γεννήθηκε στις 27 Ιουνίου του 1980 στο Οπόρτο, αγωνίζεται στην Σεβίλλη.
Είναι από τους πιο τεχνικούς παίκτες της Πριμέρα Ντιβισιόν, έχοντας πολύ καλή σέντρα και στημενά.

Ο Ντούσερ που είχε ακουστεί τα περασμένα χρόνια τόσο για λογαριασμό του Ολυμπιακού, όσο και του Παναθηναϊκού έχει γεννηθεί στις 22 Μαρτίου του 1979 και αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού χαφ. Είναι γνωστός για την δυναμική του παρουσία στην μεσαία γραμμή. Η φάση που έχει σημαδέψει την καριέρα του είναι το σκληρό του μαρκάρισμα πάνω στον Ντέιβιντ Μπέκαμ που είχε ως αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του ο Άγγλος διεθνής.

Ο Όσκαρ Γκονζάλες Μάρκος έχει γεννηθεί στις 12 Νοεμβρίου του 1982 στην Σαλαμάνκα και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ρεάλ Βαγιαδολίδ, κάνοντας ντεμπούτο στην αναμέτρηση της Μπιλμπό στις 14 Οκτωβρίου το 2001 (4-1 νίκησε η Βαγιαδολίδ). Καθιερώθηκε στην ομάδα τη σεζόν 2002-03 ενώ την επόμενη σεζόν (2004) πήρε μεταγραφή για την Σαραγόσα και ήταν από τα βασικά της στελέχη.

Ο Ντούντα εν δράσει



Ο Ντούσερ εν δράσει


Ο Όσκαρ εν δράσει

Συμφώνησε με Ντριου Νίκολας Ο ΠΑΟ

Ο Ντριού Νίκολας αποτελεί το νέο πρόσωπο στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Αμερικανός γκαρντ (1.93, 1981), ο οποίος αναμένεται να αντικαταστήσει τον Κένεντι Ουίνστον, συμφώνησε με τους «πράσινους» για τα επόμενα δύο χρόνια και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του.

Επέστρεψε στην Ίντερ ο Αντριάνο


Στο ιταλικό πρωτάθλημα και στην Ίντερ επέστρεψε ο Αντριάνο.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής επιθετικός, ο οποίος τους τελευταίους έξι μήνες αγωνίστηκε με τη μορφή του δανεισμού στη Σάο Πάολο, πέρασε μια μακρά περίοδο ντεφορμαρίσματος, ωστόσο ξαναβρήκε τον εαυτό του, καθώς πέτυχε έξι από τα εννέα τέρματα της ομάδας του στο Κόπα Λιμπερταδόρες, με αποτέλεσμα να κληθεί και πάλι στην Εθνική ομάδα.