Δευτέρα, Ιανουαρίου 05, 2009

Και η Σέλτικ για Τοροσίδη


Το ενδιαφέρον της Σέλτικ για την απόκτηση του Βασίλη Τοροσίδη, αποκάλυψε με δημοσίευμά της η αγγλική εφημερίδα «Sun».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το οποίο επικαλείται και ελληνικές πηγές, ο τεχνικός των «καθολικών», Γκόρντον Στράχαν, παρακολουθεί τον νεαρό άσο του Ολυμπιακού, έχοντας σχηματίσει πολύ καλή άποψη για την αξία του.

Σύμφωνα με το έντυπο, οι «ερυθρόλευκοι» κοστολογούν τον 23χρονο παίκτη στα 4,2 εκ. ευρώ, με αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες (Νιούκαστλ, Μπλάκμπερν, Ρέιντζερς, Λιόν, Λάτσιο και Ουντινέζε), να βλέπουν με καλό μάτι το ενδεχόμενο απόκτησής του.

Παραπέμπεται ο Κύρος Βασσάρας


Στο Πειθαρχικό Όργανο παραπέμπεται ο Κύρος Βασσάρας του συνδέσμου Θεσσαλονίκης.

Ο διαιτητής του Κυριακάτικου ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ (0-0) για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα, βαθμολογήθηκε με 5 στην εφαρμογή και ερμηνεία των κανόνων από τον παρατηρητή Δ. Ντάουλα.

Έδιωξε τον Κλέιτον ο Τεν Κάτε


Ο Βραζιλιάνος μέσος του Παναθηναϊκού, Σίλβα Κλέιτον, έφτασε καθυστερημένος στην προπόνηση της ομάδας του κατά δέκα λεπτά και ο προπονητής του "τριφυλλιού", Χενκ Τεν Κάτε, τον… έστειλε στον Κώστα Αντωνίου, ενώ διευκρίνισε πως δεν θα τον δεχτεί στην προπόνηση της Τρίτης.

Η καθυστέρηση του Κλέιτον, εκνεύρισε τον Ολλανδό κόουτς, που είχε ήδη… πολλά μαζεμένα στο κεφάλι του, λόγω της κακής διαιτησίας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και σίγουρα θα υπάρξει πρόστιμο για το Βραζιλιάνο μέσο, που δε θα προπονηθεί ούτε την Τρίτη.

Με την κίνησή του αυτή, ο τεν Κάτε θέλησε να δώσει και στους υπόλοιπους να καταλάβουν, πως τα πράγματα ζορίζουν πολύ και δε θα ανεχτεί περαιτέρω κρούσματα απειθαρχίας...