Σάββατο, Νοεμβρίου 15, 2008

Series A: Ιμπραϊμοβιτς Magia (BINTEO)


Ο Ιμπραϊμοβιτς, με δύο δικά του γκολ, χάρισε στην Ίντερ σπουδαίας σημασίας νίκης στο Παλέρμο, που θα την κρατήσει για τουλάχιστον μία εβδομάδα ακόμα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.












0-1



0-2

Δώνης: «Ντρέπομαι»!


«Καλησπέρα. Οτιδήποτε και να ειπωθεί σήμερα, θα μου φανεί απόλυτα λογικό. Ντρέπομαι γι’ αυτό που παρουσιάσαμε στον αγωνιστικό χώρο. Η μεγαλύτερη ευθύνη είναι δική μου. Η ομάδα χρειάζεται πολλές αλλαγές και ίσως η πρώτη πρέπει να είναι αυτή του προπονητή. Και θα το καταλάβω απόλυτα αυτό. Δεν θέλω να διευκρινίσω κάτι περισσότερο, θα μιλήσω με τη διοίκηση. Μετά από δέκα αγωνιστικές θεωρώ ότι η ΑΕΚ χρειάζεται αλλαγές και θα χαρακτηρίσω δίκαιη την αλλαγή του προπονητή. Πρέπει να έχουμε το θάρρος να αναλαμβάνουμε την ευθύνη και να αποδεχόμαστε την αποτυχία», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν περίμενα ότι θα πάνε τα πράγματα έτσι. Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Ο πρώτος που φταίει είναι πάντα ο προπονητής, που σχεδιάζει την ομάδα. Αυτό το ποδόσφαιρο που παίζουμε δεν αντιπροσωπεύει ούτε εμένα, ούτε τους παίκτες μου, ούτε τη διοίκηση και την ομάδα γενικότερα.

Πάνε άσχημα τα πράγματα σε όλους τους τομείς, τόσο από άποψη θεάματος, όσο και στα αποτελέσματα. Σας λέω ακριβώς αυτό που αισθάνομαι,. Θέλω να μιλήσω με τους ανθρώπους της διοίκησης, οι οποίοι αγαπάνε την ΑΕΚ και θα είναι άδικο να πω οτιδήποτε πριν μιλήσω μαζί τους. Είναι αποτυχία οι πρώτες δέκα αγωνιστικές. Λέτε να είμαι ευχαριστημένος από αυτό που βλέπω;».

Primera Division: Η Βαγιαδολιδ νίκησε την Ρεάλ (1-0)


Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε με 1-0 στο γήπεδο της Βαγιαδολίδ, δείχνοντας ότι οι τραυματισμοί την έχουν επηρεάσει ανεπανόρθωτα, τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να... σώσουν την παρτίδα, αλλά ο Ραούλ έχασε τετ α τετ λίγο πριν τη λήξη...

Πλέον το μέλλον του Σούστερ στον πάγκο της Ρεάλ είναι αβεβαιο.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερς:

Βαγιαδολίδ-Ρεάλ Μαδρίτης 1-0
Κανόμπιο 48’
** Στο 88’ αποβλήθηκε ο Χάιντσε της Ρεάλ Μαδρίτης

Άρης-Αστέρας Τρίπολης 1-1


Άλλη μια γκέλα για τον Άρη που δεν κατάφερε να νικήσει τον Αστέρα καθώς έμεινε στο 1-1 στο "Κ. Βικελίδης".

Οι παίκτες του Κίκε Ερνάντεθ είχαν εξαιρετική απόδοση στο πρώτο μέρος κατάφεραν να ισοφαρίσουν παρά το απρόσμενο γκολ του Φιλομένο, όμως σπατάλησαν ένα κάρο ευκαιρίες και το πλήρωσαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο το πρόσωπο του Άρη άλλαξε προς το κακό, με τις αλλαγές του Ερνάντεθ να αποδεικνύονται καλές αλλά για τον Αστέρα Τρίπολης και οι κίτρινοι δεν κατάφεραν να διασπάσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα να πετάξουν άλλους δύο βαθμούς.

Από την άλλη πλευρά οι Αρκάδες στο πρώτο τους παιχνίδι στην μετά-Καρβαλιάλ εποχή, κατάφεραν να κρατήσουν το 1-1 και έφυγαν δίκαια με τον βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές τους από μια δύσκολη έδρα

Άρης (Κίκε Ερνάντεθ): Σηφάκης, Νέτο, Λέμπο, Ρονάλντο, Καράμπελας (70' Σιστόν), Βιτόλο, Νεμπεγλέρας, Χαβίτο, Ρεγκέιρο (70' Κάλβο), Κόκε, Βλόνταρτσικ (80' Νάτσο Γκαρσία).

Αστέρας Τρίπολης (Καλίντ Καραμά): Αμπάρης, Φλάβιο, Κανακούδης, Λαζαρίδης, Καρντόσο, Νταμόντε (46' Ερέρος), Φιλομένο, Ζαϊρί (88' Φυτανίδης), Σέζαρεκ, Μαρσελάο, Ντουαλά (38' Λαδάκης).

sports24

ΑΕΚ-Πανσερραϊκός 0-0



Από το κακό στο χειρότερο οδεύει η ΑΕΚ που κατάφερε να... αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Πανσερραϊκό μέσα στο ΟΑΚΑ (0-0) παίζοντας για ακόμα μία φορά αποκρουστικό ποδόσφαιρο. Οι φιλοξενούμενοι που μπορεί να έπαιξαν αμυντικά αλλά θα μπορούσαν να πάρουν ακόμα και το διπλό αν ήταν περισσότερο συγκεντρωμένοι επιθετικά στο τέλος του αγώνα.

Έντος αποδοκιμασίες από τους οπαδούς στις εξέδρες που ζήτησαν από τους παίκτες και τον Δώνη να φύγουν.

Αυτή είναι η δεύτερη εντός έδρας ισοπαλία για την Ενωση, η οποία έφτασε στους 15 βαθμούς, πέντε λιγότερους από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και η πρώτη φορά μετά από 22 αναμετρήσεις που ο Πανσερραϊκός δεν χάνει από την Ένωση.

Η γνωστή έκφραση "κατώτερη των περιστάσεων" είναι αρκετά αισιόδοξη για να αντικατοπτρίσει την εικόνα της ΑΕΚ που δεν κατάφερε να δημιουργήσει επιθετικά και κινδύνεψε στο τέλος από τον Πανσερραϊκό.

Ο Γιώργος Δώνης στην Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα έθεσε το εαυτό του και την παραίτησή του στην διάθεση της διοίκησης αν του ζητηθεί, τονίζοντας πως αναλαμβάνει την ευθύνη για την εικόνα της ΑΕΚ.

ΑΕΚ (Γιώργος Δώνης): Σάχα, Κουτρομάνος (46΄ Πλιάτσικας), Μαϊστόροβιτς, Αλεξόπουλος, Χουανφράν (46΄ Πελετιέρι), Λαγός, Καφές, Μπασινάς, Σκόκο, Παυλής (65΄ Εντίνιο), Μπλάνκο.

Πανσερραϊκός (Γιάννης Παπακώστας): Κοτταράς, Καλλιμάνης, Βοσκόπουλος, Γαλανόπουλος, Αμπουμπακαρί, Πιπίνης, Καλί, Ζουντί (80΄ Μπάντεα), Γεωργιάδης, Τάντιτς (70΄ Μπαϊκαρά, 87΄ Μανουσαρίδης), Κόλιν.

Διαιτητής: Κύρκος (Ηπείρου)
Κίτρινες: Μαϊστόροβιτς, Αλεξόπουλος, Καφές - Αμπουμπακαρί, Ζουντί, Κοτταράς, Καλί

sports24

Λάρισα-Παναθηναϊκός 1-1


Η τρίτη ισοπαλία τα τελευταία τρία χρόνια στα παιχνίδια Λάρισας-Παναθηναϊκού σίγουρα άφησε ανικανοποίητούς τους φιλοξενούμενους. Το τελικό 1-1 στο Αλκαζάρ, "έκοψε" δύο ακόμα βαθμούς από το συγκρότημα του Τεν Κάτε. Ζουράφσκι (51') και Κλέιτον (67') τα γκολ της αναμέτρησης που στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια των δύο οπαδών στην διάρκεια του ματς.

Η νέα (τρίτη) ισοπαλία μεταξύ των δύο ομάδων που... για τους λάτρεις της παράδοσης σίγουρα άφησε πίσω σε πολύτιμο έδαφος στην κούρσα του τίτλου τους "πράσινους", που απώλεσαν δύο ακόμα βαθμούς και ενώ είναι ήδη μειον πέντε από την κορυφή.

Στην εικόνα του ματς οι "πράσινοι" στο τέλος με πιο επιθετικό σχήμα πίεσε, έχασε δύο πολύτιμες ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν το "διπλό".

Για τα θλιβερά επεισόδια, τόσο ο κ. Πηλαδάκης όσο και ο κ. Αντωνιάδης έκαναν εκκλήσεις αλλά δεν έγιναν ιδιαίτερα πειστικοί προς τους οπαδούς τους που συνέχισαν τα επεισόδια μεταξύ τους, για αρκετή ώρα.

Λάρισα (Μαρίνος Ουζουνίδης): Κοτσόλης, Κώτσιος, Βενετίδης, Νταμπίζας, Κυριακίδης, Σολάνο (71΄Κυριάκος), Πάρα (78' Τσίγκας), Σαρμιέντο, Φωτάκης, Ιγκλέσιας, Ζουράφσκι (91' Κατσιαρός).

Παναθηναϊκός (Χενκ Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Τζιόλης, Γκάμπριελ (70' Σαλπιγγίδης), Σιμάο, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης (60' Κλέιτον), Νίλσον, Ρουκάβινα (80΄Νίνης), Μάντζιος.

Γήπεδο: "Αλκαζάρ"

Διαιτητής: Καλόπουλος (Θεσ/κης)

Βοηθοί: Μπερσής, Τρύφωνας

Κίτρινες: Κώτσιος, Φωτάκης (2), Κυριάκος / -

Κόκκινες: Φωτάκης

sports24

Premier League: Άλωσε το 'Εμιρεϊτς η Βίλα













Τα αποτελέσματα και οι σκόρερς:

Μπόλτον-Λίβερπουλ 0-2
Κάιτ 28’, Τζέραρντ 73’

Άρσεναλ-Άστον Βίλα 0-2

Κλισί (αυτογκόλ) 70’, Αγκμπονλαχόρ 80’
** Στο 20’ η Άστον Βίλα έχασε πέναλτι με τον Γιανγκ

Μπλάκμπερν-Σάντερλαντ 1-2

Βεζεάνι 45’ / Τζόουνς 49’, Σισέ 71’

Φούλαμ-Τότεναμ 2-1
Ντέιβις 33’, Τζόνσον 70’ / Κάμπελ 81’

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Στόουκ Σίτι 5-0

Κριστιάνο Ρονάλντο 4’, 89’, Κάρικ 45’, Μπερμπάτοφ 49’, Ουέλμπεκ 84’

Νιούκαστλ-Γουίγκαν 2-2

Όουεν 81’, Μάρτινς 87’ / Τέιλορ 3’, Μπραμπλ 89’
** Στο 54’ αποβλήθηκε ο Μπόις της Γουίγκαν

Γουέστ Χαμ-Πόρτσμουθ 0-0


Γουέστ Μπρομ-Τσέλσι (7.30 μ.μ.)

Bundesliga: Την πάτησε η Μπάγερν, μεγάλες νίκες για Λεβερκούζεν, Χοφενχάιμ
















Παρασκευή


Αννόβερο – Μπόχουμ 1-1
Σλάουντραφ 62’ / Φρόμλοβιτς (αυτογκόλ) 66’

Σάββατο

Γκλάντμπαχ – Μπάγερν 2-2
Φριέντ 78’, Μπράντλεϊ 81’ / Τόνι 21’, Ριμπερί 65’

Κότμπους – Καρλσρούη 1-0
Γιέλιτς 80’

Λεβερκούζεν – Σάλκε 2-1
Κίσλινγκ 30’, Χέλμες 41’ / Κουράνι 85’
** Αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κάστρο της Λεβερκούζεν στο 67’

Ντόρτμουντ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 4-0
Σούμποτιτς 5’, 26, Χάιναλ 19’, Φελίπε Σαντάν 69’

Χέρτα – Αμβούργο 2-1
Σίσερο 46’, Ντομοφτσίσκι 49’ / Πέτριτς 12’

Χοφενχάιμ – Βόλφσμπουργκ 3-2
Ιμπίσεβιτς 23’, Κάρλος Εντουάρντο 37’, Ομπάσι 69’ / Γκραφίτε 27’, Τζέκο 41’

Στουτγκάρδη – Αρμίνια Μπίλεφελντ 0-0

Κυριακή 18.00

Βέρντερ Βρέμης – Κολωνία

Η κλήρωση των "8" του Λιγκ Καπ


Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπλάκμπερν
Μπέρνλι-Αρσεναλ
Γουότφορντ-Τότεναμ
Στόουκ Σίτι-Ντέρμπι Κάουντι

Στις 6 Δεκεμβρίου στο Μιλάνο ο Μπέκαμ


Αν και είχε οριστεί αρχικά να πατήσει το πόδι του στην Ιταλία την ερχόμενη Πέμπη, ο Αγγλος σούπερ σταρ ειδοποίησε το σύλλογο ότι θα ταξιδέψει στις 6 Δεκεμβρίου.

Η εξέλιξη αυτή προβληματίζει τον ιταλικό σύλλογο που είχε οργανώσει την παρουσίαση του Μπέκαμ.

Με Κονσεϊσάο στο ντέρμπι o ΠΑΟΚ


Ο Φερνάντο Σάντος θα μπορεί να υπολογίζει και τον Κονσεϊσάο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αφού ο Πορτογάλος μέσος, έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας

H αποστολή του «δικέφαλου»:
Χαλκιάς, Γλύκος, Αθανασιάδης, Αραμπατζής, Ηλιάδης, Κωνσταντινίδης, Λάκης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Μπακαγιόκο, Μπιζέρα, Κονσεϊσάο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Ιβιτς, Μάρκος Αντόνιο, Μουσλίμοβιτς, Σνάουτσνερ, Βερόν.

Ολυμπιακός: Οι Ιταλοί συνεχίζουν να γράφουν για πρόταση μαμούθ στον Κόμπε Μπράϊντ !


Οι Ιταλοί συνεχίζουν να επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι θα επιχειρήσει να φέρει στην Ελλάδα τον σούπερ σταρ των Λέικερς, Κόμπι Μπράιαντ.

Συγκεκριμένα, η ιταλική ιστοσελίδα «talkbasket.net», αναφέρει ότι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι είναι έτοιμοι να προσφέρουν 90 εκ. δολάρια στον Αμερικάνο για τριετές συμβόλαιο.

Αν ισχύει κάτι τέτοιο μιλάμε για μια πολύ καλύτερη οικονομικά πρόταση από εκείνη που σκοπεύουν να του κάνουν οι «λιμνάνθρωποι» και η οποία φτάνει τα 135 εκατ. δολάρια, αλλά για πέντε χρόνια.

Το δημοσίευμα http://www.talkbasket.net

Super League: Το πρόγραμμα του Σαβ/Κυρ

ΣΑΒΒΑΤΟ, 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
16:45 Λάρισα-Παναθηναϊκός
19:00 ΑΕΚ-Πανσερραϊκός
19:00 Άρης-Αστέρας Τρίπολης

ΚΥΡΙΑΚΗ, 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
15:00 Εργοτέλης-Θρασύβουλος
15:00 Λεβαδειακός-ΟΦΗ
16:45 Πανθρακικός-Ξάνθη
19:00 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
19:00 Πανιώνιος-Ηρακλής

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 9 αγώνες)

1. Ολυμπιακός 20
2. ΠΑΟΚ 19
3. Ξάνθη 18
4. Εργοτέλης 15
5 . Παναθηναϊκός 15
6. ΑΕΚ 14
7. Άρης 13
8. Λάρισα 12
9. Πανθρακικός 11
10. Πανιώνιος 11
11. Λεβαδειακός 9
12. Αστέρας Τρ. 8
13. Πανσερραϊκός 8
14. Ηρακλής 8
15. ΟΦΗ 7
16. Θρασύβουλος 4