Πέμπτη, Μαΐου 29, 2008

Έκανε το 2-1 ο ΠΑΟ !























Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ολυμπιακού με 78-67 στο ΟΑΚΑ πραγματοποιώντας έτσι αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο στις δυο πρώτες περιόδους, αλλά από εκεί και πέρα οι «πράσινοι» ήταν ανώτεροι και έφτασαν σχετικά εύκολα στη νίκη. Κορυφαίος για τους νικητές ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος τελείωσε το ματς με 14 πόντους, 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 κοψίματα. Επόμενο ραντεβού των δυο ομάδων την Κυριακή (21:00) στο ΣΕΦ.













Ξύλο Τομάσεβιτς - Γουντς


Τομάσεβιτς
και Γουντς ήλθαν «στα χέρια» με τον πρώτο να πιάνει από τον λαιμό τον Αμερικανό και ο τελευταίος να τον γρονθοκοπεί! Οι δύο παίκτες αποβλήθηκαν και το ματς διακόπηκε περίπου για 10΄ μέχρι να καθαριστεί το παρκέ από τα αντικείμενα που πέταξαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού!

Δεκάλεπτα: 14-14, 42-42, 68-54, 78-67.

Διαιτητές: Πιτσίλκας, Μουζάκης, Τανατζής.

Παναθηναϊκός: Περπέρογλου 10 (2), Σπανούλης 15 (1), Γιασικεβίτσιους 6, Μπατίστ 2, Ζίζιτς, Χατζηβρέττας, Ντικούδης 2, Τσαρτσαρής 11 (3), Διαμαντίδης 14 (1), Γουίνστον 9, Τομάσεβιτς 9.

Ολυμπιακός: Μπλάκνεϊ 9, Παπαμακάριος 6 (2), Γουντς 4, Πρίντεζης 8, Τεόντοσιτς 12 (1), Μπουρούσης 4, Τσακαλίδης 1, Γκριρ 16 (2), Βασιλόπουλος 2, Σχορτσιανίτης 5.

O Bαλβέρδε θέλει Ουρτάδο !


Ακόμη δεν έχει έρθει και θέλει να κάνει μεταγραφή ο Βαλβέρδε. Ο λόγος για τον Ουρτάδο όπου παίζει στην Εσπανιόλ.

Ο 27χρονος αμυντικός μέσος, ο οποίος προέρχεται από την ακαδημία της Εσπανιόλ, ήταν, σύμφωνα με το αποκαλυπτικό δημοσίευμα, διαθέσιμος να ακούσει την πρόταση από τον Βαλβέρδε.
Σήμερα μάλιστα θα συναντηθεί με τον μάνατζερ του προκειμένου να εξερευνηθεί το ενδεχόμενο μετακίνησης του στον Ολυμπιακό.
Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δαπανήσει ποσό 12 εκατομμυρίων ευρώ αν θελήσει να τον αποκτήσει, όσα χρήματα δηλαδή προβλέπει η ρήτρα του. Ποσό απαγορευτικό φυσικά για έναν αμυντικό μέσο.
Στο δημοσίευμα της εφημερίδας πάντως αναφέρεται ότι η προσφορά θα πρέπει να είναι δελεαστική οικονομικά για να πεισθεί ο Ουρτάδο αρχικά να αφήσει την ανταγωνιστική Πριμέρα Λίγκα για τον Πειραιά.

Η ΑΕΚ απέσυρε το ενδιαφέρον της για Κλέιτον


Οι "κιτρινόμαυροι" είχαν καταθέσει τη Δευτέρα μία βελτιωμένη πρόταση στη Θεσσαλική ΠΑΕ, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες άγγιζε τα 1.6 με 1.7 εκατομμύρια ευρώ και περιελάμβανε και δύο έμψυχα ανταλλάγματα. Αλλά η συμφωνία τελικά όπως αποδείχθηκε δεν επιτεύχθηκε ποτέ.

Η καθυστέρηση στις διαπραγματεύσεις ενώ ουσιαστικά δεν υπήρχε κάποια άλλη πρόταση για τον ταλαντούχο μέσο φέρεται να εκνεύρισε τη διοίκηση της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ που τελικά αποφάσισε να αποσύρει την προσφορά της για τον ποδοσφαιριστή.

Η ΑΕΚ ήταν η μοναδική ομάδα που ασχολήθηκε εδώ και ένα μήνα με τον παίκτη, καταθέτοντας μάλιστα τρεις προτάσεις, οι οποίες τελικά δεν είχαν αντίκρισμα.