Τρίτη, Σεπτεμβρίου 28, 2010

Παίκτης του ΠΑΟ ούρησε στη φυσούνα!

Το περιστατικό, το οποίο αποκαλύπτεται από την ισπανική εφημερίδα "El Mundo Deportivo", συνέβη στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, όταν ο παίκτης, λίγο πριν αντικαταστήσει ένα συμπαίκτη του, ένιωσε την ανάγκη να ουρήσει, πιθανότατα λόγω άγχους και εκνευρισμού.

Από ένστικτο κατέβηκε τις σκάλες που οδηγούσαν στη φυσούνα και προσπάθησε να βρει τις κοντινότερες τουαλέτες ώστε να ανακουφιστεί. Ωστόσο, οι τουαλέτες και τα αποδυτήρια ήταν κλειστά κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μη γνωρίζοντας ισπανικά, δεν κατάφερε να συνεννοηθεί με κάποιον από τους υπαλλήλους που βρίσκονταν εκεί και αποφάσισε να κάνει την ανάγκη του δημόσια και συγκεκριμένα μέσα στη φυσούνα.

Ο εκπρόσωπος της UEFA στην αναμέτρηση, ο Βέλγος Ρόμπερτ Στερκς, έμαθε το περιστατικό και το πρόστιμο επιβλήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA την περασμένη Πέμπτη. Το ποσό μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 5.000 ευρώ Ωστόσο, το όνομά του δεν διέρρευσε από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού υπήρξε απάντηση, που ανέφερε πως πρωταγωνιστής του περιστατικού ήταν ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος ούρησε κανονικά στις τουαλέτες που διαθέτει η φυσούνα του γηπέδου, αλλά καθυστέρησε την αλλαγή, με συνέπεια να του επιβληθεί πρόστιμο.

Στο παρελθόν έχουν ξανασυμβεί παρόμοια περιστατικά, όταν για παράδειγμα ο Γενς Λέμαν, στο Στουτγκάρδη-Ουνιρέα, και πάλι για το Champions League, είχε αφήσει το τέρμα του και πήγε να ουρήσει πίσω από μία διαφημιστική πινακίδα. Τότε είχε τιμωρηθεί η ομάδα του με 40.000 ευρώ.

πηγή: sport24.gr