Πέμπτη, Απριλίου 09, 2009

Κύπελλο hellas online:Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 2-1


Για 5η φορά τα τελευταία 6 χρόνια και 36η στην ιστορία του, ο πολυνίκης της διοργάνωσης (23 τρόπαια) Ολυμπιακός θα δώσει το «παρών» στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στις 2 Μαϊου, με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Η πειραϊκή ομάδα νίκησε 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στον αγώνα ρεβάνς για την ημιτελική φάση, και σε συνδιασμό με το 2-2 της πρώτης αναμέτρησης πήρε την πρόκριση. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Τσέζαρεκ στο 39΄, ωστόσο οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με τα τέρματα των Ντουντού (47΄) και Ντιόγκο (62΄).

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Τοροσίδης (82΄ Γκαλίτσιος), Πάντος, Άντζας, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Γκαλέτι (82΄ Γ. Παπαδόπουλος), Πατσατζόγλου (46΄ Όσκαρ), Ντιόγκο, Μπελούτσι, Λέτο.

Αστέρας Τρίπολης (Νίκος Κωστένογλου): Αμπάρης, Αργυρόπουλος (74΄ Μιλάνο), Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Ουριμπάρι, Φλάβιο, Μπαστία, Καρντόσο (13΄ λ. τρ. Εστέβες), Ζαϊρί, Τσέζαρεκ (80΄ Καούνος), Φιλομένο.

Champions League: Θρίαμβοι για Μπάρτσα και Τσέλσι!


Την πρόκριση στους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ εξασφάλισε -ουσιαστικά- από τον πρώτο προημιτελικό η Μπαρτσελόνα, που συνέτριψε με 4-0 τη Μπάγερν στο "Καμπ Νου".

Οι Μέσι (9', 38'), Ετό (12') και Ανρί (43') διαμόρφωσαν το τελικό σκορ, το οποίο μετατρέπει σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς της προσεχούς Τρίτης (14/04) στο Μόναχο.

Με το "ένα πόδι" στους ημιτελικούς βρίσκεται και η Τσέλσι, που νίκησε 3-1 τη Λίβερπουλ στο "Άνφιλντ", στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Τόρες στο 6', όμως δύο γκολ του Ιβάνοβιτς (39', 62') και ένα του Ντρογκμπά (67') σφράγισαν τη θριαμβευτική νίκη των "μπλε", που ήταν καλύτεροι από τους "κόκκινους" και πήραν μια πανάξια νίκη!