Δευτέρα, Μαΐου 24, 2010

Moυντιάλ 2010: Οι παράξενες απαιτήσεις των ομάδων !

Αν δεν αρκούν τα εμφανή προσόντα των Αργεντινών, οι τεχνικές και η δύναμή τους πάνω στο χορτάρι, ας ρίξουμε μια ματιά και σε άλλα στοιχεία. Όσα ζήτησαν από τους διοργανωτές Νοτιοαφρικανούς, μπορούν να εξηγήσουν κάποια πράγματα.

Αρχικά, λοιπόν, ο πανικός των διοργανωτών προκλήθηκε από την επιθυμία του Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος ζήτησε δωμάτιο με μπιντέ. Πού να τον βρουν όμως οι Αφρικανοί; Δεν το συνηθίζουν. Έτσι, μετά από έρευνα βρήκαν κάποιον μπιντέ κι αναγκάστηκαν να ξηλώσουν όλο το μπάνιο στο δωμάτιο του Μαραντόνα, για να τον ικανοποιήσουν. Από εκεί και πέρα...

Από εκεί και πέρα, ζήτησαν έξι play stations κι όλα τα δωμάτια να είναι βαμμένα με άσπρο χρώμα στο εσωτερικό τους. Σ' ότι αφορά στα γεύματα, ζήτησαν οπωσδήποτε να υπάρχουν 14 διαφορετικές σαλάτες σε κάθε γεύμα, αλλά και παγωτό σε ημερήσια βάση.

Οι Αργεντίνοι δεν είναι οι μόνοι με τέτοιου είδους αιτήματα. Οι Βραζιλιάνοι ζήτησαν η πισίνα τους να έχει μονίμως θερμοκρασία 32 βαθμών Κελσίου, οι Μεξικανοί να έχουν μαζί μονίμως τον Παπά τους, οι Πορτογάλοι δύο δικούς τους σεφ ακόμη και στο πούλμαν, ενώ οι Ιταλοί θα πάνε τα δικά τους όργανα γυμναστικής και ζυμαρικά από την πατρίδα τους.

πηγή: contra.gr