Τρίτη, Ιουνίου 16, 2009

Μάνατζερ του Κρουζ: «Χαμηλή η πρόταση του ΠΑΟ»

Πολύ δύσκολα θα γίνει η μεταγραφή του Χούλιο Κρουζ στον Παναθηναϊκό, μετά την προσφορά των «πράσινων» στον παίκτη «Η πρόταση του Παναθηναϊκού είναι χαμηλή. Εμείς θα την μεταφέρουμε στον παίκτη και βλέπουμε. Αν είναι αυτή η τελική προσφορά, τότε είναι πολύ χαμηλή. Δεν είναι κάτι οριστικό», δήλωσε ο μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού, Γκουστάβο Γκέτσι, στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ολυμπιακός: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση κορυφής !

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην πλατεία Αλεξάνδρας η συνάντηση κορυφής μεταξύ των Σωκράτη Κόκκαλη, Γιάννη Χρυσικόπουλου, Τιμούρ Κετσπάγια, Ανδρέα Νινιάδη και Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού συζήτησαν με κεντρικό θέμα τις μεταγραφές, βάζοντας επί τάπητος όλα τις υποθέσεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Ντάρμπισιρ, Λέτο, Μπομπό και Ντραγκουτίνοβιτς είναι τα τέσσερα θέματα που "καίνε" τον Ολυμπιακό, την ώρα που στον "αέρα" βρίσκονται και οι αποχωρήσεις των Λεντέσμα και Μπράβο.

Όπω έγινε γνωστό οι κ.κ. Σοσό Τσέντια (βοηθός προπονητή) και Μιχάλης Μιχαήλ (γυμναστής) θα είναι οι νέοι συνεργάτες του Τιμούρ Κετσπάγια και θα πλαισιώσουν το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού για τη νέα περίοδο.

Εξάλλου, η προετοιμασία του συλλόγου ξεκινάει την Παρασκευή και μη ξεχνάμε ότι την άλλη Δευτέρα είναι και η συνεδρίαση για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ και στον Ολυμπιακό κοιτάνε να κλείσουν ένα-ένα τα θέματα που παραμένουν ανοιχτά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Συνάντηση με τον Πρόεδρο, κ. Σωκράτη Κόκκαλη και τον Γενικό Διευθυντή, κ. Γιάννη Χρυσικόπουλο είχε σήμερα στα γραφεία του συλλόγου, στην Πλατεία Αλεξάνδρας, ο προπονητής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Τιμούρ Κετσπάγια. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν οι κ.κ. Σωκράτης Κόκκαλης, Δημήτρης Θεοδωρίδης και Ανδρέας Νινιάδης και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στον μετεγγραφικό σχεδιασμό καθώς και στην προετοιμασία της ομάδας. Ανακοινώνεται επίσης ότι συνεργάτες του κ. Κετσπάγια θα είναι οι κ.κ. Σοσό Τσέντια (βοηθός προπονητή) και Μιχάλης Μιχαήλ (γυμναστής).

Αποχωρεί το 2013 ο Τζέραρντ




Ο αρχηγός της Λίβερπουλ, μιλώντας στο γαλλικό περιοδικό «France Football», είπε ότι είναι πιθανό να αποχωρήσει από την ενεργό δράση με τη λήξη του συμβολαίου του, το καλοκαίρι του 2013.

«Το 2013 θα είμαι ήδη 33 χρονών και ίσως θα είναι σωστή η απόφαση να σταματήσω. Αν τελικά αποσυρθώ τότε, θα είμαι χαρούμενος που θα έχω περάσει ολόκληρη την καριέρα μου σε μια ομάδα. Δύο φορές βρέθηκα κοντά στο να φύγω από τη Λίβερπουλ, αλλά χαίρομαι που δεν το έκανα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τζέραρντ.

ΑΕΚ: Αλ Ιτιχάντ για Τζιμπούρ


Η Αλ Ιτιχάντ έχει βάλει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον Ραφίκ Τζιμπούρ και φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει 4 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ προκειμένου να κάνει δικό της τον Γαλλοαλγερινό άσο. Η είδηση προέρχεται από τα ΜΜΕ της Σαουδικής Αραβίας και συγκεκριμένα την εφημερίδα «Okaz» και αναπαράγεται από την διαδικτυακή έκδοση της «Expression». Σύμφωνα, λοιπόν, με τα δημοσιεύματα η πρωταθλήτρια της Σαουδικής Αραβίας επιθυμεί την απόκτηση του Τζιμπούρ στο ρόστερ της και έχει ήδη κάνει κρούση στην ΑΕΚ.

«Ο πρόεδρος της Αλ Ιτιχάντ έχει προτείνει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για τη μεταγραφή του Αλγερινού, που βρίσκεται για την ώρα με την Εθνική του. Ο μάνατζερ του παίκτη ζήτησε λίγο χρόνο για να πείσει τον Τζιπούρ, ο οποίος προτιμά να παίξει στη Γαλλία, από όπου δεν λείπουν οι ενδιαφέρουσες προτάσεις εκ μέρους πολλών ομάδων που βρίσκονται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας», γράφουν χαρακτηριστικά. Πάντως, σύμφωνα με την «Okaz» ο Τζιμπούρ δεν αποκλείεται τελικά να δεχτεί την πρόταση της Αλ Ιτιχάντ και να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία για μια σεζόν.

Ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στην Γαλλία !

ΑΕΚ: Υπογράφουν Ιορντάκε και Μανωλάς

Ημέρα υπογραφών φαίνεται πως είναι η σημερινή στην ΑΕΚ. Εντός της ημέρας θα επισφραγιστεί η συμφωνία με τον Ίλιε Ιορντάκε, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να αποκτήσουν τον Κώστα Μανωλά. Πρόκειται για τον ανιψιό του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, που δεν συνδέεται με το μέλλον του σε αυτή.

Oλυμπιακός και ΠΑΟ για Μέλμπεργκ !

Παρότι ο Σεμπαστιάν Πουϊγκρενιέ έμεινε ελεύθερος από την Ζενίτ ο Παναθηναϊκός δεν κινείται πολύ "ζεστά" για την αποκτησή του. Την εξήγηση γι` αυτό δίνουν οι ιταλοί, οι οποίοι σε δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι πράσινοι έχουν έρθει σε συμφωνία με την Γιουβέντους για την απόκτηση του Ολοφ Μέλμπεργκ.

Η "Tuttosport", αλλά και η "lastampa.it" αποκαλύπτουν πως ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τη "Γηραιά Κυρία" για την απόκτηση του Μέλμπεργκ και θα δαπανήσει κοντά στα 3.5 εκ. ευρώ. Οι διαπραγματεύσεις σύμφωνα με τους ιταλούς βρίσκονται στο τελικό στάδιο και δεν αποκλείεται σύντομα να πέσουν και οι υπογραφές.

Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός δεν έχει εγκαταλείψει τις προσπάθειες για την απόκτηση του σουηδού άσου και γίνεται... μάχη "αιωνίων". Βέβαια, οι ερυθρόλευκοι έχουν σε πρώτο πλάνο την περίπτωση του Ιβιτσα Ντραγκουντίνοβιτς, ενώ εξετάζει και αυτή του Νταβίντ Ναβάρο της Βαλένθια.

Ο Ντραγκουντίνοβιτς είναι πιο φτηνός από τον Μέλμπεργκ, αλλά ο σουηδός είναι νεότερος. Στον Ολυμπιακό το σκέφτονται για το ποια επιλογή θα κάνουν. Θεωρείται, πάντως, σίγουρο ότι κίνηση θα γίνει και για τους δύο.

Confederations Cup: Ξεκίνημα με το δεξί για Iταλία και Βραζιλία

ΗΠΑ-Ιταλία 1-3

Η Ιταλία μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ από τις ΗΠΑ στο 41', ωστόσο εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό της πλεονέκτημα και με τρία τέρματα στην επανάληψη (58', 72', 94') πήρε τη νίκη και... μπήκε με το δεξί στη διοργάνωση.

Βραζιλία-Αίγυπτος 4-3

Μετά από ένα... χορταστικό παιχνίδι με επτά τέρματα, ωραίες ενέργειες και ικανοποιητικό θέαμα η Βραζιλία επικράτησε της Αιγύπτου με 4-3 χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κακά στο 90ο λεπτό. Οι τυπικά γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με 3-1 εκμεταλλευόμενοι την δύναμη τους στον "αέρα", αλλά στην επανάληψη οι Αιγύπτιοι έβαλαν την μπάλα στο χορτάρι και έκαναν το 3-3 σε δύο λεπτά.

Τα τέρματα των Βραζιλιάνων σημείωσαν οι Κακά (5΄, 90΄ πέναλτι), Λουίς Φαμπιάνο (12΄) και Ζουάν (37΄), ενώ για τους Αιγύπτιους σκόραραν οι Ζιντάν (9΄, 55΄) και Σαούκι (54΄). Οι Αφρικανοί τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Αλ Μουχαμαντί στο 89΄.