Τρίτη, Δεκεμβρίου 29, 2009

Ποδόσφαιρο: Οι ποιό αστείες και περίεργες στιγμές του 2009 (ΒΙΝΤΕΟ)



Άρσεναλ: Γκολ της δεκαετίας του Μπέργκαμπ ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι οπαδοί της Άρσεναλ ψήφισαν ως καλύτερο γκολ της δεκαετίας αυτό του Ντένις Μπέργκαμπ κόντρα στην Νιούκαστλ, στο οποίο θύμα του Ολλανδού ήταν ο Νίκος Νταμπίζας.

Δεύτερο ήρθε το γκολ που είχε πετύχει ο Τιερί Ανρί κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2000 και τρίτο του Φαν Πέρσι το 2006 κόντρα στην Τσάρλτον.




Το γκολ του Μπέργκαμπ



Το γκολ του Ανρί



Το γκολ του Φαν Πέρσι

Φιλομένο: «Βάζουμε στοίχημα το Κύπελλο»

Το μεγάλο στοίχημα του ΠΑΟΚ είναι η κατάκτηση του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας όπως δήλωσε ο Λούσιο Φιλομένο στο “Αθλητικό Metropolis”. Ο Αργεντινός φορ, που σταδιακά ξεπερνάει τον τραυματισμό, εξέφρασε την έντονη ανυπομονησία του να επιστέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

«Κάθε μέρα είναι δοκιμή για μένα. Ο πόνος σταδιακά υποχωρεί και νομίζω πως είναι θέμα ημερών η επιστροφή μου. Τρελαίνομαι που είμαι τόσο καιρό έξω. Θέλω να επιστρέψω και να βοηθήσω την ομάδα μου»… που σύμφωνα με τον ίδιο είχε ένα καλό πρώτο γύρο, με περιθώρια βελτίωσης, ωστόσο, και δυνατότητες κατάκτησης του Κυπέλλου και διεκδίκησης του πρωταθλήματος....


«Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει έναν καλό πρώτο γύρο, αν και ξεκίνησε με κάποια άσχημα αποτελέσματα και μείναμε πίσω στη διεκδίκηση του τίτλου. Στη συνέχεια η ομάδα παρουσίασε έντονη βελτίωση, φάνηκε πιο δυνατή και οργανωμένη. Θα κάνουμε έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο.


Πρέπει να κατακτήσουμε τίτλο, ειδικά το Κύπελλο, που είναι ένα στοίχημα το οποίο θέσαμε με τους συμπαίκτες μου. Αλλά και στο πρωτάθλημα, αν στα πρώτα ματς του δεύτερου γύρου έχουμε καλή βαθμολογική συγκομιδή, μπορούμε να κοιτάξουμε ψηλότερα».

Τα τοπ-3 γκολ της δεκαετίας ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το sport-mix.blogspot.com θυμάται τα 3 καλύτερα γκολ της δεκαετίας που μας φέυγει και σας τα παρουσιάζει:


1. Ζινεντίν Ζιτντάν (
15 Μαΐου 2002)
Ρεάλ Μαδρίτης - Λεβερκούζεν, Τελικός Τσάμπιονς Λιγκ




2. Ριβάλντο (17 Ιουνίου 2001)
Μπαρτσελόνα - Βαλένθια, Primera Division



3. Εστεμπάν Καμπιάσο (16 Ιουνίου 2006)
Αργεντινή - Σερβία, Παγκόσμιο Κύπελλο