Πέμπτη, Μαΐου 22, 2008

Φέργκιουσον: "Καλύτεροι από το 1999"


Εκστασιασμένος ήταν ο Άλεξ Φέργκιουσον μετά την κατάκτηση του τίτλου, ενώ ο Άβρααμ Γκραντ, δήλωσε πως η Τσέλσι "θα ξαναπάει σε τελικό και αυτήν την φορά θα κερδίσει".

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, λίγα λεπτά μετά την επέμβαση του Φαν ντερ Σαρ στο πέναλτι του Ανελκά και την κατάκτηση του δεύτερου Τσάμπιονς Λιγκ της καριέρας του δήλωσε πως "αυτή είναι η καλύτερη Μάντσεστερ όλων των εποχών".

"Είμαι ενθουσιασμένος" δήλωσε ο Φέργκιουσον. "Πρώτη φορά κερδίζω στην διαδικασία των πέναλτι σε έναν πραγματικά μεγάλο αγωνα. Όταν χάνεις ένα πέναλτι σκέφτεσαι πως έχεις μεγάλο πρόβλημα, όμως τελικά νομίζω πως αξίζαμε το Κύπελλο. Είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες στο παιχνίδι. Νομίζω ότι η Τσέλσι είχε τον έλεγχο στο δεύτερο ημίχρονο, όμως στην παράταση ήμασταν καλύτεροι. Είναι μια εξαιρετική ομάδα, φανταστική και νομίζω πως ήταν ένα πολυ καλό παιχνίδι."

Όταν ρωτήθηκε αν συμφωνεί πως η σημερινή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι καλύτερη από εκείνη που κατέκτησε για τελευταία φορά (πριν από σήμερα) το Τσάμπιονς Λιγκ, απάντησε μονολεκτικά: "Ναι!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: