Πέμπτη, Μαΐου 22, 2008

Πρόταση 4,5 εκ. ευρώ και στον Μαρθελίνο o Oλυμπιακός !


Ο Σωκράτης Κόκκαλης έχει αποφασίσει να φέρει τεχνικό απο το εξωτερικό και το μπάτζετ όπως φαίνεται είναι ξεκαθαρισμένο, 4,5 εκ. ευρώ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Μετά τον Ερνέστο Βαλβέρδε που φέρεται να έχει στα χέρια του αυτή την πρόταση, τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν οτι ανάλογη πρόταση έγινε και στον πρώην τεχνικό της Σανταντέρ, Μαρθελίνο.

Η διοίκηση του ισπανικού συλλόγου έκανε προσπάθεια να πείσει τον 42χρονο τεχνικό να παραμείνει στην ομάδα και ν' ανανεώσουν την συνεργασία τους, όμως ο Μαρθελίνο όπως δήλωσε στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου, φοβάται πως δεν θα μπορέσει να επαναλάβει την φετινή επιτυχία (η Σανταντέρ εξασφάλισε την παρουσία της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση για πρώτη φορά στα 95 χρόνια ιστορίας της) και θα χαθεί η λάμψη, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Η αλήθεια βέβαια είναι λίγο διαφορετική. Ο Μαρθελίνο δεν ανανέωσε την συνεργασία με τον σύλλογο της Καντάμπριας γιατί θεωρεί οτι είναι η ώρα να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του σ' έναν μεγαλύτερο σύλλογο, δεν ξέρει αν θα μπορέσει να επαναλάβει την ίδια πορεία με την Σανταντέρ την επόμενη περίοδο και δεν θέλει οι οπαδοί της ομάδας να θεωρούν οτι έμεινε στην ομάδα επειδή δεν είχε καλύτερες προτάσεις απο άλλους συλλόγους.

Σε αυτό το σημείο εμπλέκεται ο Ολυμπιακός. Την Τετάρτη ο Ισπανός τεχνικός είπε στην συνέντευξη Τύπου: "Αυτή την στιγμή δεν συζητάω με κάποια ομάδα, όμως είναι πιθανό τις επόμενες μέρες να μου κατατεθεί πρόταση που θα με ικανοποιεί αγωνιστικά και οικονομικά". Σύμφωνα με τους Ισπανούς, η πρόταση αυτή έγινε, με τους "ερυθρόλευκους" να του προσφέρουν τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με συνολικές αποδοχές 4,5 εκ. ευρώ.

Ο πρώην τεχνικός της Σανταντέρ είναι στην λίστα του Σωκράτη Κόκκαλη και όπως φαίνεται ο πρόεδρος των Πειραιωτών "χτυπάει" σε πολλά "μέτωπα" καθώς τα χρονικά όρια στενεύουν και πρέπει σύντομα να υπάρξει αίσιο τέλος στο θέμα του προπονητή για να προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: