Κυριακή, Μαΐου 04, 2008

Η ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Ριβάλντο ήταν το… κυρίαρχο πρόσωπο της φιέστας του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πέρυσι γιατί δεν πήγε στην απονομή, φέτος για τις δηλώσεις και τη γενικότερη στάση του κατά του Ολυμπιακού.

Με τα συνθήματα κατά της ΑΕΚ, του Ριβάλντο και του Ντέμη Νικολαΐδη, ο Ολυμπιακός πανηγύρισε το βράδυ της Κυριακής στο κατάμεστο γήπεδο Καραϊσκάκη το 11ο τα τελευταία 12 χρόνια πρωτάθλημα, με τον κόσμο να παραληρεί και να ζητά το 12ο.

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε ενάντια στην Φίτεσσε όπου και εξείλθε 1-1. Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που προηγήθηκε με γκολ του Κοβάσεβιτς στο 41'. Στο 76' ο Σάντι Κολκ ισοφάρισε για τους Ολλανδούς με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, οι οπαδοί του Ολυμπιακού ίσως να μην το κατάλαβαν κιόλας αφού τα συνθήματα συνεχίζοντουσαν ακατάπαυστα.

Καρέ-καρέ από τη φιέστα

* Από νωρίς έχει αρχίσει ο κόσμος να παίρνει θέση στις εξέδρες του Καραϊσκάκη.

* Όπως είναι λογικό, στα πέριξ καταστήματα και δη στην μπουτίκ, ο κόσμος ήταν αρκετός.

* Μια παραδοσιακή φανέλα του Ολυμπιακού (αυτή με τις χοντρές ρίγες) φορούσε μέσα από το σακάκι ο Πέτρος Κόκκαλης.

* Στο γήπεδο Καραϊσκάκη βρέθηκε και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο οποίος αποθεώθηκε από τον κόσμο.

* Τιμητική πλακέτα έλαβε πριν τη σέντρα του φιλικού με τη Φίτεσε ο Σωκράτης Κόκκαλης.

* Λίγα λεπτά αργότερα οι ρόλοι άλλαξαν με τον Σωκράτη Κόκκαλη να βραβεύει τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος πανηγυρίζει όσα πρωταθλήματα γράφει το πίσω μέρος της φανέλας του (11).

* Την αποθέωση από τον κόσμο γνώρισε και ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος έδωσε το παρών στις εξέδρες.

* Στο ημίχρονο του αγώνα με τη Φίτεσε, τιμήθηκε και αποθεώθηκε η πρωταθλήτρια ομάδα πόλο του Ολυμπιακού.

* Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δεν ξέχασαν τον Τάκη Λεμονή και την προσφορά του στην ομάδα. Δεν ήταν λίγες οι φορές που φώναξαν συνθήματα υπέρ του.

* Το πανό με τη φωτογραφία του Ριβάλντο και της… γνωστής Ρούλας Βροχοπούλου, ήταν το κλου της βραδιάς.

* Όπως ήταν λογικό, ο Ριβάλντο και η ΑΕΚ είχαν την τιμητική τους στα συνθήματα.

* Με μια φωτογραφική μηχανή στα χέρια ήταν συνεχώς ο Λούα-Λούα, τραβώντας τον κόσμο και τη γιορτή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

* Ως συνηθίζεται και από τις προηγούμενες απονομές, οι παίκτες του Ολυμπιακού έβγαιναν ένας-ένας μόλις άκουγαν από τα μεγάφωνα το όνομά τους.

* Μόλις ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς ύψωσε την κούπα του πρωταθλήματος, άνοιξαν και οι πρώτες σαμπάνιες με τον Τάσο Πάντο να «λούζει» τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: