Τρίτη, Μαΐου 13, 2008

Στα πρόθυρα της αυτοκτονίας έφτασε ο Αντριάνο!


Οι "άσχημες" στιγμές που πέρασε στην Ιταλία φαίνεται να ανήκουν στο παρελθόν για τον Αντριάνο. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής μοιάζει να έχει βρει την... υγειά του στην πατρίδα του, αφού φορώντας τη φανέλα της Σάο Πάουλο από τον χειμώνα έχει σημειώσει 15 γκολ σε 26 αγώνες.

Μέχρι να τον... ξεφορτωθεί η Ιντερ, όμως, ο 26χρονος επιθετικός είχε αρκετά προβλήματα τα τελευταία δύο χρόνια, τα οποία επηρέαζαν σε μέγιστο βαθμό και την απόδοσή του. Η μητέρα του Ροσίλντα, αποκάλυψε σε τηλεοπτική συνέντευξή της πως από το μυαλό του γιου της είχε περάσει ακόμα και το ενδεχόμενο να βάλει τέλος στη ζωή του!

"Σκέφτηκε ακόμα και την αυτοκτονία. Είχε κατάθλιψη. Πέρασε δύσκολες στιγμές, όπως ο θάνατος του πατέρα του και άλλα πράγματα", τόνισε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπιζε: "Οι δημοσιογράφοι περιτριγύριζαν το σπίτι μας. Οι κριτικές ήταν πολλές. Πήγε να παίξει στην Ιταλία αρκετά μικρός. Αισθανόταν μόνος, είχε ανάγκη μιας αγκαλιάς, κάποιου να είναι δίπλα του".

Αυτήν τη στιγμή ο Αντριάνο βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση και όπως δηλώνει η μητέρα του "τηλεφωνεί πριν από κάθε παιχνίδι. Τώρα παίζει με την Φλουμινένσε για τα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες και ελπίζω να σκοράρει, αφού τα πέναλτι θα με πεθάνουν!".

Δεν υπάρχουν σχόλια: