Τετάρτη, Μαΐου 28, 2008

Ο Τζιλαρντίνο στην Φιορεντίνα !


"Η Φιορεντίνα ανακοινώνει την απόκτηση με κανονική μεταγραφή των αθλητικών υπηρεσιών του επιθετικού Αλμπέρτο Τζιλαρλντίνο (γεννημένος το 1982) από τη Μίλαν", ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση των "βιόλα".

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά δημοσιεύματα ο "Τζίλα" υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές 1,6 εκ.ευρώ, ακριβώς τα μισά δηλαδή από αυτά που κέρδιζε στους Μιλανέζους (3,2 εκ.ευρώ), ενώ με βάση το συμβόλαιο προβλέπεται μπόνους: είτε ξεπεράσει τα 20 γκολ στο πρωτάθλημα, είτε τα 25.

Με την κατάληξη αυτή ικανοποιήθηκε ταυτόχρονα και ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος είχε "επιβάλλει" το τελευταίο διάστημα στους μάνατζέρ του να διαπραγματεύονται μόνο με τη Φιορεντίνα.

Και αυτό γιατί θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί με την ομάδα της Τοσκάνης στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ (συμμετέχει στον τρίτο προκριματικό γύρο), ενώ θα βρει και τον παλιό προπονητή του στην Πάρμα, Τσέζαρε Πραντέλι, με τον οποίο είχε κάνει εκπληκτικές σεζόν, πετυχαίνοντας 27 γκολ σε 58 παιχνίδια.

Στη Φιορεντίνα θα συνεργαστεί εκ νέου με τον Άντριαν Μούτου, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην Πάρμα, ενώ όπως ανακοινώθηκε, το μεσημέρι της Πέμπτης θα γίνει η επίσημη ανακοίνωσή του στους εκπροσώπους του Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: