Κυριακή, Μαΐου 18, 2008

Παρελθόν ο Σεγκούρα!


Ο Χοσέ Σεγκούρα δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για τη νίκη επί του Αρη και την κατάκτηση του κυπέλλου και φυσικά την ολοκλήρωση μιας επιτυχημένης χρονιάς που τον βρήκε στον πάγκο να πανηγυρίζει το νταμπλ. Παράλληλα, όμως, ο Ισπανός προπονητής αποκάλυψε πως αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

"Εχω ενημερώσει τον πρόεδρο ότι αποχωρώ. Φεύγω για καθαρά προσωπικούς λόγους. Είμαι υπερήφανος που ήμουν στον Ολυμπιακό και θα είμαι πάντα εδώ αν με χρειαστούν. Θέλω να αφιερώσω αυτό το κύπελλο στον κόσμο, στον πρόεδρο, στους παίκτες και στον κ.Λεμονή", τόνισε μεταξύ άλλων ο Σεγκούρα, ο οποίος... άνοιξε τον δρόμο στη διοίκηση για την αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Κατά τα λοιπά, ο Ισπανός, ο οποίος έγινε ο πρώτος που πήρε πρωτάθλημα μακριά από τη χώρα του, είπε: "Προετοιμάζαμε το παιχνίδι αυτό για πολλές ημέρες. Ξέραμε πως παίζει ο Άρης, ότι δυνατό του σημείο είναι το κέντρο, προσπαθήσαμε να κλείσουμε αυτό το σημείο και να καλύψουμε τα κενά. Ίσως ο Ολυμπιακός στάθηκε πολύ σωστά στο γήπεδο. Δεν χάσαμε τις σωστές μας τοποθετήσεις σε κανένα σημείο του αγώνα και αυτό μας βοήθησε πολύ. Ήταν σημαντικό. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να διατηρήσει τον έλεγχο, εκτός από ένα μικρό μέρος του αγώνα, στο δεύτερο ημίχρονο. Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα είχαμε τον έλεγχό του πάντως".

Δεν υπάρχουν σχόλια: