Παρασκευή, Μαΐου 30, 2008

Η «κόκκινη» (πιθανή) λίστα του Βαλβέρδε


Ας δούμε, την πιθανή λίστα του Βαλβέρδε, με ορισμένες υλοποιήσιμες εκδοχές, αλλά και κάποιες ιδιαίτερα φιλόδοξες (έως απίθανες), που όμως δεν αποκλείονται τελείως. Όπως και να έχει, είναι σίγουρο ότι ο νέος προπονητής θα ψάξει και θα «ψαχθεί» στην αγορά της χώρας του για να φέρει μαζί του παίκτες.

Φερνάντο Μοριέντες

Ο 32χρονος επιθετικός έχει ακουστεί αρκετές φορές για τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια και ίσως να έχει έρθει η στιγμή που οι φήμες θα επιβεβαιωθούν. Ο Ισπανός στράικερ έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την Βαλένθια αλλά είναι πολύ πιθανόν να αποχωρήσει. Αν «κάτσει» μια τέτοια περίπτωση στον Ολυμπιακό σίγουρα θα μιλάμε για το «μπαμ» του καλοκαιριού.

Βάλτερ Παντιάνι

Ο ισπανός φορ είχε συνεργαστεί με τον Βαλβέρδε στο παρελθόν και είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Ο 32χρονος φορ είχε βρεθεί και αυτός παλιότερα στους στόχους του Ολυμπιακού. Να τονίσουμε όμως ότι έχει ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο με την Οσασούνα.
Ιγκόρ Γκαμπιλόντο

Για τον 29χρονο αμυντικό χαφ της Μπιλμπάο ο Βαλβέρδε έχει εξαιρετική εικόνα και πιθανότατα θα ζητήσει από τον Ολυμπιακό να κινηθεί για να τον αποκτήσει. Το θετικό είναι ότι ο παίκτης ανήκει στον Ιμπάνιεθ, μάνατζερ του Βαλβέρδε.
Παβόν

Ο 28χρονος πρώην άσος της Ρεάλ είναι υπό παραχώρηση από την Σαραγόσα, η οποία έπεσε κατηγόρια. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται στόπερ και το όνομά του αναμένεται να παίξει πολύ δυνατά.

Σάντι Εθκέρο

Ο 31χρονος αριστεροπόδαρος μέσος έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα και μπορεί να «παίξει» για τον Ολυμπιακό. Η πορεία του στην «Μπάρτσα» δεν ήταν καλή, ωστόσο οι δυο σεζον που είχε κάνει στην Μπιλμπάο επί Βαλβέρδε ήταν εξαιρετικές.

Μοϊσές Ουρτάδο

Είναι ένας από τους αγαπημένους παικτες του Βαλβερδε στην Εσπανιολ. Ο 27χρονος μέσος έχει συμβόλαιο που λήγει το 2012, αλλά ακούγεται έντονα ότι ο Ισπανός τεχνικός θα ζητήσει να τον έχει μαζί του.

Ουνάι Εσπόσιτο

Ο 28χρονος δεξιός μπακ της Μπιλμπάο ενδιαφέρει αρκετά τους «ερυθρόλευκους» αλλά φαίνεται ότι δεν θα κινηθεί για την απόκτηση του διότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ανάγκη για ποδοσφαιριστή στη θέση του.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι ο Θρύλος να πάρει τουλάχιστο ένα παίχτη από αυτούς !