Δευτέρα, Μαΐου 19, 2008

Φέυγει και ο Ντομί από τον Ολυμπιακό!


Μετά τον Λούα Λούα ο Ντομί είναι ο δεύτερος παίκτης του Ολυμπιακού που ειδοποιήθηκε από την διοίκηση να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Γάλλος αμυντικός είχε συνάντηση με τον γενικό διευθυντή, Γιάννη Χρυσικόπουλο, ο οποίος του ξεκαθάρισε πως δεν υπολογίζεται στα πλάνα της ομάδας για την νέα σεζόν.

Η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον Ολυμπιακό, καθώς οι αποδεσμεύσεις δεν αποκλείεται να είναι περισσότερες από τις προσθήκες.

Άλλωστε πέρα από τον Ντομί, οι Ζούλιο Σέζαρ και Λεοζίνιο είναι δύο παίκτες που είναι σχεδόν βέβαιο πως θα αποτελέσουν παρελθόν από τον Ολυμπιακό.

Όσο για την περίπτωση του Λούα Λούα όλα είναι ρευστά καθώς ο παίκτης ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στην Θεσσαλονίκη, εμφανίστηκε μετανιωμένος και δεν αποκλείεται η στάση της ερυθρόλευκης διοίκησης να αλλάξει.

Προς το παρόν πάντως οι ιθύνοντες του νταμπλούχων Ελλάδας εμμένουν στην απόφαση τους για τον Κονγκολέζο επιθετικό, όμως δεν πρέπει να λησμονεί κανείς πως η τιμή του παίκτη δεν είναι χαμηλή και η ομάδα που να καλύπτει τις απαιτήσεις των ερυθρολεύκων ίσως να μην βρεθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: