Δευτέρα, Μαΐου 26, 2008

Εθνική Ελλάδας:Προετοιμασία με προβλήματα


Με προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας στη Φρανκφούρτη καθώς η πρωινή προπόνηση της Δευτέρας έγινε χωρίς τη συμμετοχή τριών παικτών.

Ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Αντώνης Νικοπολίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ο διεθνής τερματοφύλακας που αποχώρησε τραυματίας από το φιλικό με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη συνεχίζει να ακολουθεί θεραπεία και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν θα αγωνιστεί και στο τελευταίο τεστ πριν το "EURO 2008" με αντίπαλο την Αρμενία την Κυριακή στο Όφενμπαχ.

Εξάλλου ο διεθνής μέσος που προφυλάχθηκε στο φιλικό με την Ουγγαρία, αναμένεται να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων από την Τρίτη και έτσι θα δώσει το "παρών" στο παιχνίδι με την Αρμενία. Παράλληλα όμως και ο Νίκος Σπυρόπουλος έκανε θεραπεία, για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας χτυπήματος στο πόδι στη διάρκεια της προπόνησης της Κυριακής.

Στον αντίποδα κανονικά προπονείται ο Άγγελος Μπασινάς που δείχνει να ξεπερνά τον τραυματισμό του και θα βρίσκεται στην διάθεση του Ότο Ρεχάγκελ για την πρόβα τζενεράλε πριν τα τελικά.

"Βλέπει" Σουηδία-Ρωσία ο Τοπαλίδης

Στο μεταξύ την ευκαιρία να πάρει μία "γεύση" από την πρώτη αντίπαλο της Εθνικής ομάδας στα τελικά του "EURO 2008", θα έχει ο Γιάννης Τοπαλίδης.

Ο συνεργάτης του Ότο Ρεχάγκελ θα βρεθεί στο Γκέτεμποργκ για να παρακολουθήσει τον αγώνα προετοιμασίας των Σκανδιναβών με την Σλοβενία και αύριο θα επιστρέψει στην Φρανκφούρτη.

Την Τετάρτη, επίσης, ο συνεργάτης του Οτο Ρεχάγκελ στην Εθνική Ομάδα θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Ρωσίας με την Σερβία.

Χωρίς νούμερο ο Παπασταθόπουλος

Στο μεταξύ μέχρι την Τετάρτη υπάρχει το περιθώριο στον Ότο Ρεχάγκελ για να δηλωθεί η τελική 23αδα για το "EURO 2008" και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος που δεν πήρε νούμερο, προβάλει ως το πρώτο φαβορί για να "κοπεί" από την αποστολή.

Οι διεθνείς διάλεξαν τα νούμερα τους και αυτά πιο συγκεκριμένα είναι: 1. Νικοπολίδης, 2. Σεϊταρίδης, 3. Πατσατζόγλου, 4. Σπυρόπουλος, 5. Δέλλας, 6. Μπασινάς, 7. Σαμαράς, 8. Γιαννακόπουλος, 9. Χαριστέας, 10. Καραγκούνης, 11. Βύντρα, 12. Χαλκιάς, 13. Τζόρβας, 14. Σαλπιγγίδης, 15. Τοροσίδης, 16. Κυργιάκος, 17. Γκέκας, 18. Γκούμας, 19. Αντζας, 20. Αμανατίδης, 21. Κατσουράνης, 22. Τζιόλης και 23. Λυμπερόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: