Δευτέρα, Μαΐου 26, 2008

Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Κλέιτον !


Πιο κοντά από ποτέ στην ΑΕΚ βρίσκεται ο Σίλβα Κλέιτον, αφού σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε νέα προσέγγιση των δύο πλευρών.
Η πρόταση της ΑΕΚ φέρεται να είναι ύψους 1,6 εκατομμυρίων ευρώ, με δύο παίκτες για αντάλλαγμα. Προβλέπεται προκαταβολή περίπου 500.000 ευρώ και η αποπληρωμή θα γίνει σε 18 μήνες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ Λάρισας, ΚώσταςΠηλαδάκης, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη (28/5) το πρωί θα απαντήσει στην πρόταση της ΑΕΚ.

Οπως δείχνουν τα πράγματα, το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού έχει ατονίσει, ο Παναθηναϊκός δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον, ενώ η ΑΕΚ ήταν και παραμένει "ζεστή" στο θέμα Κλέιτον και αυτό ίσως μετρήσει πολύ. Ως εκ τούτου, είναι πολύ πιθανό πλέον ο Κλέιτον να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Η επαναπροσέγγιση της ΑΕΚ προκύπτει ύστερα από την προτίμηση που δείχνει ο ΓιώργοςΔώνης στο πρόσωπο του παίκτη και αποτελεί ένα είδος ικανοποίησης από τη διοίκηση των επιθυμιών του προπονητή, που θεωρεί ότι ο Κλέιτον μπορεί να προσφέρει στην ομάδα που σχεδιάζει.

2 σχόλια:

? είπε...

καμιά καλύτερη μεταγραφή θα κάνουμε??!! ξύπνα κοντέ

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΕΚ επειδή δεν μπορεί να πάρει παίχτες καλούς από το εξωτερικό παίρνει παίχτες από την Ελλάδα και τους χρυσώνει, και τι παίχτες;Τον Κλέιτον από την ΛΑΡΙΣΣΑ !