Παρασκευή, Μαΐου 23, 2008

Ώρα Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποτελεί την πρώτη επιλογή του Ολυμπιακού για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας και η Παρασκευή (23/5) είναι η μέρα - κλειδί για την συγκεκριμένη υπόθεση. Ο προπονητής της Εσπανιόλ αναμένεται σε προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου να ανακοινώσει αν θα ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα ή αν θα αναζητήσει την τύχη του σε άλλη ομάδα.

Οι ισπανοί εκτιμούν ότι η αποχώρησή του είναι δεδομένη, αλλά όχι για την Ελλάδα, αποκαλύπτοντας προσέγγιση και από τον Παναθηναϊκό! Την ίδια ώρα, δημοσίευμα αποκαλύπτει ενδιαφέρον των Πρωταθλητών Ελλάδας και για τον Φρανκ Ράικαρντ!

Η διοίκηση της Εσπανιόλ φέρεται να εκτιμά ότι ο Βαλβέρδε θα αποχωρήσει από την ομάδα, γι` αυτό και έχει αρχίσει ήδη να ψάχνει τον αντικαταστάτη του. Ο προπονητής κρατά επτασφράγιστο μυστικό την απόφασή του, αλλά πηγές αναφέρουν ότι δεν θα ολοκληρώσει τον έναν χρόνο που απομένει στο συμβόλαιό του.

Ο προπονητής φέρεται να έχει ενημερώσει ήδη τη διοίκηση για την απόφασή του, αλλά η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει στη συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Παρασκευής (23/5).

Ο Ολυμπιακός έχει ενδιαφερθεί έντονα για την απόκτηση του τεχνικού της Εσπανιόλ, αλλά τα μηνύματα που έρχονται από τον ισπανικό Τύπο δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, καθώς ο Βαλβέρδε φέρεται να έχει αποφασίσει να μην έρθει στην Ελλάδα.

Το όνομα του Βαλβέρδε συνδέεται με τις... μισές ομάδες της Primera Division, ανάμεσα στις οποίες οι Χετάφε, Μπέτις και Οσασούνα.

Παράλληλα, δημοσίευμα της El Mundo Deportivo αναφέρει ως υποψήφιο για τον πάγκο του Ολυμπιακού και τον... Φρανκ Ράικαρντ που αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας φέρονται να είναι ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους για τον ολλανδό, μαζί με τις Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι, Μπενφίκα και Εθνική Μεξικού, αλλά ο ίδιος μάλλον θα προτιμήσει να απέχει για έναν χρόνο από τους πάγκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: