Τρίτη, Μαΐου 20, 2008

Πανικός για το χορτάρι του τελικού !


Την έντονη ανησυχία της UEFA, προκαλεί η κατάσταση του χλοοτάπητα του "Λουζνίκι" λίγο πρίν την έναρξη την Τετάρτη του τελικού του Champions League Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Αγγλος Ματ Φροστ, ο οποίος επίβλεψε την διαδικασία τοποθέτησης του νέου τάπητα, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό του BBC και εξέφρασε την δυσαρέσκεια και την απογοήτευση του για την εξέλιξη των ετοιμασιών του μεγάλου τελικού.

Τόνισε πως ο νέος τάπητας εχεί στρωθεί μόλις πριν από 15 μέρες και έδειξε τους φόβους του όσον αφορά τον ρόλο που μπορεί να παίξει στην εικόνα του αγώνα.

Επίσης αποκάλυψε πως χρειάσθηκε να πείσει τους υπεύθυνους να αλλάξουν το χορτάρι αφού είχαν σκοπό να χρησιμοποιήσουν το παλιό. «Κάτι το οποίο θα ήταν καταστροφικό» είπε χαρακτηριστικά.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του εκπροσώπου της UEFA, Γουίλιαμ Γκέιλαρντ, ο οποίος ανησυχεί για την εμφάνιση του καινούργιου τάπητα ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ποιότητα του, η οποία είναι η καλύτερη δυνατή.

Στο πλαίσια των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι διοργανωτές του τελικού, οι δύο προπονητές μίλησαν για τις ομάδες τους, χωρίς να αποκαλύψουν κάτι ξεχωριστό ενώ συμφώνησαν στο ότι οι δύο αντίπαλοι γνωρίζουν καλά ο ένας τον άλλον και πως δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις όσον αφορά τις ενδεκάδες.

Από πλευράς Τσέλσι, ο Αβραμ Γκραντ θα έχει στη διάθεσή του και τους Τζον Τέρι, Ντιντιέ Ντρογκμπά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: